Pin It
Publisher Profile

Εταιρείες αποφράξεων μας γλιτώνουν από δυσάρεστες καταστάσεις

Εταιρείες αποφράξεων μας γλιτώνουν από δυσάρεστες καταστάσεις

Εταιρείες αποφράξεων μας γλιτώνουν από δυσάρεστες καταστάσεις

Εταιρείες αποφράξεων. Εντάξει, συγυρίσατε το σπίτι σας για να γιορτάσετε την επέτειο των γάμων σας με το έτερον σας ήμισυ.

Ή έχετε ετοιμάσει τα πάντα για να υποδεχθείτε τους φίλους σας για τον αποψινό ποδοσφαιρικό αγώνα. Τι γίνεται όμως αν το αποχετευτικό δίκτυο του διαμερίσματός σας έχει άλλη γνώμη! Και απειλεί να δυναμιτίσει ακόμη και την… ευωδία του χώρου σας που είναι τόσο σημαντική για σας;

Όσο κι αν φροντίζουμε για την καλή κατάσταση του σπιτιού μας είναι δύσκολο να ελέγξουμε όλες τις παραμέτρους. Είναι φορές που “οι αποφράξεις στις σωληνώσεις του αποχετευτικού” συστήματος κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους και απαιτούν λύση… εδώ και τώρα. Αν το βούλωμα αφορά τους σωλήνες π.χ. του νεροχύτη ή του νιπτήρα, μπορούμε να απευθυνθούμε σε έναν υδραυλικό και η δουλειά μας να γίνει εύκολα και γρήγορα.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου το πρόβλημα αφορά κεντρικότερα σημεία του αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας. Και η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη όχι μόνο για ένα αλλά για περισσότερα διαμερίσματα. Τότε η μόνη λύση είναι να απευθυνθούμε σε μια εταιρεία αποφράξεων. Καθώς μόνο αυτές έχουν την τεχνογνωσία αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μας απαλλάξουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε.

Εταιρείες αποφράξεων, διάγνωση με κάμερα

Εταιρείες αποφράξεων, διάγνωση με κάμερα

 

Απόφραξη αποχετεύσεων

Εντός του Λεκανοπεδίου υπάρχουν σήμερα πολλές εταιρείες αποφράξεων που ασχολούνται με τις αποφράξεις και διάφορες εργασίες που συνδέονται με την εύρυθμη λειτουργία των πολυκατοικιών. Όπως είναι οι απολυμάνσεις, οι απεντομώσεις, οι απαντλήσεις υδάτων σε περιπτώσεις πλημμυρών, οι εκκενώσεις βόθρων και άλλες. Οι περισσότερες μετρούν ήδη αρκετές δεκαετίες ζωής και αυτό τούς προσδίδει πείρα και αξιοπιστία μεταξύ των πελατών τους, ιδιότητες που τις καταξιώνουν από γενιά σε γενιά.

Το προσωπικό των εταιρειών είναι εκπαιδευμένο και πεπειραμένο, καθώς μετράει χρόνια δουλειάς έχοντας αντιμετωπίσει πολλές και δύσκολες περιπτώσεις αποφράξεων. Υδραυλικοί, οδηγοί των οχημάτων και τεχνίτες είναι πάντα στο πλευρό του πελάτη, 24 ώρες το 24ωρο. Όχι μόνο για να διορθώσουν βλάβες και να αποκαταστήσουν τη ροή του ύδατος στις σωληνώσεις αλλά και για να συντηρήσουν τους αγωγούς των αποχετεύσεων προτού παρουσιαστεί πρόβλημα.

Απόφραξη και απολύμανση

Γι’ αυτόν τον λόγο ενδείκνυται να φροντίζει κανείς τακτικά το δίκτυο της αποχέτευσης, ειδικά αν είναι ιδιοκτήτης ή διαχειριστής της πολυκατοικίας. Οι εταιρείες αποφράξεων αναλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις των αποχετεύσεων μετά από συνεννόηση με τους πελάτες. Επιπλέον συνήθως προσφέρουν δωρεάν και κάποιες συνοδευτικές εργασίες, όπως οι απεντομώσεις. Οι πιο οργανωμένες επιχειρήσεις παρέχουν μάλιστα και πιστοποιητικό με το οποίο βεβαιώνεται η καλή κατάσταση των αγωγών.

Η κάρτα μιας καλής εταιρείας αποφράξεων όμως πρέπει να βρίσκεται στο πορτοφόλι μας. Όχι μόνο για τη συντήρηση αλλά και για την περίπτωση όπου παρ’ όλη την προνοητικότητα μας ένας σωλήνας τύχει να βουλώσει.  Ακόμη και λόγω κάποιου αστάθμητου παράγοντα, όπως είναι η είσοδος ενός αντικειμένου στον σωλήνα ή το φράξιμο ενός φρεατίου από κάποιο φερτό υλικό λόγω π.χ. ξαφνικής βροχής.

Για να μη βρεθούμε λοιπόν ποτέ προ απροόπτου και τρέχουμε την τελευταία στιγμή να μαζέψουμε τα… ασυμμάζευτα, ας δείξουμε εμπιστοσύνη! Σε αυτούς που έχουν συνηθίσει να τρέχουν και να δρουν αστραπιαία αντιμετωπίζοντας τα αποφρακτικά προβλήματα. Και ας απολαύσουμε την υπόλοιπη ημέρα όπως τη σχεδιάσαμε, είτε με το έτερον μας ήμισυ είτε παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Αποφράξεις

Top