Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Νέος Κόσμος

Αποφραξεις Νεος Κοσμος 210 90 17 223

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Αποφραξεις Νεος Κοσμος Ως εμπειρογνώμονες στον τομέα των αποφράξεων, έχουμε αναλάβει κάθε προβληματική αποχέτευση στον Νέο Κόσμο. Χωρίς καμία αμφιβολία, είμαστε ειδικοί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την αποχέτευση. Τα υπερσύγχρονα και οργανωμένα συνεργεία μας έχουν στην κατοχή τους εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για άμεση επέμβαση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Η Αποφράξεις Νέος Κόσμος είναι μια εταιρεία γνωστή την αξιοπιστία και την αδιάλλακτη δέσμευση της για τα υψηλότερα πρότυπα.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ανακαλύψτε την διαφορά, σε σχέση με άλλες εταιρείες! Μπορούμε να είμαστε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας γρήγορα, 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Αποφραξεις Νεος Κοσμος

Έχετε βαρεθεί τις συχνές αποφράξεις στις εγκαταστάσεις του αποχετευτικού σας συστήματος; Καλέστε έναν ειδικό τεχνικό καθαρισμού αποχετευτικών δικτύων για να καθαρίσει αποτελεσματικά και οριστικά τις αποχετεύσεις και τα φρεάτια σας. Καλέστε της Αποφράξεις Νέος Κόσμος και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα να καθαρίσουν το δίκτυο της αποχέτευσης σας, εγγυημένα και γρήγορα. Εξυπηρετούμε σπίτια και επιχειρήσεις στην περιοχή του Νέου Κόσμου, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η Αποφράξεις Νέος Κόσμος είναι η πρώτη εταιρεία αποφράξεων και καθαρισμού αποχέτευσης στην περιοχή του Νέου Κόσμου και ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 κι έχει κερδίσει την φήμη της καλύτερης επιλογής στα προβλήματα των αποχετευτικών συστημάτων που είναι η ειδικότητά μας.

Χρησιμοποιούμε ένα πιεστικό υδροβολής με χρήση υψηλής πίεσης νερού για να καθαρίσει τις γραμμές σας από το κουτί διανομής σας

Συντήρηση απαιτείται στο αποχετευτικό σας δίκτυο, ακριβώς όπως και η αλλαγή λιπαντικών στο αυτοκίνητό σας. Αν έχετε τρίχες, άμμος, λάσπη, γράσο, στοιχεία που δεν αποσυντίθενται, (μωρομάντηλα, προϊόντα γυναικείας περιποίησης), χρησιμοποιούμε υδροβολή με χρήση υψηλής πίεσης νερού, για να καθαρίσει τις αποχετευτικές γραμμές σας Μπορούμε να αναζωογονήσουν τις γραμμές και να τις επαναφέρουν στην αρχική τους κατάσταση. Η Αποφράξεις Νέος Κόσμος έχει σώσει πολλά αποχετευτικά συστήματα κι έχει γλιτώσει πολλούς ιδιοκτήτες από πολλά χρήματα από την αποφυγή ζημιών που προλάβαμε. Έχουμε 100% ποσοστό επιτυχίας και σας παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα για όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Καθαρίζουμε επίσης τις κύριες γραμμές της αποχέτευσης. Έχουμε κάμερες ελέγχου και εντοπισμού για την επιθεώρηση των αποχετευτικών γραμμών με χρήση βίντεο για να εντοπίσει τις προβληματικές περιοχές και να κάνουμε έλεγχο στις υπόγειες γραμμές αποχέτευσης.

Παρακαλώ δείτε τις προτάσεις μας για τη μακροζωία του δικτύου της αποχέτευσης σας μέσω της ποικιλίας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και πάνω από 5 δεκαετίες εμπειρίας μας στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης και καθαρισμού αποχετεύσεων. Η ομάδα επιθεώρησης μας χρησιμοποιεί κάμερες και συσκευές εντοπισμού για την ανίχνευση των βλαβών στις αποχετεύσεις και υδραυλικών συστημάτων.
Καλέστε Αποφραξεις Νεος Κοσμος, όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, για οποιαδήποτε συμβουλή ή πληροφορία χρειαστείτε. Το τηλεφωνικό μας κέντρο και οι τεχνικοί μας, βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας παρέχουν τις υπηρεσίες μας, κάθε στιγμή της ημέρας, κάθε ημέρα του χρόνου.

Αποφραξεις Νεος Κοσμος για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην αποχέτευσή σας. Η αποχέτευση είναι από τα πιο σημαντικά λειτουργικά συστήματα σε ένα οίκημα. Μην ψάξετε μακριά! Αποφράξεις Νέος Κόσμος και τα προβλήματα λύθηκαν! Απόφραξη φρεατίου, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, ξεβούλωμα μπανιέρας, ξεβούλωμα νιπτήρα, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α.

Καθαρισμός σωλήνων αποχέτευσης Αποφραξεις Νεος Κοσμος

Έχουμε επενδύσει στην κατάλληλη τεχνολογία για να γίνεται η κάθε δουλειά σωστά από την αρχή. Αυτό μας επιτρέπει την άμεση επέμβαση, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Με την υδροβολή, με την υψηλή δηλαδή πίεση νερού καθαρίζονται και απομακρύνονται τα πάντα, ότι και αν έχει συσσωρευτεί. Επίσης με τα σύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα, οι ρίζες απομακρύνονται αποτελεσματικά. Ο καθαρισμός είναι από τις πιο σημαντικές εργασίες που επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν στην αποχέτευσή σας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο Νέο Κόσμο

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Νέο Κόσμο

Διάγνωση με κάμερα Νέος Κόσμος

Με την διάγνωση με κάμερα, μπορούν να αναγνωριστούν μερικά από τα ακόλουθα θέματα, όπως ραγίσματα, σπασίματα, ρίζες δέντρων, κατασκευαστικά προβλήματα. Το βάθος και η ακριβής τοποθεσία του ζητήματος μπορούν να εντοπιστούν και με την διάγνωση με κάμερα, διατηρείται χαμηλό το κόστος. Μόλις η εργασία έχει ολοκληρωθεί, ο ειδικός μας θα παρέχει επιλογές για την επίλυση των ζητημάτων.

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Νέος Κόσμος γενικά

Ο Νέος Κόσμος είναι μια περιοχή της Αθήνας σχετικά κοντά στο ιστορικό της κέντρο. Ανήκει στο Δήμο Αθηναίων και συνορεύει νότια με τη Νέα Σμύρνη, δυτικά με το Κουκάκι, βόρεια με το Παγκράτι και ανατολικά με τη Δάφνη. Εξυπηρετείται από τους εξής τρεις (3) σταθμούς Μετρό: “Νέος Κόσμος”, “Συγγρού-Φιξ” και “Άγιος Ιωάννης”. Επίσης εξυπηρετείται και από τους εξής τρεις (4) σταθμούς τραμ: “Φιξ”, “Κασομούλη”, “Νέος Κόσμος”, “Μπακνανά”. Στην αρχαιότητα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου στεγαζόταν ένα από τα τρία σημαντικότερα γυμνάσια της Αθήνας, το Κυνόσαργες. Η γειτονιά πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental (Ιντερκοντινένταλ) ονομάζεται Δουργούτι ή Ντουργούτι  και απαρτίζεται κατά το μεγαλύτερο της μέρος από προσφυγικές κατοικίες.

Από τη Βικιπαίδεια

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στο Νέο Κόσμο και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέος Κόσμος
 • Απόφραξη Νεροχύτη Νέος Κόσμος
 • Απόφραξη Υδροροής Νέος Κόσμος
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέος Κόσμος
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέος Κόσμος
 • Καθαρισμός Φρεατίων Νέος Κόσμο
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέος Κόσμος
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέος Κόσμος

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 90 17 223!

Εκτός του Νέου κόσμου, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Νότια Προάστια

Top