Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Δάφνη

Αποφραξεις Δαφνη 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Το σύστημα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι της καθημερινής ζωής σας. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν καμία σημασία στην αποχέτευσή τους, αυτόΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ το υπέροχο λειτουργικό σύστημα κάνει όλη την σκληρή και βρώμικη δουλειά, απομακρύνει όλα τα λύματα από το σπίτι σας. Αποφραξεις Δαφνη

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Δάφνη είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Δάφνη για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Οι βρώμικες και φραγμένες αποχετεύσεις αποτελούν ένα σοβαρό και ενοχλητικό πρόβλημα της ιδιοκτησίας σας. Με την πάροδο του χρόνου, συσσωρεύσεις από σωματίδια τροφίμων, τρίχες, λίπος και έλαια συνδυάζονται στις αποχετεύσεις δημιουργώντας επίμονες και αηδιαστικές μάζες που εμποδίζουν τη ροή του νερού μέσω των σωλήνων σας. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες κατοικιών στη Δάφνη.

Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους δυσάρεστα προβλήματα

Οι νεροχύτες και οι μπανιέρες χρειάζονται πολύ χρόνο για να αδειάσουν και μπορεί να υπάρξει τελικά και υπερχείλιση ακατέργαστων λυμάτων που θα εισέλθουν στην ιδιοκτησία σας. Εάν παρατηρήσετε τα συμπτώματα ενός βουλωμένου σωλήνα αποχέτευσης, μην καθυστερείτε να τηλεφωνήσετε στην Αποφραξεις Δαφνη. Το πρόβλημα είναι απίθανο να λυθεί από μόνο του και μπορεί ακόμη και να επιδεινωθεί αν δεν διορθωθεί γρήγορα. Ως άρτια καταξιωμένος πάροχος μιας σειράς άριστων υπηρεσιών, μπορούμε να αποστείλουμε έναν από τους ειδικευμένους τεχνικούς μας άμεσα για να λύσουμε το πρόβλημα.

Ευτυχώς, η Αποφραξεις Δαφνη είναι εδώ με τον ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό των αποχετεύσεων και τις εξελιγμένες μεθόδους αποκατάστασης των αποχετευτικών αγωγών. Είτε ψάχνετε για προληπτική συντήρηση είτε αντιμετωπίζετε βουλωμένο αποχετευτικό δίκτυο, ο επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης θα κάνει το νερό να ρέει ελεύθερα και πάλι, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Με ένα τόσο σημαντικό έργο, να είστε σίγουροι ότι έχετε στο πλευρό σας μια επαγγελματική εταιρεία, για την εύρυθμη λειτουργία της αποχέτευσης σας. Η Αποφραξεις Δαφνη παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποστράγγισης και αποχέτευσης.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι οι γραμμές της αποχέτευσης στο σπίτι σας να είναι καθαρές.

Αυτός είναι και ο λόγος που προσέχουμε και φροντίζουμε κάθε δουλειά που κάνουμε. Θέλουμε κάθε ένας από τους πελάτες μας να νιώθουν άνετα, είτε βρίσκονται στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Έχουμε δεσμευτεί για την ικανοποίηση σας και την ποιότητα των εργασιών μας. Καλέστε μας σήμερα!

ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βεβαιωθείτε ότι το αποχετευτικό σας σύστημα λειτουργεί σωστά, είναι να καλέσετε την εταιρεία μας, την Αποφράξεις Δάφνη. Οι τεχνικοί μας είναι υψηλά εκπαιδευμένοι και έχουν χρόνια εμπειρίας σε όλους τους τύπους αποχέτευσης.
Κρατήστε την αποχέτευση σας καθαρή και λειτουργική με την προληπτική συντήρηση. συστήματα αποστράγγισης και αποχέτευσης σας λειτουργεί σωστά με τη ρουτίνα συντήρησης. Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου και θα σας προτείνουν την συχνότητα των επισκέψεων μας.

Διάγνωση με κάμερα Δάφνη

Προτεραιότητα μας είναι να διασφαλίσουμε ότι είστε 100% ικανοποιημένοι με την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι οι σωλήνες σας είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας είναι με τις επαγγελματικές υπηρεσίες επιθεώρησης με κάμερα. Έχουμε τα εργαλεία και την εκπαίδευση για να εκτιμήσουμε προσεκτικά την κατάσταση των σωλήνων σας. Με την κάμερα ο τεχνικός θα μπορέσει να δει τα πάντα, όλα τα θέματα που ενεργοποιούν την κακή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Η κάμερα διάγνωσης είναι από τα πιο σημαντικά εργαλεία που διαθέτουμε στον κλάδο των αποφράξεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση με κάμερα.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην Δάφνη

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Δάφνη

Επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης Δάφνη

Όταν οι αποχετεύσεις σας αρχίζουν να υπολειτουργούν ή έχουν βουλώσει τελείως, καλέστε την Αποφράξεις Δάφνη. Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρεθούν λίπη, πουριά, χαρτιά, αντικείμενα, ρίζες δέντρων, κ.α. Στην πραγματικότητα, όταν η αποχέτευσή σας καθαρίζεται σε τακτική βάση, εσείς είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί σωστά. Η τακτική συντήρηση θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των σωλήνων της αποχέτευσης σας.

Μην βασίζεστε σε σκληρά χημικά καθαριστικά. Σε καμία περίπτωση μην πιστεύετε ότι οι σωληνώσεις σας θα διατηρηθούν καθαρές και λειτουργικές. Αντιθέτως έχουν αντίκτυπο στην υγεία σας και καταστρέφουν την αποχέτευση.

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Δάφνη γενικά

Η Δάφνη, παλαιότερα “Κατσιπόδι”, ήταν ένας σύγχρονος δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών και συνορεύει με το κέντρο της πρωτεύουσας στα νότια. Είναι ένας από τους πιο μικρούς σε έκταση δήμους της Αττικής με πυκνότητα πληθυσμού 17.217 κατ./χμ2, ενώ αποτελεί μία από τις πρώτες περιοχές που εξυπηρετήθηκαν από το συγκοινωνιακό δίκτυο του Μετρό στη νότια επέκταση.

Γεωγραφικά εντάσσεται στο ευρύτερο συγκρότημα των νοτίων προαστίων των Αθηνών, καθώς αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο λεωφορειογραμμών που εξυπηρετούν τις ανάγκες μετακίνησης έως τη Βάρκιζα και τη Σαρωνίδα (μαζί με το γειτονικό Άγιο Δημήτριο).

Στα διοικητικά όρια της Δάφνης λειτουργεί και η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ). Οι ενορίες του δήμου είναι της Αγίας Βαρβάρας, της Ζωοδόχου Πηγής και στα όρια με το δήμο Αθηναίων του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού και του Αγίου Γεωργίου.Ο Δήμος Δάφνης δεν υπάρχει πλέον αυτοτελώς, καθώς έχει ενωθεί με το Δήμο Υμηττού το 2010 και συναποτελούν το καλλικρατικό Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Μέχρι το 1925, το Κατσιπόδι ανήκε στον τότε διευρυμένο Δήμο Αθηναίων. Επί δημαρχίας Σπύρου Πάτση, το Κατσιπόδι, μαζί με το Μπραχάμι, την Αγ. Βαρβάρα, τη Πικροδάφνη και τον Άγιο Κοσμά εντάχθηκαν στην κοινότητα Μπραχαμίου. Με διαδοχικές αποσπάσεις συνοικισμών μέχρι το 1928, η κοινότητα Μπραχαμίου μετονομάστηκε σε κοινότητα Αγίου Δημητρίου και αριθμούσε 3710 κατοίκους και περιελάμβανε τους οικισμούς:

 • Μπραχάμι (σήμερα Άγιος Δημήτριος, με πληθυσμό 1816 κάτοικοι),
 • Κατσιπόδι (η περιοχή της Δάφνης γύρω από τον λόφο της Ζωοδόχου Πηγής μέχρι την λεωφόρο Βουλιαγμένης, με πληθυσμό 785 κατ.),
 • Σωρός (η περιοχή της Δάφνης από την την λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι το Καλυκοποιείο, στα όρια του Δήμου Υμηττού, με πληθυσμό 840 κατ.) και
 • Σπαθάρι (σήμερα Χαραυγή, με πληθυσμό 299 κατ.). Το 1942 η κοινότητα μετατράπηκε σε Δήμο Αγίου Δημητρίου, με έδρα το Κατσιπόδι.

πηγή: Wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στην Δάφνη και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Δάφνη
 • Απόφραξη Νεροχύτη Δάφνη
 • Απόφραξη Υδροροής Δάφνη
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Δάφνη
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Δάφνη
 • Καθαρισμός Φρεατίων Δάφνη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Δάφνη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Δάφνη

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 97 00 003!

Εκτός της Δάφνης, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Νότια Προάστια

Top