Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Ραφηνα

Αποφραξεις Ραφηνα

Αποφραξεις Ραφηνα 22990 48776

Αποφραξεις Ραφηνα. Με δράση στην Ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια από τη δεκαετία του 1970, η Αποφράξεις Ραφήνα προσφέρει υπηρεσίες στα αποχετευτικά συστήματα, μέσω των καθαρισμών, των αποφράξεων και των συντηρήσεων των αποχετεύσεων. Με 40 και πλέον χρόνια δράσης, η Αποφράξεις Ραφήνας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες εργασίες και να αποκατασταθεί η βλάβη σας και εσείς να είστε και πάλι ήρεμοι. Αποφραξεις Ραφηνα

Αναλαμβάνουμε και αντιμετωπίζουμε πάσης φύσεως αποφράξεις και εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της ανατολικής Αττικής άμεσα και γρήγορα. Έχουμε συναντήσει πολλών ειδών προβλήματα σε αποχετευτικά συστήματα, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιοδήποτε ιδιώτη, επαγγελματία ή δημόσιο οργανισμό και σας εξασφαλίζουμε την σωστή αντιμετώπιση σε οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκληθεί στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Αποφραξεις Ραφηνα

Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια προσοχή και επαγγελματισμό. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε φιλικές υπηρεσίες με επαγγελματικό χαρακτήρα, σεβόμενοι τον χρόνο και τα χρήματά σας, εγγυόμαστε το αποτέλεσμα για κάθε δουλειά που κάνουμε. Προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και σας βεβαιώνουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε. Αποφραξεις Ραφηνα

Αποφράξεις αποχετεύσεων

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και γι ‘αυτό είμαστε 100% προσηλωμένοι στην ικανοποίησή σας με την επίλυση του προβλήματος έγκαιρα, επαγγελματικά και με φιλικό τρόπο. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Εξυπηρετούμε:

 • κατοικίες
 • επιχειρήσεις
 • νοσοκομεία
 • σχολεία
 • πολυκατοικίες
 • εμπορικά καταστήματα
 • δημόσιους οργανισμούς κ.α.

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άριστα εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από την Αποφράξεις Ραφήνα και έχουν τις γνώσεις και την πείρα να σας αποδεσμεύσουν από τη δυσάρεστη κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει. Το προσωπικό του τηλεφωνικού μας κέντρου επικοινωνεί και συνεργάζεται με τους πελάτες μας και παρέχει μια ακριβή και έγκαιρη εξυπηρέτηση.

Ό,τι και αν έχει οδηγήσει στο πρόβλημα των αποχετεύσεων σας, μπορείτε να βασιστείτε στην ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΡΑΦΉΝΑ κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να αποτελέσει παρελθόν και να μην ξαναεμφανιστεί στο μέλλον.

Η Αποφραξεις Ραφηνα 22990 48776 διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή Ραφήνα για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Ραφήνα είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Ραφήνα για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α. Αποφραξεις Ραφηνα

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Ραφήνα στη Ραφήνα

Αποφράξεις αποχετεύσεων Ραφηνα – 22990 48776

Δραστηριοποιούμαστε σαν Αποφρακτική εταιρεία στην Ραφήνα από τη δεκαετία του ’70 και έκτοτε παρέχουμε με συνέπεια τις υπηρεσίες μας. Πάντα φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι πλήρως τόσο από την ποιότητα των εργασιών μας όσο και και τα κοστολόγια μας. Αποφρακτική Ραφηνας, μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Αποφραξεις Ραφηνα

Αποφράξεις Ραφηνα

Γνωρίζουμε την περιοχή και δρούμε έχοντας μεγάλη εμπειρία στις ιδιαιτερότητες της. Έχοντας τεράστια εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα σας απαλλάσσουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεων σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας… Αποφράξεις στην Ραφηνα 365 ημέρες τον χρόνο. Άμεσα και υπεύθυνα δίπλα σας

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Ραφηνα Αττικής. Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Αποφραξεις Ραφηνα

Η Εταιρεία Αποφράξεις Ραφηνα apofrajeis.eu

Οι Αποφράξεις Ραφηνα ειδικεύεται στις Αποφράξεις, Απολυμάνσεις, Αντλήσεις Υδάτων, Καθαρισμούς Αποχετεύσεων, Διάγνωση με κάμερα και Συντηρήσεις Αποφράξεων στην Ραφήνα.

Οι Αποφράξεις apofrajeis.eu, εξειδικευμένη στις αποφράξεις από το 1970, είναι από τις πρώτες εταιρείες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να λύνει αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στην περιοχή σας και στον Δήμο Ραφηνας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αποφραξεις:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους στην Ραφήνα
 • Αποφράξεις ομβρίων υδάτων – υδρορροών στην Ραφηνα και στις γύρω περιοχές
 • Αποφράξεις σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών στην Ραφηνα

Επίσης αναλαμβάνουμε αποφραξεις:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο Ραφηνα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Ραφηνα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Ραφηνα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στην Ραφήνα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στη Ραφηνα και σε όλη την Αττική, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Καθαρισμοί αποχέτευσης Ραφήνα

 

Ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών εγκαταστάσεων αποχετεύσεων, φροντίζουμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του νεροχύτη της κουζίνας. Έτσι εάν χρειάζεστε καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη κουζίνας, απλά τηλεφωνήστε στην Αποφράξεις Ραφήνα. Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και έκτακτης ανάγκης είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο για να διατηρήσετε την καθημερινότητά σας αδιατάρακτη. Εξυπηρετούμε όλα τα Μεσόγεια της Αττικής.

ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

Οι βουλωμένοι νεροχύτες της κουζίνας είναι οι χειρότεροι. Το γράσο στερεοποιείται και συσσωρεύεται στο εσωτερικό των σωλήνων της αποχέτευσης. Αυτό παγιδεύει τα μικροσκοπικά σωματίδια τροφίμων και επιταχύνει τη διαδικασία έως ότου μπλοκάρει το μεγαλύτερο μέρος του σωλήνα. Ο νεροχύτης σας αποστραγγίζεται όλο και πιο αργά έως ότου ένα κομμάτι από τρόφιμα βουλώσει πλήρως την υπόλοιπη τρύπα και σας αφήνει με ένα νεροχύτη γεμάτο από βρώμικο νερό. Πολλές μέθοδοι καθαρισμού αποχέτευσης της κουζίνας αφήνουν πίσω λίγο λίπος και λάσπη, οπότε το επόμενο βούλωμα είναι θέμα χρόνου. Μερικές φορές ένα περιστροφικό μηχάνημα δημιουργεί μια τρύπα μέσα από τη συσσώρευση και αυτή η τρύπα ξαναγεμίζει γρήγορα ή ξαφνικά μπλοκάρει από ένα κομμάτι από τα συντρίμμια.

Καθαρισμός αποχέτευσης και συμβουλές

Κρατώντας τα λίπη, το γράσο και τα έλαια κάτω από την αποχέτευση νεροχύτη είναι η καλύτερη πρόληψη είναι να ρίχνετε πολύ ζεστό ή ακόμα και λίγο βραστό νερό ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, ειδικά σε παλαιότερα σπίτια, δυστυχώς, τα καθαριστικά υγρά απόφραξης δεν είναι αποτελεσματικά έναντι του γράσου και είναι επιβλαβή για τους σωλήνες της αποχέτευσης σας. Έτσι καλέστε ένα ειδικευμένο τεχνικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ για να καθαρίσει τους φραγμένους νεροχύτες της κουζίνα μία και καλή.

Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί δικτύων αποχέτευσης της Αποφραξεις Ραφηνας μπορούν να ξεκινήσουν με ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα αλλά αν η αποχέτευση εξακολουθεί να μην έχει εντελώς ελεύθερη ροή, είναι καλή ιδέα στο επόμενο βήμα να καθαριστεί με υδροβολή. Ο προηγμένος εξοπλισμός μας χρησιμοποιεί πίδακες νερού υψηλής πίεσης για να απομακρύνουν με ασφάλεια όλα τα υλικά και να τα ξεπλύνουν από τα κανάλια αποχέτευσης. Αυτό αποκαθιστά τα πλήρη ποσοστά ροής και αφήνει το εσωτερικό των σωλήνων αποχέτευσης τόσο καθαρό όσο και όταν ήταν καινούργιο. Αυτά τα δύο μειώνουν σημαντικά τη συσσώρευση, έτσι ώστε με λίγη προσοχή ως προς το τι πηγαίνει κάτω από την αποχέτευση και τη διάθεση των απορριμμάτων, η αποχέτευση της κουζίνας σας θα πρέπει να είναι χωρίς προβλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αποφράξεις Ραφηνα – 22990 48776

Η εταιρία μας εκτός από τα απλά αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτει, ανάλογα με την περίπτωση, χρησιμοποιεί και ειδικά πιεστικά αποφρακτικά συστήματα. Το πιεστικό μηχάνημα για δύσκολες αποφράξεις με ελεγχόμενη εκτόξευση νερού και φαρμάκου, εκτός από την απομάκρυνση των αντικειμένων που έχουν προκαλέσει τη φραγή, καθαρίζει το πουρί και τα λίπη.
Αποφράξεις Ραφηνα είναι η λύση στο αποφρακτικό σας πρόβλημα. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο παρέχουμε τις αποφρακτικές μας υπηρεσίες για να έχετε φυσιολογική ροή υδάτων στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Με την Αποφρακτική Ραφηνας θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για οποιαδήποτε ζημιά σας προκύψει ακόμα και την πιο ακατάλληλη στιγμή της ημέρας.

Η εταιρία αποφραξης apofrajeis.eu εκτός από τα ειδικά πιεστικά αποφρακτικά σύγχρονα συστήματα που χρησιμοποιεί, κατά περίπτωση εφαρμόζει απόφραξη χωρις πιεστικο για διάφορους λόγους. Το ξεκαθαρίζουμε γιατί δεν είναι συνηθισμένη πρακτική και εφαρμόζεται σε αγωγούς και αποχετευτικά δίκτυα που δεν θα άντεχαν το πιεστικό μηχάνημα.

Αποφραξεις Ραφηνα για κάθε είδους πρόβλημα

Σε περίπτωση που προκύψει οπουδήποτε πρόβλημα με το αποχετευτικό σας σύστημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των κάτοικων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει άμεσα να σας εξυπηρετήσει και να αντιμετωπίσει όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

drain unblocking for our non Greek customers RAFINA

and some text for our non Greek customers in rafina Attica.

We won’t leave until you’re satisfied either, because our reputation depends on our customers being happy with our work. All we ask is that you complete a feedback form afterwards, so that you can tell us exactly what you think of us!

We have depots right across the country, each working to the same high standards, so you’re never too far away to call about drain-unblocking services and technical drain expertise.

Size drain unblocking doesn’t matter

Our extensively-trained drain unblocking teams are on call to deal with your blocked drains quickly and cost effectively, 24-hours a day, 7-days a week, 365-days a year. We are experts at clearing and unblocking pipes, whatever the diameter, from toilets, sinks and baths to any size of drain or sewer. Believe us, we’ve done it all.

Αποφράξεις Ραφηνα και στα Ανατολικά Προάστια

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Ανατολικά Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε ακολουθεί παρακάτω.

Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια 7

Η Ραφήνα είναι το λιμάνι των Μεσογείων, στις ακτές της Ανατολικής Αττικής. Καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 10.701 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Απέχει από την Αθήνα περίπου 25 χλμ.

Σήμερα η Ραφήνα αποτελεί ουσιαστικά προάστιο της Αθήνας, χάρη στην Αττική Οδό που βελτίωσε την πρόσβαση από το κέντρο της πόλης. Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη, καθώς ολοένα και περισσότερες ακτοπλοϊκές γραμμές επιλέγουν το λιμάνι της.

Πρόκειται για έναν ιστορικό δήμο, ο οποίος κατοικήθηκε από τα προϊστορικά χρόνια. Έχουν βρεθεί σε ανασκαφές ορθογώνια σπίτια της προϊστορικής εποχής, καθώς και εγκαταστάσεις κατεργασίας χαλκού. Η Ραφήνα ήταν ένας από τους 100 Δήμους των Αθηνών που όρισε ο Κλεισθένης, με το όνομα «Αραφήν». Αυτό το όνομα το πήρε από τον πρώτο της κυβερνήτη, τον Αραφήνα, ο οποίος ήταν ένας από τους 100 ήρωες της Αττικής. Ανασκαφές στην περιοχή βρήκαν επίσης στοιχεία από την Ρωμαϊκή περίοδο (οικοδομήματα, ρωμαϊκό λουτρό, αγάλματα).

Η Ραφήνα διατηρεί φιλικούς δεσμούς με την Νέα Τριγλία Χαλκιδικής. Μια επίσης προσφυγική πόλη με την οποία είχαν,αρχικά,το ίδιο όνομα ,”Νέα Τριγλία”, πρωτού επικρατήσει το σημερινό όνομα της Ραφήνας.

Χρήσιμες πληροφορίες δήμου ραφήνας

Δρομολόγια από Ραφήνα, Μαρμάρι, Τήνος,  Άνδρος, Μύκονος, Εφημερεύοντα φαρμακεία Δημαρχείο ΚΕΠ αστυνομικό τμήμα ΕΛΤΑ ΟΤΕ ταξί ΚΑΠΗ κολυμβητήριο δημοτικό ωδείο κλειστό γυμναστήριο ΚΤΕΛ παιδικοί σταθμοί πνευματικό κέντρο πυροφυλακή φιλαρμονική δήμου ΚΕΘΕΑ πάρκο Καραμανλή βιβλιοθήκη συμβουλευτικός σταθμός δημοτικός κινηματογράφος νοσοκομεία ιατρεία ΙΚΑ νηπιαγωγεία σχολεία τράπεζες καφετέριες delivery εκκλησίες Ξενοδοχεία Ραφήνας

Ενημέρωση Ραφήνας

Δρομολόγια πλοίων ΚΤΕΛ δημοτικής συγκοινωνίας ειδήσεις δελτίο καιρού προγνωστικά όλα τα τελευταία επικαιρότητα Διαύγεια πολιτιστικά επιστημονικά νέα με συνεχή ενημέρωση εορτολόγιο ανεμολόγιο αθλήματα Live camera κάμερα παρακολούθησης λιμένος χάρτης περιοχής parking χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και σκαφών.

Δημοτικά νέα

Η Ραφήνα απέχει από την Αθήνα 28 χιλιόμετρα, 10 απο το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  και υπολογίζεται ότι έχει ξεπεράσει τις 16.000 μόνιμους κατοίκους με πολλαπλάσιο αριθμό κατοίκων κατά τη καλοκαιρινή περίοδο. Η γεωγραφική της θέση την έχει καταστήσει ένα πολυσύχναστο παραθεριστικό θέρετρο. Θεωρείται από τις σημαντικότερες πόλεις της Ανατολικής Αττικής αφού συνεχίζει να αποτελεί μόνιμο πόλο έλξης για τις όμορφες παραλίες της, το άφθονο πράσινο Το λιμάνι της έχει εξελιχθεί στο δεύτερο μετά τον Πειραιά επιβατικό λιμάνι προς Κυκλάδες και Εύβοια. Είναι το ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια στην Ελλάδα και ενώνει την Αττική εμπορικά και τουριστικά με πολλά νησιά ( Κυκλάδες, Λήμνος, Χίος, Μυτιλήνη κ.α.) ενώ πλησιέστερα βρίσκονται η Εύβοια, η Άνδρος, η Τήνος, η Μύκονος, η Πάρος και η Σκύρος.. φωτογραφικό αρχείο brochure 

Πρόκειται για ένα ιστορικό δήμο ο οποίος κατοικήθηκε από τα προϊστορικά χρόνια. Την 3η χιλιετία δημιουργήθηκαν στα Μεσόγεια περίπου 20 οικισμοί σε τελείως νέες θέσεις. Κτίζονται στις ακτές ( Ραφήνα, Λούτσα, Ασκηταριό, Βραυρώνα, Χαμολιά, Πούντα, Πόρτο Ράφτη ) σε λόφους ( Ζαγάνι, Σπάτα, Μεσοσπορίτισσα, Πύργος Βραυρώνας, ριστός, Μερέντα, Λαμπτρές ) και σε πεδιάδες διπλά σε ρέματα ( Παλλήνη, Κορωπί, Χούμεζα Σπάτων, Κήποι, Μαρκόπουλο ).

Έρευνες που έχουν γίνει στη Ραφήνα και το Ασκηταριό στην Ανατολική ακτή, έδειξαν ότι στη θέση Ασκηταριό, και σε τριγωνικό σχήμα, ευρέθησαν οχυρωμένοι οικισμοί της πρώιμης εποχής του Χαλκού ( 3200-2000 π.X.). Η πρωτοελλαδική ακρόπολη του Ασκηταριού ήταν χτισμένη πάνω στο ομώνυμο ακρωτήρι. Το ακρωτήριο, μερικώς παρέχει μια φυσική οχύρωση, καθώς η Ανατολική και Βορειοδυτική πλευρά συνίσταται από βράχους που πέφτουν στη θάλασσα. Η τρίτη Νοτιοδυτική πλευρά είναι η μόνη προσβάσιμη πλευρά. Ήταν μια συσπειρωμένη οικιστική εγκατάσταση. Τα κτίρια ήταν πολύ κοντά το ένα στο άλλο με μονοπάτια ανάμεσα τους. Νεκροταφείο υπήρχε στο χαμηλότερο ακρωτήριο στα ανατολικά της θέσης.

πηγή: Wikipedia

Συντήρηση Αποχέτευσης Ραφηνα

Εκκενώσεις βόθρων Ραφηνα… με συνέπεια και χαμηλές τιμές!!!

Εκκενώσεις βόθρων Ραφηνα στις καλύτερες τιμές επί 24ωρου βάσεως και για 365 ημέρες τον χρόνο. Καλέστε το εξειδικευμένο συνεργείο μας για απόφραξη – άδειασμα – εκκένωση βόθρου. Ερχόμαστε άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο της Ραφηνας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Αποφράξεις λεκάνης

Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας μια τοπική και γρήγορη απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό σας δίκτυο

Αποφράξεις Φρεατίου Ραφηνα

Αποφράξεις Φρεατίου Ραφήνα
Αποφράξεις Φρεατίου Ραφηνα
ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΊΟΥ ΡΑΦΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΊΟΥ ΡΑΦΗΝΑ

Αποφράξεις Νεροχύτη Ραφηνα

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΝΕΡΟΧΎΤΗ ΡΑΦΗΝΑ
αποφράξεις νεροχύτη ραφήνα
αποφράξεις νεροχύτη Ραφηνα
αποφράξεις νεροχύτη Ραφηνα

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νΑποφραξεις Ραφηναερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Αυτό το δίκτυο θα ήταν καλό να συντηρείται δύο φορές το χρόνο, το φθινόπωρο και την άνοιξη, γιατί πέφτουν φύλλα, μανταλάκια και διάφορα μικροαντικείμενα από τα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι υδροροές. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Ο χειρότερος εφιάλτης σε ένα σπίτι είναι υγρασία και κατεστραμμένοι τοίχοι και πατώματα. Το κόστος αποκατάστασης συνήθως ακόμα και στις περίπτωσης που η ζημιά έγινε εγκαίρως διακριτή είναι τεράστιο και κυμαίνεται εύκολα στην τάξη των 2000 ευρό και πάνω. Μια σωστή συντήρηση απαλείφει τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Αποφράξεις Φρεατίων Ραφήνα22990 48776
Απόφραξη Νεροχύτη Ραφήνα – 22990 48776
Απόφραξη Υδροροής Ραφηνα – 22990 48776
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ραφηνα – 22990 48776
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ραφηνα – 22990 48776
Καθαρισμός Φρεατίων Ραφηνα – 22990 48776
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ραφηνα – 22990 48776
Μηνιαίες Συντηρήσεις Ραφηνα – 22990 48776

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΡΑΦΗΝΑ

Αποφραξεις Ραφηνα

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Δώστε στο σπίτι σας, στην επιχείρηση σας ή στην πολυκατοικία σας μια οικονομική ανάσα. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους και κερδίστε:

Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.
Και φυσικά περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας.

Αποφράξεις Ραφηνα για οικονομία και ποιότητα στις αποφράξεις σας. Η Ραφηνα εδώ και 20 χρόνια δίνει στους κατοίκους της περιοχής την δυνατότητα να κάνουν αποφράξεις με πιεστικό μηχάνημα ή με ατσαλίνα χωρίς υπέρογκα ποσά και χωρίς επιπλέον χρεώσεις από τις προσυμφωνημένες. Γι’ αυτό λοιπόν για Αποφράξεις Ραφηνα μόνο η εταιρεία Αποφράξεις Ραφηνα θα σας καλύψει πλήρως.

Προσφορες απόφραξης Ραφηνας

Αποφραξεις Ραφηνα ΚΕΡΔΙΣΤΕ-ΧΡΗΜΑΤΑ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Είμαστε μια τοπική επιχείρηση απόφραξης και απολύμανσης στην Ραφηνα, ζούμε και αναπνέουμε χάρη σε εσάς, τους κάτοικους του Ραφηνας που τόσα χρόνια τώρα μας εμπιστεύεστε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για να σας ανταποδώσουμε την αγάπη και την στήριξη, πολυκατοικίες στην Ραφηνα που βρίσκονται σε απόσταση λιγότερο από 20μ μεταξύ τους μπορούν να έχουν μια προνομιακή έκπτωση.

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη.

Αποφραξη Ραφηνας – Κάν’ το μόνος σου

Αποφραξη Σιφωνίου, Κάν’ το μόνος σου – Οδηγίες Βήμα-Βήμα,

Αποφραξη Αποφραξη ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY),

Αποφραξη Αποχέτευσης ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY)

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στις αποχετεύσεις και τα αποχετευτικά δίκτυα είτε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο είναι το φράξιμο των σωληνώσεων. Αποτέλεσμα της απροσεξίας μας ή της κακής χρήσης του δικτύου είναι η ροή του νερού να παρεμποδίζεται και κατά συνέπεια να δυσκολεύεται να απορροφηθεί από το σιφόνι μέχρι που θα φτάσει το σημείο της ολικής φραγής του δικτύου.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την προσφορά μας. Σε κάθε περίπτωση θα προτείνουμε την καλύτερη δυνατή και πιο οικονομική λύση στο πρόβλημά σας! Η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός αποκλείεται να αφήσουν άλυτο το πρόβλημα φραγής του αποχετευτικού σας δικτύου. Αποφράξεις Ραφήνα σημαίνει συνέπεια, επαγγελματισμός και οικονομική παροχή σωστών υπηρεσιών που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Αποφραξεις Ραφηνα

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Αποφραξεις Ραφηνα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ EXEI ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 ΜΕ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΔΠ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

http://el.wikipedia.org

Αποφράξεις Ραφηνα – 22990 48776

Η Αποφρακτική Ραφηνα 22990 48776 είναι η συνειδητή επιλογή των πελατών μας στον τομέα των αποφράξεων. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες δρουν με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και την οριστική αποκατάσταση των βλαβών του αποχετευτικού τους δικτύου. Αποφράξεις Ραφήνα σημαίνει οικονομική και οριστική λύση στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρία μας 40 χρόνια στο χώρο της απόφραξης είναι από τις ελάχιστες πλέον αποφρακτικές εταιρίες που σας εγγυάται άμεση και σίγουρη εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε όλη την Αττική. Με μεγάλη εμπειρία, ειδικευμένο προσωπικό και λογικές τιμές είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη 365 μέρες το χρόνο, 24ωρες το 24ωρο. Αποφραξεις Ραφηνα

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

  Top