Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Υμηττός

Αποφράξεις Υμηττός 210 75 22 298

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Αποφράξεις Υμηττός

Αποφράξεις Υμηττός

Η Αποφράξεις Υμηττός είναι μία επαγγελματική, εξειδικευμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης. Σε μία επιχείρηση εστιατορίων, έχετε πολλά να σκεφτείτε. Δεν χρειάζεται να έχετε και τις γραμμές αποχέτευσης στο μυαλό σας. Στην Αποφράξεις Υμηττός μπορούμε να προσφέρουμε τη δουλειά και τις δεξιότητές μας στο εστιατόριο σας. Από την επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική βιντεοκάμερα διάγνωσης έως τον καθαρισμό υδροβολής, με νερό υψηλής πίεσης, προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους καθαρισμού αποχέτευσης για τις δικές σας ανάγκες.

Τεχνικός κάνει διάγνωση με κάμερα στον Υμηττό

Τεχνικός κάνει διάγνωση με κάμερα στον Υμηττό

Για να καθαρίσετε μια γραμμή αποχέτευσης, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Αποφράξεις Υμηττού χρησιμοποιούν επαγγελματικό εξοπλισμό με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής. Τα πιεστικά υδροβολής είναι άριστα εργαλεία για τους τεχνικούς μας επειδή είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και εύκολα στη χρήση για επαγγελματίες.

Αυτά τα συστήματα περιλαμβάνουν εξειδικευμένες αντλίες, σωλήνες και ακροφύσια, παρόμοια με ένα πλυντήριο πίεσης. Ο εξοπλισμός εκτόξευσης νερού μπορεί να παράγει πολύ υψηλές πιέσεις νερού και ταχύτητες. Αυτά αρκούν για να ξεπεράσουν και τις πιο δύσκολες ρίζες δέντρων.

Η καρδιά του μηχανήματος υδροβολής είναι η αντλία, η οποία παίρνει την παροχή ύδατος, τη συμπιέζει και την αποστέλλει στον εύκαμπτο σωλήνα.

Η αντλία μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικές πιέσεις νερού. Για να καταλάβετε τί εννοούμε, ένα ρεύμα νερού σε αυτές τις πιέσεις, είναι ικανό να ξεφλουδίσει το χρώμα από το αυτοκίνητό σας. Οι πιέσεις που χρησιμοποιούνται, ποικίλουν, ανάλογα με το μέγεθος του σωλήνα που καθαρίζεται. Οι μεγαλύτεροι σωλήνες απαιτούν υψηλότερες πιέσεις, ενώ οι μικρές σωληνώσεις μπορούν συχνά να καθαριστούν με ένα πιο μικρό πιεστικό που διαθέτουμε.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Καθώς η υδροβολή καθαρίζει τις ρίζες, πλένονται ταυτόχρονα και οι σωληνώσεις. Η υδροβολή μπορεί να καθαρίσει πλήρως μια γραμμή αποχέτευσης, εξαλείφοντας την ανάπτυξη των ριζών, τη λάσπη, το λίπος και άλλα απορρίμματα.

Όταν οι ρίζες των δέντρων είναι πάρα πολύ παχιές για να διαχωριστούν μόνο με υδροβολή, οι τεχνικοί της Αποφραξεις Υμηττος μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ειδικό ριζοκοπτικό μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για την κοπή ριζών. Η πίεση του κινητήρα περιστρέφει τις λεπίδες σε υψηλές ταχύτητες, κόβοντας τις ρίζες και άλλα δύσκαμπτα εμπόδια.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό των σωλήνων με υδροβολή και την απομάκρυνση ριζών δέντρων ή για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για έναν βουλωμένο σωλήνα αποχέτευσης, καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ οποιαδήποτε στιγμή.

Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, οι τεχνικοί μας μπορούν να καθαρίσουν οτιδήποτε, από έναν αποχετευτικό αγωγό, έως ακόμα και τις πιο δύσκολες ρίζες από σκληρό ξύλο.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Μετά την αφαίρεση των ριζών του δέντρου από το σωλήνα αποχέτευσης με υδροβολή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα της Αποφράξεις Υμηττού, για να αναζητήσουμε ζημιές. Μπορούμε να βρούμε τις ρωγμές ή τις τρύπες που παρείχαν τα αρχικά σημεία εισόδου για τις ρίζες και να προσφέρουμε υπηρεσίες αποκατάστασης των υδρορροών και των φρεατίων για να διορθώσουμε τις τρύπες και να σταματήσουμε τις διαρροές.

Η Αποφράξεις Υμηττός έχει προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής για πάνω από 40 χρόνια. Έχουμε αφιερώσει τον εαυτό μας στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης του πελάτη και την επαγγελματική εργασία σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Μπορούμε και εξυπηρετούμε σχολεία, οικίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, πλοία, επιχειρήσεις, καταστήματα, εργοστάσια, στρατόπεδα και οπουδήποτε αλλού.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Υμηττός είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Υμηττός για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

εικόνα από κάμερα σε φρεάτιο - Αποφράξεις Υμηττός

εικόνα από κάμερα σε φρεάτιο στον Υμηττό

Είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας για την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας και της οικογένειά σας. Λαμβάνουμε σοβαρά κάθε εργασία που μας ανατίθεται. Κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε την επιστροφή της ομαλής λειτουργίας του αποχετευτικού σας συστήματος.

Η Αποφράξεις Υμηττός προσφέρει οικιακές και επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων που είναι γρήγορες, αξιόπιστες και πολύ αποτελεσματικές.

Είτε έχει βουλώσει ο νεροχύτης σας, η τουαλέτα σας αποστραγγίζει αργά, είτε χρειάζεστε απλώς ένα γενικό καθαρό για τις αποχετεύσεις σας, η Αποφραξεις Υμηττός προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

ΠΟΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΠΟΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Αξιόπιστα και επαγγελματικά, διασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη σε κάθε εργασία, όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι και μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι οι πελάτες μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να γίνει γρήγορα ένα πραγματικό πρόβλημα στο σπίτι σας, εάν δεν έχει αντιμετωπιστεί γρήγορα και σωστά.

Το σύστημα αποχέτευσης στο σπίτι σας είναι υπεύθυνο για την ομαλή λειτουργία των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακόμη και ένα μικρό βούλωμα στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε εκτεταμένες ζημιές και δαπανηρές επισκευές, καθιστώντας το δίκτυο των αποχετευτικών εγκαταστάσεων του σπιτιού σας σε δυσλειτουργία, κάτι που ίσως να μη μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, αλλά ούτε να το παραμελήσετε. Ένας καθαρός αγωγός, όχι μόνο διατηρεί τη ομαλή ροή των απόβλητων από το σπίτι σας, αλλά επίσης θα βοηθήσει πολύ προς τη βελτίωση της διάρκειας ζωής των συστημάτων των αποχετευτικών σας δικτύων, των θεμελίων και άλλων ζωτικών στοιχείων που σχετίζονται με τη δομή και τη σταθερότητα του σπιτιού σας.

Τα τεχνικά συνεργεία της Αποφράξεις Υμηττού θα βοηθήσουν στην άριστη διατήρηση της αποχέτευσης, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας τακτικός, προληπτικός καθαρισμός των αποχετευτικών αγωγών είναι επαρκής για το μέσο σπίτι να κρατήσει τα πάντα σε άριστη λειτουργία με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Μία επαγγελματική αξιολόγηση από την Αποφράξεις Υμηττός μπορεί να καθορίσει ακριβώς πόσο συχνά θα χρειαστεί ένας προληπτικός καθαρισμός στο χώρο σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους τεχνικούς στον χώρο των αποφράξεων.

Και αυτό γιατί είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από εμάς και έχουμε πρόσβαση στην καλύτερη και πιο πρόσφατη τεχνολογία. Είμαστε δεσμευμένοι στην εκμάθηση των βέλτιστων πρακτικών που σχετίζεται με τον τομέα μας και όλα αυτά σημαίνουν ότι είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Εμπιστευτείτε μας και να είστε σίγουροι ότι θα εισπράξετε από εμάς άριστη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Η Αποφραξεις Υμηττος 210 75 22 298 διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή Υμηττού για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης, καθαρισμού και συντήρηση αποχετεύσεων. Αποφράξεις αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στον Υμηττό

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Υμηττό.

Όταν οι αποχετεύσεις ή οι σωλήνες αποχέτευσης σας προκαλούν προβλήματα, χρειάζεστε άμεση εξυπηρέτηση. Είμαστε εδώ κάθε φορά που μας χρειάζεστε 24ώρες το 24ωρο και καθημερινά μόλις σε 15΄.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ παρέχει και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης:

 • Απόφραξη και καθαρισμός αποχέτευσης, υδρορροής, φρεατίου, σιφονιού, νιπτήρα, μπανιέρας, τουαλέτας, νεροχύτη, κάθετης στήλης τουαλέτας και κουζίνας
 • Επιθεώρηση και χρήση κάμερας.
 • Άντληση υδάτων από υπόγεια και κάθε χώρο.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αγωγών δικτύου.

Η Αποφράξεις Υμηττού παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα και δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα!

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Υμηττός

Φορτηγό της Αποφράξεις Υμηττός

Φορτηγό της Αποφράξεις Υμηττός

Είναι εύκολο να προσδιορίσετε πότε έχουν βουλώσει οι αποχετεύσεις και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Εδώ είναι μερικές από τις πιο κοινές ενδείξεις ότι μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε μια εταιρία καθαρισμού αποχέτευσης:

 • Στάσιμο νερό σε μία ή περισσότερες αποχετεύσεις
 • Δυσάρεστες μυρωδιές εκπέμπονται από τις αποχετεύσεις
 • Προβλήματα όταν ξεπλένεται την τουαλέτα σας
 • Διαρροές νερού και πλημμύρες
 • Ίσως είναι καλή ιδέα να καλέσετε μια εταιρία καθαρισμού αποχέτευσης, εάν παρατηρήσετε κάποιο από τα παραπάνω ή υποψιάζεστε ότι τυχόν προβλήματα εμφανίζονται στις αποχετεύσεις σας.

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης με την Αποφράξεις Υμηττός

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Με την πλήρη κάλυψη της Αποφράξεις Υμηττός 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου εγγυόμαστε την απόλυτη αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Με το άρτια εκπαιδευμένο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εκμεταλλευόμενοι τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών.

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στον Υμηττό και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Υμηττός
 • Απόφραξη Νεροχύτη Υμηττός
 • Απόφραξη Υδροροής Υμηττός
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Υμηττός
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Υμηττός
 • Καθαρισμός Φρεατίων Υμηττός
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Υμηττός
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Υμηττός

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 75 22 298!

Εκτός από τον Υμηττό, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλο το Κέντρο Αθήνας

Top