Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Ηλιούπολη

Αποφραξεις Ηλιουπολης 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Εμπιστευθείτε τις αποχετεύσεις σας στους ειδικούς, στην Αποφραξεις Ηλιουπολης. Μπορεί να μην δώσετε πολλή σημασία στο αποχετευτικό σας σύστημα, μέχρι να παρατηρήσετε ότι ο νιπτήρας, η τουαλέτα σας ή άλλο σημείο της αποχέτευσης, μυρίζει, στραγγίζει αργά ή έχει βουλώσει τελείως.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Μία σοβαρή εταιρεία αποχετευτικών δικτύων χρησιμοποιεί μεθόδους που είναι και ασφαλείς και αποτελεσματικές. Όπως τον επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης της Αποφραξεις Ηλιουπολης, που οι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων στην Ηλιούπολη μπορούν να βασιστούν. Η υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης είναι γρήγορη, εύκολη και προσιτή. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της συνολικής υγείας και της μακροζωίας του συστήματος των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Για καλύτερα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να επενδύσετε σε τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις του αποχετευτικού σας δικτύου.

Είναι ένα γεγονός της ζωής που οι αποχετεύσεις καταλήγουν βρώμικες και φραγμένες με την πάροδο του χρόνου. Τα σωματίδια τροφίμων και το μαγειρικό λάδι συχνά φτάνουν κάτω από τους νεροχύτες της κουζίνας μας, ενώ τα μαλλιά και άλλα συντρίμμια μπορούν να συσσωρευτούν πολύ γρήγορα στις αποχετεύσεις του μπάνιου. Εάν δεν βρείτε σύντομα τη λύση αυτού του προβλήματος, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης του σπιτιού σας.

Ένας βουλωμένος σωλήνας καταστρέφει την ημέρα σας

Καλέστε Αποφράξεις Ηλιούπολη και πείτε μας ότι σας βασανίζει. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ορισμένα από τα πιο δύσκολα και σκληρά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και έχουμε τη λύση για το καθένα.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Αποφραξεις Ηλιουπολης είναι:

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, ακολουθούμε την καλύτερη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την βουλωμένη αποχέτευσή σας, το φρεάτιο, τη μπανιέρα, το νιπτήρα, το σιφόνι και την υδρορροή. Οι ειδικοί μας είναι καλά εξοικειωμένοι με σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την απόφραξη και τον καθαρισμό όλων αυτών.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι η πιο εξειδικευμένη εταιρεία ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη και να μην παρουσιαστεί ξανά στο μέλλον.

Η Αποφρακτική Ηλιούπολης, αναλαμβάνει:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων.
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς υδρορροών, λεκανών, νιπτήρων, μπανιερών και σιφονιών.
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς κάθετων στηλών τουαλετών και κουζινών.
 • Αντλήσεις υδάτων από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Διάγνωση αποχετευτικών αγωγών με κάμερα.

Κοντά σας όλο το24ωρο, καθημερινά, Κυριακές & αργίες και μόλις σε 15’.

Γενικές αποφράξεις: Στην κουζίνα, το μπάνιο και οπουδήποτε υπάρχει σύστημα αποχέτευσης. Μια αργή αποστράγγιση του νερού μπορεί να είναι σημάδι ενός μεγάλου και δυσάρεστο προβλήματος. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε να συμβεί! Θα πρέπει να μας καλέσετε στο πρώτο σημάδι μιας αργής αποστράγγισης ή ενός φραγμένου σωλήνα.

ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Μηχάνημα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού:

Με τη μέθοδο της υδροβολής εφαρμόζουμε από ένα σωλήνα που εισέρχεται στο σύστημα των σωληνώσεων, πολύ υψηλή πίεση νερού στα τοιχώματα των σωλήνων, με αποτέλεσμα να διαλύονται και να απομακρύνονται όλα τα συσσωρευμένα υλικά που είχαν φράξει ή εμπόδιζαν τη σωστή ροή του νερού της αποχέτευσης.

Χρησιμοποιούμε τους πιο προηγμένους και αποτελεσματικούς τρόπους για τον επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης και την επιθεώρηση της γραμμής της αποχέτευσης με χρήση ψηφιακής κάμερας ελέγχου και εντοπισμού, στην αγορά. Με την τεχνολογία ελέγχου της αποχέτευσης, μπορούμε πραγματικά να δούμε τα πάντα στους σωλήνες σας για να μας βοηθήσει να διαγνώσουμε το πραγματικό ζήτημα με το σύστημα της αποχέτευσης σας. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, επενδύουμε σε προηγμένα εργαλεία που θα αντικαταστήσουν διακριτικά την παλιά εξοπλιστική τεχνολογία στα συστήματα των αποχετευτικών αγωγών και χρησιμοποιούμε προηγμένες μεθόδους καθαρισμού αποχέτευσης για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στην Αποφράξεις Ηλιούπολη σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Όχι μόνο υποσχόμαστε γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και οικονομικά αποδοτικές λύσεις, με τις οποίες χειριζόμαστε το σπίτι σας σαν να ήταν δικό μας. Κατά την εκτέλεση καθαρισμού της αποχέτευσης ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, φροντίζουμε επιπλέον να γίνεται καθαρά και όσο πιο διακριτικά γίνεται.
Τι μπορείτε να περιμένετε από έναν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό της Αποφράξεις Ηλιούπολη:

 • Βρίσκει πάντα την αιτία του προβλήματός σας
 • Δεν θα εφαρμόσει λύσεις με προσωρινά αποτελέσματα
 • Σας εξοικονομεί όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, προτείνοντας σας την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση
 • Βρίσκει λύσεις με μόνιμα αποτελέσματα
 • Διαθέτει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που σας παρέχει μεγάλες εγγυήσεις.

Εάν έχετε ένα φραγμένο σύστημα αποχέτευσης, προβλήματα με την πίεση του νερού και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο, κάντε μια κλήση σήμερα στις Αποφράξεις Ηλιούπολη. Είμαστε οι ειδικοί στους επαγγελματικούς καθαρισμούς αποχέτευσης και θα σας δώσει μια μόνιμη λύση στα προβλήματα του αποχετευτικού σας συστήματος.

Αποφραξεις Ηλιουπολης για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην αποχέτευσή σας.

Η αποχέτευση είναι από τα πιο σημαντικά λειτουργικά συστήματα σε ένα οίκημα. Μην ψάξετε μακριά! Αποφράξεις Ηλιούπολη και τα προβλήματα λύθηκαν! Απόφραξη φρεατίου, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, ξεβούλωμα μπανιέρας, ξεβούλωμα νιπτήρα, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α.

Οι αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις, ακριβώς όπως και κάθε μέρος του σπιτιού σας, χρειάζεται τακτική προσοχή για να μην εμφανιστούν προβλήματα, να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των σωλήνων και να αποτρέψει δαπανηρά κόστη επισκευής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΌταν ο κύριος αγωγός της αποχέτευσης βουλώσει, δεν θα χρειαστεί χρόνος για τα απόβλητα να επιστρέψουν στο σπίτι σας, μολύνοντας και γεμίζοντάς το βρωμιές και νερά. Και τα πράγματα τότε δεν θα είναι καθόλου εύκολα για εσάς. Πρέπει τότε να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τους χώρους. Η απόφραξη και ο καθαρισμός μιας αποχέτευσης, είναι από τις πιο σημαντικές εργασίες που πρέπει να γίνονται σε ένα οίκημα. Μην περιμένετε γιατί η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο πολύ γρήγορα. Καλέστε μας σήμερα!

Γιατί χρειάζεται η τακτική προληπτική συντήρηση

Χρησιμοποιείτε το σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων όλη την ημέρα και είναι απόλυτα λογικό να θέλετε να λειτουργεί σωστά και φυσιολογικά. Χρειάζεται το αποχετευτικό σας σύστημα να λειτουργεί τέλεια κάθε φορά που μαγειρεύετε, πλένετε τα ρούχα, κάνετε ένα μπάνιο ή καθαρίζετε το σπίτι. Όταν η αποχέτευση είναι σε άριστη κατάσταση, δεν δημιουργούνται μπλοκαρίσματα και δεν συσσωρεύονται βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστες οσμές από τους σωλήνες.

Μην επιχειρήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας. Καλέστε τους επαγγελματίες, την Αποφραξεις Ηλιουπολη, δεδομένου ότι έχουμε τις σωστές γνώσεις και τα εργαλεία για να κάνουμε μια σωστή δουλειά. Είμαστε οι άνθρωποι σας, για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Κάνουμε το καθήκον μας, κοιτάμε την δουλειά μας και είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας. Είμαστε στον τομέα των αποφράξεων και σας εξυπηρετούμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια και κάποιοι από εσάς έχουν μεγαλώσει μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε.

Για να σας βοηθήσουμε:

  • Βάλτε πλέγματα που να καλύπτουν τα σιφόνια σας. Έτσι δεν θα φεύγουν στην αποχέτευση τρόφιμα ή τρίχες μαλλιών. Μπορείτε επίσης να ρίχνετε και μαγειρική σόδα.
  • Να είστε προσεκτικοί. Τα στερεά απόβλητα δεν θα πρέπει να απορρίπτονται. Το ίδιο ισχύει και για τα λίπη και έλαια. Συλλέξτε τα σε ένα δοχείο και πετάξτε τα στο καλάθι των αχρήστων.
 • Μην χρησιμοποιείτε χημικά σκευάσματα

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Αποφραξεις Ηλιουπολης

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Ηλιούπολη

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Ηλιούπολη γενικά

Η Ηλιούπολη είναι προάστιο στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού, με υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στην Ηλιούπολη και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ηλιούπολη
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ηλιούπολη
 • Απόφραξη Υδροροής Ηλιούπολη
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ηλιούπολη
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ηλιούπολη
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ηλιούπολη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ηλιούπολη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ηλιούπολη

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 97 00 003!

Εκτός της Ηλιούπολης, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Νότια Προάστια

Top