Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Βύρωνα

Αποφράξεις Βύρωνας 210 70 18 135

Η Αποφράξεις Βύρωνα είναι μια δυναμική εταιρεία που εξειδικεύεται στον τομέα των αποφράξεων, των συντηρήσεων και των καθαρισμών αποχετευτικών αγωγών. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο επιτυχώς εδώ και 4 και πλέον δεκαετίες και κατέχουμε έκτοτε σταθερά την πρώτη θέση, εξυπηρετώντας τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες κλπ στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής. Αποφράξεις Βύρωνας

Αποφράξεις Βύρωνας

ΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΗΛΙΝΗ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Η Αποφράξεις Βύρωνας είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1975. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προσωπικής επαφής που μπορεί να προσφέρει μόνο μια οικογενειακή επιχείρηση. Πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης αξίζει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο σεβασμό και ειλικρίνεια ως μέλος της οικογένειάς μας. Η κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών μας και η ανώτερη ποιότητα της εργασίας μας αποδίδονται σε αυτή την πεποίθηση.

Το 1975 ξεκινήσαμε ως μια μικρή, τοπική επιχείρηση, αλλά με την πάροδο των χρόνων, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποδέχτηκαν την προσφορά μας για να ενταχθούν στην οικογένεια. Ενώ έχουμε μεγαλώσει για να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες αυτών των πελατών, είμαστε πάντοτε προσεκτικοί ώστε να μην θέτουμε σε κίνδυνο την αξία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, που υπήρξαν τα εμπορικά μας σήματα από την αρχή. Αυτή η δέσμευσή μας είναι που μας έφτασε ως εδώ, μέχρι τώρα και σκοπεύουμε να την τιμήσουμε για πολύ καιρό στο μέλλον.

Αποφραξεις στον Βύρωνα

Η εταιρεία Αποφράξεις στον Βύρωνα, με πάνω από 40 έτη πείρα και πάρα πολλούς ευχαριστημένους πελάτες και συνεργάτες, αναλαμβάνει για εσάς την λύση σε κάθε πρόβλημα που αφορά:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων, υδρορροής, φρεατίου, σιφονιών, λεκανών μπανιερών, νιπτήρων, κάθετης κουζινών και κάθετης τουαλετών.
 • Καθαρισμούς αποχετευτικών δικτύων και άντληση υδάτων από κάθε χώρο.
 • Επιθεώρηση με κάμερα.

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ κοντά σας μόλις σε λίγα μόλις λεπτά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά.

Εγγυόμαστε την απόλυτη ικανοποίησή του πελάτη, αφού είναι η πρώτη μας προτεραιότητα

Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και έμπειροι και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, καθώς ακολουθούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δεσμευόμαστε απέναντι σας για την ποιότητα υπηρεσιών που θα λάβετε από την Αποφράξεις Βύρωνα.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση δεν σημαίνει για εμάς προχειρότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Η ιδιαίτερη προσοχή μας στη λεπτομέρεια, τις προληπτικές μεθόδους και τον υψηλό βαθμό επικοινωνίας σημαίνει ότι όταν η Αποφράξεις Βύρωνας έχει κάνει σωστά τη δουλειά τους και οι πελάτες μας το γνωρίζουν καλά. Είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε και να σας προτείνουμε τρόπους προληπτικής συντήρησης, ώστε να αποφύγετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα και να γλιτώσετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις και σπατάλη των χρημάτων σας.

Μπορούμε και παρέχουμε μια πολύ υψηλής ποιότητας εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών, διατηρώντας παράλληλα πολύ λογικές τιμές.

Όλες οι εργασίες μας είναι εγγυημένες, επομένως μην διστάσετε να καλέσετε Αποφράξεις Βύρωνας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

Όλα αυτά τα χρόνια που εργαζόμαστε δεν έτυχε ούτε μια φορά που να μην μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στις υδρορροές του αποχετευτικού σας δικτύου και αν έχει παρουσιαστεί. Αυτό δεν σημαίνει μόνο άριστη δεξιοτεχνία των τεχνικών μας, με γρήγορους χρόνους αποκατάστασης αλλά και άψογη εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αυτό μας επέτρεψε να γίνουμε ειδικοί στον τομέα των αποχετεύσεων, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με το λιγότερο άγχος για εσάς. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και αποδεικνύουμε σε κάθε πελάτη πόσο σημαντικός είναι για την Αποφράξεις Βύρωνας. Καλέστε μας σήμερα και είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η Αποφραξεις Βυρωνας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών συντήρησης, καθαρισμού και απόφραξης αποχετεύσεων στον δημόσιο, επιχειρηματικό και οικιακό τομέα. Μια βουλωμένη αποχέτευση αποτελεί μια μεγάλη ενόχληση, αλλά στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να προκαλέσει τη διακοπή μιας επιχείρησης ή να θέσει σε κίνδυνο την υγεία.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Βύρωνας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Βύρωνας για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Μπήκατε να κάνετε μπάνιο και δεν φεύγουν τα νερά προς την αποχέτευση; Γυρίσατε στο σπίτι σας και είδατε το μπάνιο σας πλημμυρισμένο με ακαθαρσίες; Μη νομίζετε ότι αυτά που σας αναφέραμε είναι μεμονωμένες περιπτώσεις! Συμβαίνουν καθημερινά και οι άνθρωποι θέλουν αντιμετώπιση ΤΩΡΑ!

Η Αποφράξεις Βύρωνας έχει τους ειδικούς για κάθε απόφραξη αποχέτευσης

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Φημιζόμαστε για την αξιόπιστη, αποτελεσματική, ασφαλή και επαγγελματική παροχή υπηρεσιών αποχέτευσης του εργατικού μας δυναμικού που εκτελούν με τις υψηλότερες προδιαγραφές και τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για την επίλυση των αποχετευτικών σας προβλημάτων.

Όλες οι δουλειές μας είναι εγγυημένες και εκτελούνται πάντα από τους υψηλά ειδικευμένους τεχνικούς μας, οι οποίοι προσφέρουν πάντα ένα σταθερό επίπεδο υψηλής ποιότητας. Η ασφάλεια βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, διατηρώντας τον εξοπλισμό μας με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές και σύμφωνα με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας.

Δεν είναι εύκολο να εντοπίσετε ένα πρόβλημα αποχέτευσης πριν να είναι πολύ αργά και σας φέρει σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα συντήρησης μπορεί να αποτρέψει περιττές βλάβες και μια επερχόμενη καταστροφή. Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

 

Έχοντας σαράντα χρόνια εμπειρία στις αποχετεύσεις, δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του οικιακού ή επαγγελματικού δικτύου σας. Όλες οι δυσλειτουργίες των σωληνώσεων λύνονται σε λίγα μόλις λεπτά, μόνο με ένα τηλεφώνημα 210 70 18 135. Οικονομικά – σίγουρα – οριστικά… Αποφράξεις Βύρωνας όλο το χρόνο δίπλα σας.ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΝΕΡΟ

Απόφραξη φρεατίου Βύρωνας

Τα βουλωμένα φρεάτια είναι πολύ συχνά προβλήματα του αποχετευτικού συστήματος. Η Αποφράξεις Βύρωνας είναι σε θέση να αποφράξει την αποχέτευση σας και να σας βεβαιώσουμε ότι αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες μας θα αργήσει πολύ να βουλώσει.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποφραχθούν οι αποχετεύσεις σας, ένας συνδυασμός από ειδικό εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό με τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στον Βύρωνα

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Βύρωνα

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Η Αποφράξεις Βύρωνας είναι αποφασισμένη να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Είμαστε τόσο σίγουροι για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας που ότι υποσχόμαστε εγγυόμαστε ότι θα πραγματοποιηθεί. Ότι λοιπόν και αν έχει βουλώσει δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί. Μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα και να διορθώσουμε το πρόβλημα.

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

Όταν ο νεροχύτης της κουζίνας σας ξεκινά να μυρίζει και να αργεί να στραγγίζει, τότε ξεκινούν και τα προβλήματα. Είναι η πρώτη ένδειξη που σας δίνει η αποχέτευση σας ότι θα βουλώσει. Τα λίπη, τα συσσωρευμένα υπολείμματα τροφίμων, τα απορρυπαντικά και τα έλαια είναι από τους βασικούς λόγους που βουλώνει ο νεροχύτης. Αυτά σιγά σιγά συσσωρεύονται και κολλάνε στο εσωτερικό των σωληνώσεων και τελικά το βουλώνουν. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βύρωνας με την πείρα και τα εξειδικευμένα μηχανήματα που διαθέτουν, είναι εκεί πάντα για σας και επιλύουν κάθε σας αποχετευτικό πρόβλημα.

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στον Βύρωνα και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

φορτηγο της Αποφραξεις Βυρωνας

φορτηγο της Αποφραξεις Βυρωνας

 • Αποφράξεις Φρεατίων Βύρωνας
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βύρωνας
 • Απόφραξη Υδροροής Βύρωνας
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βύρωνας
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Βύρωνας
 • Καθαρισμός Φρεατίων Βύρωνας
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βύρωνας
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Βύρωνας

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 70 18 135!

Εκτός από τον Βύρωνα, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις σε όλο το Κέντρο Αθήνας

Top