Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Κολωνος

Αποφράξεις Κολωνός 210 70 18 135

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΌΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΌΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ

Στην Αποφράξεις Κολωνός προσαρμόζουμε κάθε εργασία καθώς γνωρίζουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Δεν λαμβάνουμε ελαφρά την εξυπηρέτηση πελατών. Κάθε μέλος της ομάδας μας είναι μαζί μας επειδή διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες εξυπηρέτησης πελατών και προθυμία να προχωρήσουν παραπέρα για να λύσουν τα προβλήματά σας.

Περισσότερα λόγοι για να επιλέξετε την Αποφραξεις Κολωνος:

 • Οι τεχνικοί μας με πολλά χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας εγγυώνται ότι η εργασία θα ολοκληρωθεί στα υψηλότερα πρότυπα.
 • Η ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να χειριστεί απρόβλεπτα προβλήματα ανεξάρτητα από το χρόνο ή την ημέρα, ώστε να απολαμβάνετε γρήγορες λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
 • Προνομιακή τιμολόγηση για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην καλύτερη τιμή.
 • Ποιοτικά προϊόντα από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες και κατασκευαστές που εμπιστεύεστε ότι θα σας παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες.
 • Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων σε οικιακές και επαγγελματικές ιδιοκτησίες σε ολόκληρη την Αθήνα από τη δεκαετία του 1970.
 • Χρησιμοποιούμε υλικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσετε τη μακροπρόθεσμη ηρεμία του μυαλού σας.
 • Όλες οι υπηρεσίες μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφαλείας και τους υγειονομικούς κανονισμούς, ώστε να απολαμβάνετε αποτελεσματικά αποχετευτικά συστήματα χωρίς απρόβλεπτες βλάβες ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτή είναι η υπόσχεση της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ.

 

Οι συσσωρεύσεις που είναι βαθύτερες στον αγωγό ή είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθούν απαιτούν καθαρισμό με υδροβολή.

Η μέθοδος της υδροβολής με υψηλή πίεση νερού είναι απαραίτητη για την απομάκρυνση των μπλοκαρισμένων φορτίων, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου.Το πιεστικό υδροβολής εισέρχεται μέσω ενός λεπτού, εύκαμπτου σωλήνα στην αποχέτευση, στη συνέχεια περιστρέφεται για να κινηθεί μέσα από τα συντρίμμια και να κάνει μια διαδρομή στη γραμμή της αποχέτευσης. Από εκεί, αναβλύζει το νερό με εξαιρετικά υψηλή πίεση, επιτρέποντας στο νερό να σπάσει τα επίμονα εμπόδια και να καθαρίσει τα τοιχώματα των σωλήνων σας.

Η λύση της υδροβολής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να πλύνετε το εσωτερικό των σωλήνων και να επιστρέψετε η ροή της αποχέτευσής σας στο φυσιολογικό. Η υδροβολή είναι εξαιρετικά ασφαλής στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις, χωρίς να χρησιμοποιούνται σκληρές χημικές ουσίες. Θα επιτρέψει στις γραμμές των αποχετευτικών δικτύων σας να ανοίξουν πάλι γρήγορα και θα απολαύσετε ξανά την ηρεμία και την ασφάλεια στο χώρο σας.

Βασικός στόχος της Αποφραξεις Κολωνος είναι να γίνει οποιαδήποτε εργασία απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σωστά από την πρώτη φορά, έτσι ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να συνεχίσετε την ζωή σας χωρίς τον φόβο επιστροφής του προβλήματος. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πλήρως εξειδικευμένο και παρέχει άριστες λύσεις για οποιουδήποτε τύπου αποχέτευσης.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Κολωνός είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Κολωνός για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε οικίες, επιχειρήσεις, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, πλοία, σχολεία, κ.α. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό σε συνδυασμό με τα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας θα διορθώσει κάθε θέμα που αντιμετωπίζετε και θα σας συμβουλεύσει πως να αποφύγετε να δημιουργηθούν παρόμοιες καταστάσεις. Είμαστε περήφανοι γιατί στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και ατελείωτα χαμόγελα.

Αποφράξεις Κολωνός

Αποφράξεις Κολωνός

Η Αποφρακτική Κολωνού 210 70 18 135 αποφράσει σε χρόνο μηδέν τις φραγμένες σωληνώσεις σας και θέτει σε ομαλή λειτουργία το αποχετευτικό σας σύστημα. Με χρήση κάμερας και σύγχρονων πιεστικών μηχανημάτων αντιμετωπίζει κάθε είδους δυσκολία που σας παρουσιάζεται μετά από μια φυσική νεροποντή ή μια ξαφνική ζημιά στις σωληνώσεις σας. Αποφράξεις Κολωνός σημαίνει οριστική λύση στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στον Κολωνό

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Κολωνό

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στον Κολωνό και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Κολωνός
 • Απόφραξη Νεροχύτη Κολωνός
 • Απόφραξη Υδροροής Κολωνός
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κολωνός
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κολωνός
 • Καθαρισμός Φρεατίων Κολωνός
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Κολωνός
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Κολωνός

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 70 18 135!

Εκτός από τον Κολωνό, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλο το Κέντρο Αθήνας

Top