Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Βούλα

Αποφραξεις Βουλα 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Το σύστημα αποχέτευσης είναι εξαιρετικά σημαντικό σε κάθε κτίριο. Μια αποχέτευση που δεν λειτουργεί σωστά μπορεί να προκαλέσει δαπανηρές ζημιές και να διακόψουν τις καθημερινές μας ανάγκες και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑσυνήθειες. Αποφραξεις Βουλα

Όποια και αν είναι τα θέματα αποχετευτικών δικτύων που χρειάζεστε βοήθεια, η Αποφραξεις Βουλα είναι η πιο αξιόπιστη σας λύση. Έχουμε δημιουργήσει τη φήμη μας στην Βουλα και τις γύρω περιοχές για γρήγορη εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασίας και απόλυτη δέσμευση για την ικανοποίησή σας. Κάντε μας μία κλήση σήμερα!

Η Αποφράξεις Βούλα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε, να συντηρήσετε και να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας όταν είναι απαραίτητο. Αντιλαμβανόμαστε ότι η καταστροφή μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε στιγμή και γι ‘αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο. Όχι μόνο η Αποφράξεις Βούλα θα είναι διαθέσιμη όταν μας χρειαστείτε, αλλά όλη η δουλειά μας είναι εγγυημένη για τη μέγιστη ικανοποίηση σας.

Η Αποφράξεις Βούλα μας έχει καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων

Γιορτάζουμε 40 χρόνια λειτουργίας με γρήγορη, φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε όλες τις περιοχές της Βούλας. Από τη δεκαετία του 1970 προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Εάν χρειάζεστε έναν τεχνικό, ο οποίος είναι αξιόπιστος, ειλικρινής και αληθινός επαγγελματίας δώστε μας την ευκαιρία να σας αποδείξουμε την αξία της πραγματική εργασίας. Δεν θα φύγουμε από τον χώρο σας αν δεν ολοκληρωθεί η δουλειά που μας έχετε αναθέσει.

Πρωταρχικός στόχος για εμάς αποτελεί η 100% ικανοποίησή σας. Δεν θα φύγουμε από τον χώρο σας αν δεν ολοκληρώσουμε την εργασία που μας έχει ανατεθεί.

Είμαστε πάντα ευγενείς και σεβόμαστε τον χώρο σας όπως ακριβώς και το δικό μας σπίτι. Θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας και θα λάβετε την απαραίτητη φροντίδα.

Πρωταρχικός στόχος της επιχείρησής μας είναι η 100% ικανοποίησή σας. Οι πελάτες μας για εμάς αποτελούν μέλος της ομάδας μας. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Αν ψάχνετε να καθαρίσετε, να ξεβουλώσετε ή απλά να συντηρήσετε τις αποχετεύσεις σας, καλέστε μας σήμερα

Προσφέρουμε οποιαδήποτε από τις παραπάνω υπηρεσίες σε πολύ λογικές τιμές.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Βούλα είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Βούλα για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης Βούλα

  • Η συντήρηση αποχέτευσης είναι σημαντική, όχι μόνο στις εγκαταστάσεις παραγωγής αλλά και σε κατοικίες. Και στις δύο περιπτώσεις τα πλεονεκτήματα είναι πάμπολλα.
  • Η τακτική συντήρηση αποχέτευσης μειώνει σημαντικά τις περιπτώσεις έκτακτης κατάστασης. Η μείωση αυτών των έκτακτων αυτών καταστάσεων βοηθά επίσης στη μείωση του κόστους.
 • Η σωστή συντήρηση αποχέτευσης σημαίνει τον τακτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων. Ανάλογα με το μέγεθος και την ηλικία του κτιρίου, θα καθοριστούν και οι επισκέψεις μας. Θα έρχεται λοιπόν το συνεργείο μας και θα καθαρίζει την αποχέτευση. Εσείς δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε αλλά ούτε να αγχωθείτε για κάτι.
ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην Βούλα

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Βούλα

ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

 

Αποφράξεις Βούλα – Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ σχεδόν με μισό αιώνα εμπειρίας, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πότε έχετε μια φραγμένη αποχέτευση, , αλλά και τι πρέπει να κάνει για τον καλύτερο καθαρισμό των αποχετεύσεων και καθαρισμό φρεατίων. Η 24ωρη υπηρεσία της Αποφράξεις Βούλας για καθαρισμό οικιακών και επαγγελματικών αποχετεύσεων περιλαμβάνει:

 • Φραγμένες τουαλέτες και καθαρισμός αποχέτευσης τουαλέτας
 • Απόφραξη υδρορροής, αποχέτευσης και καθαρισμός αποχετεύσεων και φρεατίων
 • Απόφραξη μπανιέρας, νιπτήρα, νεροχύτη
 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλέτας και κουζίνας
 • Διάγνωση με κάμερα
 • Άντληση υδάτων από υπόγεια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η Αποφρακτική Βούλας, κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μόλις μέσα σε 15’.

Διάγνωση με κάμερα Βούλα

Χρησιμοποιώντας μια κάμερα στο εσωτερικό της αποχέτευσης, τα στοιχεία που μας δίνει η εργασία αυτή είναι σαφή και εμπεριστατωμένα. Η κάμερα διάγνωσης, μας παρουσιάζει με απόλυτη ευκρίνεια οτιδήποτε συμβαίνει στις σωληνώσεις και βοηθά επίσης στην τεκμηρίωση της κατάστασης των αποχετεύσεων. Γνωρίζοντας την κατάσταση τους, ξέρουμε που υπάρχει η ανάγκη για επισκευή και διόρθωση χωρίς να σκάψετε. Επίσης όλη η διαδικασία μπορεί να καταγραφεί σε στικάκι για να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Βούλα γενικά

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στην Βούλα και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

Στην Αποφράξεις Βούλα γνωρίζουμε και κατανοούμε πως οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο προκαλεί μεγάλο άγχος και φασαρία. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλετε να αντιμετωπιστεί άμεσα. Είμαστε πάντα έτοιμοι και περιμένουμε την κλήση σας όλη μέρα, κάθε μέρα. Έχουμε μια αξιοζήλευτη φήμη για την εξαιρετική εξυπηρέτηση μας για κάθε τύπο δικτύου αποχέτευσης. Τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την δική σας άριστη εξυπηρέτηση.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Βούλα
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βούλα
 • Απόφραξη Υδροροής Βούλα
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βούλα
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Βούλα
 • Καθαρισμός Φρεατίων Βούλα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βούλα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Βούλα

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 96 15 255!

Εκτός της Βούλας, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Νότια Προάστια

Top