Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Ελληνικό

Αποφραξεις Ελληνικο 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Αντιμετωπίζουμε οριστικά όλα τα θέματα της αποχέτευσης σας. Γνωρίζοντας τόσο πολύ την περιοχή του Ελληνικού μέριμνά μας είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Αποφραξεις Ελληνικο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΓια οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Ελληνικό είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Ελληνικό για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Γιατί να συνεργαστείτε με την Αποφραξεις Ελληνικο;

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού αποφασίζουν να αναλάβουν τον καθαρισμό αποχέτευσης μόνοι τους. Οι μέθοδοι καθαρισμού αποχέτευσης περιλαμβάνουν τη χρήση χημικών προϊόντων απόφραξης που αγοράστηκαν κάποιο κατάστημα λιανικής. Αυτά τα προϊόντα είναι αποτελεσματικά στην διάλυση των περισσότερων απορριμμάτων, ωστόσο η χρήση χημικών καθαριστικών ζημιώνει πραγματικά τους σωλήνες σας. Οι σκληρές χημικές ουσίες διαβρώνουν το εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα, με αποτέλεσμα την πρόωρη φθορά και, ενδεχομένως, την ρήξη του σωλήνα.

Απόφραξη αποχέτευσης Ελληνικό


Τα σημάδια μιας
βουλωμένης αποχέτευσης τις περισσότερες φορές είναι εύκολο να εντοπιστούν. Οι δυσάρεστες οσμές που μυρίζετε, η αργή αποστράγγιση από τα σιφόνια. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά τα συμπτώματα και θέλετε να αποτρέψετε οποιαδήποτε πρόσθετη ζημιά που θα ακολουθήσει, θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα και να καλέσετε την Αποφράξεις Ελληνικό σήμερα.

Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διάθεσή μας μπορούμε να αποφράξουμε ντους και λουτρά, λεκάνες, νεροχύτες, σωλήνες αποχετεύσεως και φρεάτια. Κατανοούμε την ανάγκη σας για μια αποτελεσματική υπηρεσία, η οποία είναι ο λόγος που όλα τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με μονάδες υψηλής πιέσεως υδροβολής και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξαρτήματα για να εξασφαλιστεί ότι τα μπλοκαρίσματα και οι κατεστραμμένες αποχετεύσεις μπορεί να δουλέψουν και πάλι φυσιολογικά.

Απόφραξη στο Ελληνικό

Στην Αποφράξεις Ελληνικού το έμπειρο εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνάρτηση με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και την πολυετή εμπειρία είναι ικανό να χειριστεί και να αντιμετωπίσει ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ:

 • Αποφράξεις στα φρεάτια, στα σιφόνια, στις υδρορροές
 • καθαρισμός και άντληση υδάτων και λυμάτων από υπόγειους χώρους
 • Αποφράξεις σε λεκάνες, μπανιέρες, νιπτήρες, κάθετης στήλης κουζινών και τουαλετών

Αποφράξεις Ελληνικό για:

 • ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ!

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο Ελληνικό

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Ελληνικό

ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 

Υπηρεσίες κοπής ριζών δέντρων Ελληνικό

Ένα πολύ συχνό πρόβλημα που εμφανίζεται στις αποχετεύσεις και οδηγούν σε πολύ σοβαρά ζητήματα, είναι οι ρίζες των δέντρων. Ρίζες από δέντρα και θάμνους βρίσκουν το δρόμο τους στο αποχετευτικό σύστημα μέσω ρωγμών. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μηχανήματα, όπως ριζοκοπτικά, η Αποφράξεις Ελληνικό μπορεί να αφαιρέσει τις ρίζες και τα ριζίδια.

Ανάλογα με την κατάσταση και την κατασκευή του σωλήνα, θα πρέπει αν χρειαστεί και κάποια επισκευή για την σωστή λειτουργία αλλά και την αποφυγή μεγαλύτερου ζητήματος. Σε κάποιες πολύ δύσκολες περιπτώσεις, ενδεχομένως να χρειαστεί να μπει και κάμερα για να ξέρουμε τι ακριβώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Ελληνικό γενικά

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Είναι συνολικής έκτασης 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής.Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν το Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.

Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές.

Η κυκλοφοριακή σύνδεση της περιοχής με την Αθήνα και τον Πειραιά πραγματοποιείται σήμερα με άξονες ταχείας κυκλοφορίας: τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στο Δήμο Ελληνικού λειτουργούν 4 Δημοτικά Σχολεία, 6 Νηπιαγωγεία, 2 Γυμνάσια, 1 Ενιαίο Λύκειο, 1 ΕΠΑΛ, καθώς και Γυμνάσιο και Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Επίσης υπάρχουν 4 παιδικοί σταθμοί και 2 Κ.Α.Π.Η.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στο Ελληνικό και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ελληνικό
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ελληνικό
 • Απόφραξη Υδροροής Ελληνικό
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ελληνικό
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ελληνικό
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ελληνικό
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ελληνικό
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ελληνικό

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 96 15 255!

Εκτός του Ελληνικού, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Νότια Προάστια

Top