Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Νέο Φάληρο

Αποφραξεις Νεο Φαληρο 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Καθαρισμός αποχέτευσης Αποφραξεις Νεο Φαληρο

Αποφραξεις Νεο ΦαληροΟι αποχετεύσεις χρειάζονται και απαιτούν τακτικούς καθαρισμούς σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Αν δεν καθαρίζονται τακτικά, λίπη και ακαθαρσίες αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου. Εάν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις παραμεληθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο καθαρισμό τους μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολος και να δημιουργηθούν μεγάλες βλάβες. Αποφραξεις Νεο Φαληρο

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Προκειμένου να διατηρηθούν οι αποχετεύσεις σας καθαρές και απαλλαγμένες από ακαθαρσίες, σοφό είναι να προσλαμβάνετε επαγγελματίες τεχνικούς. Και δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ! Η Αποφράξεις Νέο Φάληρο, θα είναι εκεί για εσάς.

Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ώστε να είναι αποτελεσματικά σε κάθε εργασία.

Απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, διάγνωση με κάμερα, άντληση υδάτων, προληπτικός καθαρισμός, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Όταν πρόκειται για προβλήματα αποχέτευσης, είναι κάτι που οι άνθρωποι δε σκέφτονται μέχρι να συμβούν. Όταν χρειάζεστε έναν επαγγελματία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ανεξάρτητα από το ποιο είναι το ζήτημα όταν η αποχέτευση σας φράζει ή είναι αργή, καλέστε την Αποφραξεις Νεο Φαληρο.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι κάτι που πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού στο Νέο Φάληρο πρέπει να αναμένουν, επειδή τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν παλιά αποχετευτικά δίκτυα, τα οποία συνήθως επιβαρύνονται, λόγω εισβολής ριζών δέντρων που συσσωρεύονται στις γραμμές αποχέτευσης.

Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε με τις βουλωμένες αποχετεύσεις σας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εγγυόμαστε να σας προσφέρουμε πλήρεις και υψηλής ποιότητας εργασίες, άμεσα και χωρίς καμιά ενόχληση σε εσάς.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο Νέο Φάληρο

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Νέο Φάληρο

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Νέο Φάληρο γενικά

Το Νέο Φάληρο είναι συνοικία του Πειραιά στην αρχή της περιοχής του Φαληρικού όρμου. Υπάρχουν πηγές οι οποίες τεκμηριώνουν την ύπαρξη αρχαίας συνοικίας με το όνομα Εχελίδες.
Τα όριά της ξεκινούν από τον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας και τελειώνουν στον Κηφισό ποταμό ενώ συνορεύει ανατολικά με το δήμο Μοσχάτου, βόρεια με τον δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ενώ προς δυσμάς αποτελεί συνέχεια του Πειραιά.

Η συνοικία του Νέου Φαλήρου άρχισε να δημιουργείται κατά τη δεκαετία του 1850-1860

Πρώτος οικιστής του Νέου Φαλήρου φέρεται να ήταν ο Γιαννόπουλος, του οποίου η οικία βρισκόταν στο οικόπεδο όπου μετέπειτα οικοδομήθηκε το Ξενοδοχείο «Ακταίον» και σήμερα υφίσταται συγκρότημα πολυκατοικιών και το νοσοκομείο Metropolitan. Η αρχικά αγγλικών συμφερόντων Εταιρία Σιδηροδρόμων Αθηνών-Πειραιώς ανέλαβε εργολαβικά τη δημιουργία σιδηροδρομικού σταθμού και βοηθητικών εγκαταστάσεων στα τέλη της δεκαετίας του 1860.

Εκτός του σιδηροδρομικού σταθμού βέβαια κατασκευάστηκε ο παραθαλάσσιος περίπατος, το «Μέγα Ξενοδοχείον του Σταθμού», το Θέατρο του Φαλήρου, αναμορφώθηκαν τα υπάρχοντα θαλάσσια λουτρά, κτίστηκαν και ιδιωτικές οικίες-επαύλεις προς πώληση και εκμίσθωση, ενώ αργότερα κατασκευάστηκαν η εξέδρα του Νέου Φαλήρου (1891) και το ποδηλατοδρόμιο (1895) για τις ανάγκες των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων του 1896. Το προάστιο του Νέου Φαλήρου τότε γνώρισε μια ραγδαία ανάπτυξη και καθιερώθηκε ως κοσμικό σημείο αναφοράς για «καλή κοινωνία» της Αθήνας και του Πειραιά αλλά και για πλήθος επισκεπτών και τουριστών.

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, θεάματα, χοροί, πολιτιστικά δρώμενα και πλήθος άλλων εκδηλώσεων λάμβαναν χώρα στο δημοφιλές προάστιο, το οποίο προτιμούσαν για τη διαμονή τους γνωστοί πολιτικοί και στρατιωτικοί παράγοντες, πρέσβεις, πλούσιοι αστοί, βιομήχανοι και πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

Η επονομαζόμενη και Belle Epoque του Νέου Φαλήρου κράτησε μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα και η περίοδος παρακμής ξεκίνησε κατά τον Μεσοπόλεμο.

Στις αρχές του 20ού αιώνα θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και ο Ατμό-ηλεκτρικός Σταθμός (ΑΗΣ) του Νέου Φαλήρου για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών ηλεκτροδότησης της πρωτεύουσας αλλά και των παρακείμενων βιομηχανικών μονάδων και βεβαίως του σιδηροδρομικού δικτύου. Η συνοικία του Νέου Φαλήρου το 1925 αποσχίστηκε από τον Δήμο Πειραιώς και αποτέλεσε ξεχωριστή Κοινότητα, ενώ το 1946 μετασχηματίστηκε σε Δήμο. Στην απογραφή του 1951 αριθμούσε 6.538 κατοίκους. Όμως το 1968 ενσωματώθηκε ξανά στον Δήμο Πειραιώς με την αιτιολογία του μικρού πληθυσμού της. Το Νέο Φάληρο αποτελούσε παλαιότερα τη πρώτη λουτρόπολη της Αθήνας που συνδεόταν και με γραμμή τραμ.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στο Νέο Φάληρο και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέο Φάληρο
 • Απόφραξη Νεροχύτη Νέο Φάληρο
 • Απόφραξη Υδροροής Νέο Φάληρο
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέο Φάληρο
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέο Φάληρο
 • Καθαρισμός Φρεατίων Νέο Φάληρο
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέο Φάληρο
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέο Φάληρο

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 97 00 003!

Εκτός του Νέου Φαλήρου, Η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Νότια Προάστια

Top