Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Εκαλη

Αποφραξεις Εκαλη

Αποφραξεις Εκαλη 210 68 52 718

Δίνουμε ενεργά το παρόν στις Αποφράξεις Εκάλη εδώ και 40 χρόνια. Από τότε έχουν πολλά αλλάξει αλλά ο ζήλος  για τη δουλειά μας παραμένει ο ίδιος. Έχουμε εξοπλιστεί με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τα συνεργεία μας είναι πλήρως εκπαιδευμένα και πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν με απόλυτη συνέπεια. Καλέστε την Αποφραξεις Εκαλη για ποιοτική εργασία – άψογη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές, όλο το 24ωρο. Αποφραξεις Εκαλη

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

Όπως υποδηλώνει το σύνθημά μας “όλες οι δουλειές ολοκληρώνονται σωστά”, οι φιλικοί εμπειρογνώμονες της Αποφράξεις Εκάλη είναι αφιερωμένοι στην ασφάλεια και την υγιεινή σας. Μερικοί τεχνικοί μπορεί να σταματήσουν σε αρκετά καλό επίπεδο, αλλά όχι εμείς. Δεσμευόμαστε να ακολουθήσουμε τις αρχές μας και σας διασφαλίζουμε ότι η δουλειά θα γίνει σωστά από την πρώτη μας επίσκεψη. Αποφραξεις Εκαλη

 

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Εκάλη στην Εκάλη

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Εκάλη είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Εκάλη για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Η Εταιρεία Αποφράξεις Εκαλη

Οι Αποφράξεις Εκαλη ειδικεύεται στις Αποφράξεις, ΑπολυμάνσειςΑντλήσεις Υδάτων, Καθαρισμούς Αποχετεύσεων, Διάγνωση με κάμερα, και Συντηρήσεις Αποφράξεων στην Εκαλη. Αποφραξεις Εκαλη

Οι Αποφράξεις apofrajeis.eu, εξειδικευμένη στις αποφράξεις από το 1970, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να λύνει αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στην περιοχή σας και στο δήμο Εκαλης.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους στην Εκαλη
 • Αποφράξεις ομβρίων υδάτων – υδρορροών στην Εκαλη και στις γύρω περιοχές
 • Αποφράξεις σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών στην Εκαλη

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Εκαλη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Εκαλη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στα Εκαλη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στην Εκαλη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας στην Εκάλη και σε όλη την Αττική, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επιθεώρηση με κάμερα Εκάλη

Μια επιθεώρηση με κάμερα είναι όταν μια μικρή κάμερα με εύκαμπτο σωλήνα ωθείται μέσα από έναν αγωγό ή σωλήνα αποχέτευσης για να εντοπιστεί η ρίζα του προβλήματος που προκαλεί την βλάβη.

Ενώ η κάμερα ταξιδεύει μέσα από την περιοχή της αποχέτευσης, τα ευρήματα καταγράφονται και εμφανίζονται σε μια οθόνη. Αυτό παρέχει μια λεπτομερή εικόνα της κατάστασης του εσωτερικού της αποχέτευσης και επιτρέπει την φροντίδα της και επισκευή της προβληματικής περιοχής πολύ πιο εύκολα, γρήγορα, χωρίς αναστάτωση και περαιτέρω σπατάλη χρημάτων. Αποφραξεις Εκαλη

Προσδιορίζεται η προβληματική περιοχή και οι λύσεις διαμορφώνονται και ενεργοποιούνται άμεσα. Η επιθεώρηση με κάμερα αποτελεί την καλύτερη λύση για τον εντοπισμό της βλάβης. Αποφραξεις Εκαλη

Σπασίματα, ραγίσματα, ρίζες δέντρων και φύλλα, καθιζήσεις ή και κατασκευαστικά λάθη, είναι μερικές από τις αιτίες που μειώνουν αλλά και μπλοκάρουν τελείως την φυσιολογική λειτουργία της αποχέτευσης σας.

Αποφράξεις Εκαλη – 210 68 52 718

Η εταιρία μας εκτός από τα απλά αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτει, ανάλογα με την περίπτωση, χρησιμοποιεί και ειδικά πιεστικά αποφρακτικά συστήματα. Το πιεστικό μηχάνημα για δύσκολες αποφράξεις με ελεγχόμενη εκτόξευση νερού και φαρμάκου, εκτός από την απομάκρυνση των αντικειμένων που έχουν προκαλέσει τη φραγή, καθαρίζει το πουρί και τα λίπη.

Η εταιρία αποφραξης apofrajeis.eu εκτός από τα ειδικά πιεστικά αποφρακτικά σύγχρονα συστήματα που χρησιμοποιεί, κατά περίπτωση εφαρμόζει απόφραξη χωρις πιεστικο για διάφορους λόγους. Το ξεκαθαρίζουμε γιατί δεν είναι συνηθισμένη πρακτική και εφαρμόζεται σε αγωγούς και αποχετευτικά δίκτυα που δεν θα άντεχαν το πιεστικό μηχάνημα.

Αποφραξεις Εκαλη για κάθε είδους πρόβλημα

Σε περίπτωση που προκύψει οπουδήποτε πρόβλημα με το αποχετευτικό σας σύστημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των κάτοικων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει άμεσα να σας εξυπηρετήσει και να αντιμετωπίσει όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών Αποφράξεις

Αποφράξεις Εκαλη και στα Βορεια Προαστια

Η Εκάλη είναι πρότυπος συνοικισμός και δημοτική ενότητα του Δήμου Κηφισιάς, στο άκρο του Βορείου Τομέα του λεκανοπεδίου Αττικής.

Η περιοχή εντοπίζεται στους βορειοδυτικούς πρόποδες του Πεντελικού Όρους, στη σύμπτυξή του με την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό και τοποθετείται στη βόρεια έξοδο του λεκανοπεδίου προς τη βορειοανατολική Αττική. Στα συμβόλαια των αρχών του περασμένου αιώνα αναφέρεται με την αρβανίτικη ονομασία «Θέκα Λέκα Ρέκα».

Αποφράξεις Βορεια Προαστια 32

πηγή: Wikipedia

Συντήρηση Αποχέτευσης στην Εκαλη

Αποφραξεις Εκαλη

Συντήρηση Αποχέτευσης στην Εκαλη

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Αυτό το δίκτυο θα ήταν καλό να συντηρείται δύο φορές το χρόνο, το φθινόπωρο και την άνοιξη, γιατί πέφτουν φύλλα, μανταλάκια και διάφορα μικροαντικείμενα από τα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι υδρορροές. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους. Ο χειρότερος εφιάλτης σε ένα σπίτι είναι υγρασία και κατεστραμμένοι τοίχοι και πατώματα. Το κόστος αποκατάστασης συνήθως ακόμα και στις περιπτώσεις που η ζημιά έγινε εγκαίρως διακριτή είναι τεράστιο και κυμαίνεται εύκολα στην τάξη των 2000 ευρώ και πάνω. Μια σωστή συντήρηση απαλείφει τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Αποφραξεις Εκαλη - χάρτης

Αποφραξεις Εκαλη

Αποφράξεις Φρεατίων Εκάλη210 68 52 718
Απόφραξη Νεροχύτη Εκάλη – 210 68 52 718
Απόφραξη Υδρορροής Εκάλη – 210 68 52 718
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Εκάλη – 210 68 52 718
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Εκάλη – 210 68 52 718
Καθαρισμός Φρεατίων Εκάλη – 210 68 52 718
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 68 52 718
Μηνιαίες Συντηρήσεις Εκάλη – 210 68 52 718

 

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΕΚΑΛΗ

Αποφραξεις Εκαλη

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΕΚΑΛΗ

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Δώστε στο σπίτι σας, στην επιχείρηση σας ή στην πολυκατοικία σας μια οικονομική ανάσα. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.
Και φυσικά περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας.

Εκαλη

Αποφραξεις Εκαλη - ΚΕΡΔΙΣΤΕ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Εκαλη

Είμαστε μια τοπική επιχείρηση απόφραξης και απολύμανσης στην Εκαλη. Ζούμε και αναπνέουμε χάρη σε εσάς, τους κάτοικους της Εκαλης που τόσα χρόνια τώρα μας εμπιστεύεστε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για να  σας ανταποδώσουμε την αγάπη και την στήριξη σας, πολυκατοικίες στην Εκαλη που βρίσκονται  σε απόσταση λιγότερο από 20μ μεταξύ τους μπορούν να έχουν μια προνομιακή έκπτωση.

 Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη.

ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY), ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY), ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY)

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στις αποχετεύσεις και τα αποχετευτικά δίκτυα είτε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο είναι το φράξιμο  των σωληνώσεων. Αποτέλεσμα της απροσεξίας μας ή της κακής χρήσης του δικτύου είναι η ροή του νερού να παρεμποδίζεται και κατά συνέπεια να δυσκολεύεται να απορροφηθεί από το σιφόνι μέχρι που θα φτάσει το σημείο της ολικής φραγής του δικτύου.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Top