Pin It
Publisher Profile

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – ΦΡΕΑΤΙΟ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Συντήρηση αποχέτευσης επικοινωνία

Η εταιρεία μας είναι από τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην συντήρηση αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1970 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Μέχρι να προκύψουν προβλήματα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν καμιά σημασία στην αποχέτευσή τους.

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις συμβαίνουν όταν λίπη, ρίζες δέντρων, χαρτιά και μωρομάντηλα, υπολείμματα τροφίμων συσσωρεύονται στα τοιχώματα των σωληνώσεων μειώνοντας τη ροή μέχρι που τελικά προκαλεί το πλήρες μπλοκάρισμα.

Οι αποχετεύσεις θα πρέπει να καθαρίζονται σε τακτική βάση και παρέχουμε διάφορα πακέτα συντήρησης που ταιριάζουν στις επιμέρους ανάγκες των πελατών μας. Η τακτική, προληπτική συντήρηση εξασφαλίζει την φυσιολογική λειτουργία της αποχέτευσης, αποτρέποντας τυχόν ανεπιθύμητες και δαπανηρές εκπλήξεις.

Ο σοφός λαός λέει ότι η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας. Η Apofrajeis.eu μπορεί να κρατήσει το σύστημά σας υγιές με την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό. Η μηνιαία συντήρηση στις αποχετεύσεις σας είναι απαραίτητη εάν θέλετε να τις κρατήσετε καθαρές και λειτουργικές.

Αφήστε την ομάδα της Apofrajeis.eu να φροντίσει το αποχετευτικό σας σύστημα. Η ομάδα της Apofrajeis.eu εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται με βάση την εμπειρία και τον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε γύρω από το σπίτι σας για να διατηρήσετε την μακροζωία και την αποτελεσματικότητα των αποχετεύσεων σας:

  • Μην ρίχνετε στις αποχετεύσεις σας τρόφιμα, τρίχες μαλλιών, σαπούνια, λίπη.
  • Όταν πλένετε τα πιάτα σας αφήστε να τρέξει ζεστό νερό, ώστε τα λίπη να μην κολλήσουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων.
  • Ελέγξτε το προστατευτικό της μπανιέρας σας αν έχουν συσσωρευτεί τρίχες μαλλιών.
  • Επιθεωρείστε τακτικά τα υδραυλικά σας συστήματα και συντηρείστε τα μία φορά κάθε έξι μήνες.
  • Μην περιμένετε το φράξιμο να μεγαλώσει και να προκαλέσει πιο σοβαρά προβλήματα. Από τη στιγμή που θα παρατηρήσετε ότι το νερό αργεί να στραγγίξει, ήρθε η ώρα να κάνετε απόφραξη.
  • Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά, δεδομένου ότι θα διαβρώσουν τους σωλήνες και θα επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας.

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης

Οι αποχετεύσεις όλων μας για να είναι καθαρές και να λειτουργούν φυσιολογικά, απαιτούν καθαρισμό! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δημιουργείται στο εσωτερικό τους με την πάροδο του χρόνου. Οι αποχετεύσεις παραμελούνται και φτάνει η κατάσταση σε ένα σημείο που τα πράγματα γίνονται πολύ άσχημα και η αντιμετώπισή της πολύ δαπανηρή.

Είναι σοφό και συνετό η κάθε αποχέτευση να καθαρίζεται προληπτικά και τακτικά από επαγγελματίες συντηρητές, όπου κάθε μήνα θα έρχονται και θα την ελέγχουν.

Ειδικότερα οι πιο παλιές αποχετεύσεις χρειάζονται ειδική μεταχείριση, επειδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σπάσουν από την πίεση και να οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερο χάος.

Όταν εργάζεστε με το φιλικό προσωπικό της Apofrajeis.eu, τα λάθη αυτά πάντα αποτρέπονται.

Ερχόμενοι στον χώρο σας, οι τεχνικοί θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη σε όλη την Αττική. Συντήρηση αποχετεύσεων

Δείτε την πλήρη γκάμα των εργασιών απόφραξης που προσφέρει η εταιρία aporajeis

Εργασίες απόφραξης σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ επικοινωνία

Top