Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις – Καθαρισμος Αποχετευσης με τη μέθοδο Υδροβολής.

Αποφραξεις 210 70 18 135

Αποφραξεις. Ανέκαθεν πιστεύαμε στην απόφραξη της μιας φοράς και αυτό είναι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα κάθε φορά που μας καλείτε για μια απόφραξη. Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα του αποχετευτικού σας αγωγού θα λυθεί σωστά και αν μάλιστα ακολουθήσετε της οδηγίες που θα σας δώσουμε δεν θα σας απασχολήσει στο μέλλον. Καλέστε μας για ένα συμβουλευτικό ραντεβού ή για μια άμεση απόφραξη. Η λειτουργία  τού αποφρακτικού υψηλής πιέσεως βασίζεται στην εκτόξευση ποσότητας νερού υπό πίεση πού χτυπάει το εμπόδιο το διαπερνά και στη συνέχεια  καθαρίζει καθολικά τον αγωγό.

Αποφραξεις

Καθαρισμός Αποχέτευσης, με τη μέθοδο Υδροβολής.

Υψηλή πίεση νερού διοχετεύεται σε όλο το μήκος της αποχέτευσης με αποτέλεσμα την απομάκρυνση και τον καθαρισμό οποιουδήποτε παράγοντα που οφείλεται το βούλωμα του αγωγού. Αρχικά διοχετεύουμε νερό με αντλίες υψηλής πίεσης (υδροβολή) σε όλο το μήκος της αποχέτευσης  που διαλύει τις συσσωρευμένες βρωμιές που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της.

Απόφραξη και καθαρισμός αγωγών.
Τεχνολογία σύγχρονων αποφράξεων.
Κατασκευή αποχετευτικού συστήματος.
Αντλήσεις υδάτων.
Αντιπλημμυρικά έργα.
Σύγχρονοι μέθοδοι βιολογικού καθαρισμού.
Μελέτη απόφραξης.
Υλικά και τεχνολογικός εξοπλισμός.
Απολυμάνσεις και απεντομώσεις.
Τεχνικές απόφραξης.
Αποφρακτικά μηχανήματα.
Αντλίες αποφράξεων.
Βιντεοσκόπηση σε απόφραξη.
Αποφράξεις αποχετεύσεων.

Καθαρισμός Αποχέτευσης

Η εταιρία μας, εξειδικευμένη στις αποφράξεις από το 1970, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή. Κάνουμε αποφραξεις αποχετεύσεων παντός είδους, ομβρίων υδάτων – υδρορροών, σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών. 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες κοντά σας με ένα τηλεφώνημα. Επωφεληθείτε της έκπτωσης από 5% έως 15% για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Αποφραξεις

Αποφράξεις Φρεατίων, Όρθιων Στηλών, Λεκανών, Κουζινών, Νιπτήρων, Υδροροών Και πάσης Φύσεως Αποφραξεις σε ΟΛΗ την ΑΤΤΙΚΗ

Υπάρχει διαθέσιμο κινητό συνεργείο  Καθαρισμού Αποχέτευσης στην περιοχή σας.

Μια από τις βασικότερες αιτίες που φράζουν οι αποχετευτικοί αγωγοί και χρειάζονται αποφράξεις, είναι το λάδι και τα λίπη που ρίχνουμε μέσα σε αυτές και εκτός από την δυσοσμία δημιουργούνται πολύ επικίνδυνες εστίες μόλυνσης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας. Ζητήστε από τους ανθρώπους της αποφρακτικής μας εταιρείας να σας δώσουν συμβουλές για να αποφεύγετε μελλοντικά, τέτοιου είδους προβλήματα.
Η αποτελεσματικότητα και ο επαγγελματισμός στις αποφραξεις, (αποφράξεις αποχετεύσεων και φρεατίων), απολυμάνσεις, μυοκτονίες, απεντομώσεις, εκκενώσεις βόθρων και αντλήσεις υδάτων σε συνδυασμό με τα σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, μας έχουν καθιερώσει ως τις πιο κορυφαίες εταιρείες στον χώρο.
Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής των κατοικημένων περιοχών είναι οι αποφράξεις-απολυμάνσεις και οι εκκενώσεις βόθρων. Οι υπηρεσίες αυτές θα πρέπει να συνδυάζονται με τη σωστή συντήρηση που θα πρέπει να παρέχει μια αποφρακτική εταιρεία. 

Οι καθαρισμοί είναι μέρος των υπηρεσιών μιας αποφρακτικής εταιρείας

Συνήθως προσφέρονται σε δεξαμενές νερού και αντλιοστάσια. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξημένη ζήτηση καθαρισμού σε βιολογικές εγκαταστάσεις.
Έχουμε πλήρη έλεγχο στα αποχετευτικά δίκτυα με τη χρήση κάμερας που δίνει ακριβές στίγμα οποιασδήποτε βλάβης ή δυσλειτουργίας. Οι αποφράξεις συνοδεύονται από απολυμάνσεις που περιορίζουν μικρόβια και παράσιτα που μπορεί να αναπτυχθούν σε μια αποχέτευση. Οι μυοκτονίες και απεντομώσεις είναι μέρος των απολυμάνσεων. Ο καθαρισμός σε μεγάλες επιφάνειες (ταράτσες, προαύλια, υπόγεια, πάρκινγκ) γίνεται με πιεστικά μηχανήματα που διοχετεύουν νερό με καθαρτικές ουσίες σε μεγάλη πίεση. Έτσι απομακρύνονται από το χώρο σας οι διάφορες εστίες μόλυνσης από στερεές ακάθαρτες ουσίες ή μολυσμένα νερά. Ανάλογα τις ανάγκες της περιοχής και της πρόσβασης, διαθέτουμε μεγάλα φορτηγά για ανοικτούς χώρους ή μικρά ευέλικτα οχήματα για περιορισμένους χώρους για άριστα αποτελέσματα στην απόφραξη σας. Σε περίπτωση πλημμύρας οι αντλήσεις υδάτων και βρόχινων νερών γίνεται με τον πλέον ορθόδοξο τρόπο άντλησης. Το βούλωμα των σιφονιών είναι ένα πρόβλημα που συναντιέται συχνά σε κατοικίες ή σε άλλους χώρους. Μπορεί να οφείλεται στην κακή κατασκευή ή στην απρόσεκτη χρήση τους. Συχνά η απόφραξη ενός σιφονιού είναι απλή υπόθεση. Άλλοτε όμως είναι απαραίτητη η επέμβαση εξειδικευμένων συνεργείων που θα ξεβουλώσουν το σιφόνι προλαμβάνοντας μεγαλύτερες βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα.

Tags: , , , , , , , , , ,

3 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

    Top