Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Δροσιας

Αποφραξεις Δροσιας

Αποφραξεις Δροσιας 210 68 52 718

Αποφρακτική στη Δροσιά  210 68 52 718

Αποφραξεις Δροσιας. Η Αποφρακτική Δροσιάς – Αποφραξεις Δροσιας, στεκόμαστε περήφανα ως την εταιρεία που παρέχουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας από τη δεκαετία του 1970. Επειδή σκοπός μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες επενδύουμε διαρκώς στην τεχνολογία απόφραξης και φροντίζουμε οι τεχνικοί μας να είναι άρτια καταρτισμένοι προσφέροντας λύσεις για ολόκληρο το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο.

Αποφραξεις Δροσια

Από την έναρξη των εργασιών μας το 1979, στην Αποφράξεις Δροσιά έχουμε δεσμευτεί να δείξουμε κατανόηση και επαγγελματισμό μέσω των ειδικών υπηρεσιών μας στα δίκτυα της αποχέτευσης σας, όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Είτε πρόκειται για μια υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, είτε για μία ολοκληρωμένη λύση για την αποκατάσταση ολόκληρου του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας, θα βοηθήσουμε, ώστε να το λύσουμε γρήγορα και με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Αποφραξεις Δροσια

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΨΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΨΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Δροσιά είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Δροσιά για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

H Δροσιά στην αρχαιότητα αποτελούσε το Δήμο Πλωθείας που κατοικείτο από την Αιγηίδα φυλή και τοποθετείτο στη μεσόγαια τριττύα, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Σήμερα αποτελεί εύρωστο βόρειο προάστιο της μητροπολιτικής πόλης των Αθηνών και τοποθετείται γεωγραφικά στη βορειοανατολική Αττική. Η πόλη είναι οικοδομημένη στους βορειοδυτικούς πρόποδες του Πεντελικού Όρους και υπάγεται διοικητικά στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Αποφραξεις Δροσια

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Δροσιά στην Δροσιά

Αποφράξεις αποχετεύσεων Δροσιά

Οι Αποφράξεις Δροσια ειδικεύεται στις Αποφράξεις, Απολυμάνσεις, Αντλήσεις Υδάτων, Καθαρισμούς Αποχετεύσεων, Διάγνωση με κάμερα, και Συντηρήσεις Αποφράξεων στην Δροσια.

Οι Αποφράξεις apofrajeis.eu, εξειδικευμένη στις αποφράξεις από το 1970, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να λύνει αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στην περιοχή σας και στον δήμο Δροσιας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους στην Δροσια
 • Αποφράξεις ομβρίων υδάτων – υδρορροών στην Δροσια και στις γύρω περιοχές
 • Αποφράξεις σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών στην Δροσια

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Δροσια
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Δροσια
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Δροσια

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στην Δροσια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στο Δροσιά και σε όλη την Αττική, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφραξεις Δροσιας – 210 68 52 718

Η εταιρία μας εκτός από τα απλά αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτει, ανάλογα με την περίπτωση, χρησιμοποιεί και ειδικά πιεστικά αποφρακτικά συστήματα. Το πιεστικό μηχάνημα για δύσκολες αποφράξεις με ελεγχόμενη εκτόξευση νερού και φαρμάκου, εκτός από την απομάκρυνση των αντικειμένων που έχουν προκαλέσει τη φραγή, καθαρίζει το πουρί και τα λίπη. Αποφραξεις Δροσια

Η εταιρία αποφραξης apofrajeis.eu εκτός από τα ειδικά πιεστικά αποφρακτικά σύγχρονα συστήματα που χρησιμοποιεί, κατά περίπτωση εφαρμόζει απόφραξη χωρις πιεστικο για διάφορους λόγους. Το ξεκαθαρίζουμε γιατί δεν είναι συνηθισμένη πρακτική και εφαρμόζεται σε αγωγούς και αποχετευτικά δίκτυα που δεν θα άντεχαν το πιεστικό μηχάνημα. Αποφραξεις Δροσια

Αποφραξεις Δροσιας για κάθε είδους πρόβλημα

Σε περίπτωση που προκύψει οπουδήποτε πρόβλημα με το αποχετευτικό σας σύστημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των κάτοικων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει άμεσα να σας εξυπηρετήσει και να αντιμετωπίσει όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Αποφραξεις Δροσιας

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών Αποφράξεις

Αποφραξεις Δροσιας  και στα Βορεια Προαστια

H Δροσιά είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Διονύσου στην Ανατολική Αττική, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη Διονύσου, το Διόνυσο, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη Διονύσου και τη Σταμάτα. Έχει πληθυσμό 5.865 άτομα, έκταση 2,201 τ.χμ. και πυκνότητα 2.665 άτομα ανά τ.χμ.

Η περιοχή στη σύγχρονη ιστορία της πρωτοκατοικείται γύρω στις αρχές του 20ού αιώνα ως αγροικία της Κοινότητος Σταμάτας με την ονομασία Ροδόπολη, ενώ γνωρίζει μαζικό εποικισμό το 1926 από πρόσφυγες του Πόντου της Μικράς Ασίας οι οποίοι δεν έγιναν αποδεκτοί από άλλες περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά. Στα προσεχή χρόνια συγκροτείται ο οικισμός Ρωσσοχώρι και αναπτύσσεται στα πρότυπα της αγροτικής παραγωγής, αλλά το εμπορικό πνεύμα των μικρασιατών επιδρά καταλυτικά στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής. Το 1947 ο οικισμός Ρωσσοχώρι μετονομάζεται σε Δροσιά.

Αποφραξεις Δροσια

Plateia-drosia

Αποφράξεις Βορεια Προαστια 32

πηγή: Wikipedia

Συντήρηση Αποχέτευσης στην Δροσια

Αποφραξεις Δροσια

Συντήρηση Αποχέτευσης στην Δροσια

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Αυτό το δίκτυο θα ήταν καλό να συντηρείται δύο φορές το χρόνο, το φθινόπωρο και την άνοιξη, γιατί πέφτουν φύλλα, μανταλάκια και διάφορα μικροαντικείμενα από τα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι υδρορροές.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους. Ο χειρότερος εφιάλτης σε ένα σπίτι είναι υγρασία και κατεστραμμένοι τοίχοι και πατώματα. Το κόστος αποκατάστασης συνήθως ακόμα και στις περιπτώσεις που η ζημιά έγινε εγκαίρως διακριτή είναι τεράστιο και κυμαίνεται εύκολα στην τάξη των 2000 ευρώ και πάνω. Μια σωστή συντήρηση απαλείφει τις δυσάρεστες καταστάσεις.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ Δροσια

Αποφραξεις Δροσια

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ Δροσια

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Δώστε στο σπίτι σας, στην επιχείρηση σας ή στην πολυκατοικία σας μια οικονομική ανάσα. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.
Και φυσικά περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας.

Η apofrajeis.eu Αποφραξεις Δροσιας  210 68 52 718

Δίνουμε ενεργά το παρών στις Αποφραξεις Δροσιας εδώ και 40 χρόνια. Από τότε έχουν πολλά αλλάξει αλλά ο ζήλος για τη δουλειά μας παραμένει ο ίδιος. Έχουμε εξοπλιστεί με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τα συνεργεία μας είναι πλήρως εκπαιδευμένα και πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν με απόλυτη συνέπεια. Καλέστε την Αποφραξεις Δροσιας για ποιοτική εργασία – άψογη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές, όλο το 24ωρο. Αποφραξεις Δροσιας

Αποφραξεις Δροσια - ΚΕΡΔΙΣΤΕ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Δροσια

Είμαστε μια τοπική επιχείρηση απόφραξης και απολύμανσης στην Δροσια. Ζούμε και αναπνέουμε χάρη σε εσάς, τους κάτοικους της Δροσιας που τόσα χρόνια τώρα μας εμπιστεύεστε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για να σας ανταποδώσουμε την αγάπη και την στήριξη σας, πολυκατοικίες στην Δροσια που βρίσκονται σε απόσταση λιγότερο από 20μ μεταξύ τους μπορούν να έχουν μια προνομιακή έκπτωση. Αποφραξεις Δροσιας

 Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη.

ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY), ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY), ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY)

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στις αποχετεύσεις και τα αποχετευτικά δίκτυα είτε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο είναι το φράξιμο των σωληνώσεων. Αποτέλεσμα της απροσεξίας μας ή της κακής χρήσης του δικτύου είναι η ροή του νερού να παρεμποδίζεται και κατά συνέπεια να δυσκολεύεται να απορροφηθεί από το σιφόνι μέχρι που θα φτάσει το σημείο της ολικής φραγής του δικτύου.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Top