Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Βάρη

Αποφραξεις Βαρη 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η Αποφράξεις Βάρη ιδρύθηκε πριν από 4 δεκαετίες περίπου και έκτοτε προσφέρει σε όλη την περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής υπηρεσίες αποφράξεων, συντήρησης και καθαρισμού αποχετευτικών δικτύων. Στα 40 και πλέον χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα των συστημάτων αποχέτευσης, έχουμε αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία που μας καθιστά ως μία από τις πιο αξιόπιστες και σοβαρές εταιρείες παροχής υπηρεσιών των αποχετευτικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα. Αποφραξεις Βαρη

ΦΡΕΑΤΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΦΡΕΑΤΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Έχετε πρόβλημα με τις αποχετεύσεις σας; Για γρήγορες, αξιόπιστες και προσιτές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην περιοχή σας, καλέστε την Αποφραξεις Βαρη σήμερα. Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις βασίζονται στις υπηρεσίες μας, για όλες τις ανάγκες της αποχέτευσης τους και έτσι μπορείτε κι εσείς. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ως πελάτη και να είμαστε η προτιμώμενη εταιρία καθαρισμού της αποχέτευσης σας στο μέλλον.

Αν ένας βουλωμένος σωλήνας σας ταλαιπωρεί ή μία υπερχειλισμένη τουαλέτα σας κάνει τη ζωή δύσκολη, η Αποφράξεις Βάρη θα βρεθεί με ένα σας τηλεφώνημα, στην πηγή του προβλήματος και θα σας απαλλάξει οριστικά και αμετάκλητα από τους μπελάδες που κάνουν την καθημερινότητα σας πιο δύσκολη. Για μας, μία παρεχόμενη υπηρεσία δεν ολοκληρώνεται με τη λύση του προβλήματος, αλλά θεωρούμε υποχρέωσή μας, να σας προτείνουμε προληπτικά μέτρα και να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές, ώστε να αποφύγετε στο μέλλον παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Είναι φιλοσοφία της εταιρείας μας, ότι η πρόληψη είναι σημαντικότερη από την θεραπεία ενός προβλήματος.

Γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μία σειρά υπηρεσιών σε τακτικές χρονικές περιόδους, που αν ληφθούν, θα έχετε εξασφαλίσει για το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου, την μακροζωία και την άψογη λειτουργία του. Έτσι οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να έρθουν κοντά σας, πριν έρθουν τα προβλήματα που θα σας προκαλέσουν αναστάτωση και θα σας κοστίσουν ένα σωρό λεφτά και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος θα εφαρμόσουν στη γραμμή της αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου σύγχρονες τεχνολογικά μεθόδους επαγγελματικού καθαρισμού, προληπτικών, τακτικών συντηρήσεων και επιθεωρήσεων των σωλήνων με ειδικής, ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης. Οι υπηρεσίες αυτές, θα εκτελεστούν με υπερσύγχρονα μηχανήματα, από τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για το εγγυημένο και άριστο αποτέλεσμα που θα λάβετε από εμάς.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο μπάνιο ή την κουζίνα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, σχετικό με τις αποχετεύσεις, οποιαδήποτε απορία θέλετε να σας λύσουμε ή για όποια πληροφορία χρειάζεστε, καλέστε τώρα Αποφράξεις Βάρη. Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, με τους έμπειρους και καταρτισμένους συνεργάτες του τηλεφωνικού και τεχνικού μας τμήματος, σε ετοιμότητα, 365 ημέρες το χρόνο, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Η Αποφράξεις Βάρη έχει πάντα ως στόχο την ικανοποίηση του πελάτη με βάση τον επαγγελματισμό

Ο εξοπλισμός μας, η εμπειρία και οι προσιτές μας τιμές, μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Η ανταπόκρισή μας είναι άμεση και είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Οι αποχετεύσεις μπορεί να βουλώσουν με την πάροδο του χρόνου λόγω της συσσώρευσης σαπουνιού, γράσων και άλλων αποβλήτων. Μπορείτε να θεωρήσετε τον καθαρισμό της αποχέτευσης κάτι εύκολο για τον εαυτό σας, χρησιμοποιώντας κάποια καθαριστικά του εμπορίου. Αλλά πριν το κάνετε θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν ότι κάποια χημικά προϊόντα καθαρισμού της αποχέτευσης μπορεί να είναι επιβλαβή για τους σωλήνες σας. Ελέγξτε προσεκτικά την ετικέτα ή ακόμα καλύτερα, αφήστε τη φροντίδα για τον καθαρισμό των αγωγών της αποχέτευσης σας, στα έμπειρα χέρια των τεχνικών της Αποφράξεις Βάρη. Δεν έχει σημασία πόσο μικρή φαίνεται μία εργασία. Οι τεχνικοί μας μπορεί να καθαρίσουν μπλοκαρισμένες αποχετεύσεις όλων των μεγεθών μικρές και μεγάλες, με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει περαιτέρω βλάβη. Έχουμε έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς σε θέματα αποχέτευσης έτοιμους να σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού των αποχετευτικών σας δικτύων. Οπότε καλέστε σήμερα Αποφράξεις Βάρη.

Καθαρό φρεάτιο μετά από απόφραξη από την Αποφράξεις Βάρη

Καθαρό φρεάτιο μετά από απόφραξη από την Αποφράξεις Βάρη

Κάποιες από τις υπηρεσίες καθαρισμού δικτύων αποχετευτικών συστημάτων της Αποφραξεις Βαρη περιλαμβάνουν τα εξής:

Προληπτική Συντήρηση Βάρη. Μπορείτε να καταπολέμηση την επιδείνωση της απόδοσης της αποχέτευσης προσφέροντας στις εγκαταστάσεις του αποχετευτικού σας δικτύου μία προληπτική, τακτική συντήρηση που σας βοηθά να διατηρηθεί η άριστη λειτουργία των σωλήνων σας, με την πρόληψη εμπλοκής πριν καν σχηματιστεί, διατηρώντας την ελεύθερη ροή της γραμμής της αποχέτευσης σας.

Υδροβολή με υψηλή πίεση νερού Βάρη. Αν η εμπλοκή της αποχέτευσης είναι πολύ εκτεταμένη, θα χρησιμοποιήσει η μέθοδος της υδροβολής που εκτοξεύει το νερό με μεγάλη πίεση, μέσω της γραμμής αποχέτευσης και καθαρίζει με ασφάλεια τα συντρίμμια ώστε να βεβαιωθείτε ότι οι γραμμές σας είναι απολύτως καθαρές.

Η ηλεκτροκίνητη περιστροφή είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να καθαριστεί μία αποχέτευση. Ένα περιστρεφόμενο καλώδιο ωθείται προς τα κάτω στη γραμμή αποχέτευσης και διαλύει στην πορεία του συντρίμμια εντός της γραμμής της αποχέτευσης σας.

Στην Αποφραξεις Βαρη παρέχουμε βασικές υπηρεσίες στα δίκτυα αποχέτευσης

Η πάνω από 30 χρόνια εμπειρία μας, η οποία συνοδεύεται με εξοπλισμό παγκόσμιας κλάσης και ψάχνουμε συνεχώς νέους και βελτιωμένους τρόπους παροχής των υπηρεσιών μας. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση σας και την άριστη εξυπηρέτηση σας.

Είμαστε μια εξειδικευμένη εταιρεία και περήφανη για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των αποχετευτικών συστημάτων γρήγορα και αποτελεσματικά. Καλέστε μας ημέρα και νύχτα, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Τα προβλήματα της αποχέτευσης προκαλούν άγχος, το καταλαβαίνουμε πολύ καλά όταν μας καλείτε για έναν βουλωμένο νεροχύτη, μια βουλωμένη μπανιέρα, ένα βουλωμένο φρεάτιο, μια βουλωμένη λεκάνη και οποιοδήποτε άλλο σημείο της αποχέτευσης. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε όταν έρθουμε είναι να σας ρωτήσουμε τι έχετε δει και τι έχει συμβεί. Αυτό μας βοηθά να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε το πρόβλημα, ώστε ο τεχνικός με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτει να το επιλύσει!

Απόφραξη στην Βαρη

Ένας μικρός Νιαγάρας στην άκρη της υδρορροής σας, μπορεί να σημαίνει φύλλα, τρίχες , λάσπες που εμποδίζουν τη ροή του νερού. Εάν δεν προβείτε άμεσα σε ενέργειες, η υπερχείλιση υδρορροών μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά να καταστρέψει το χρώμα του κτιρίου και να χρειαστεί να δαπανήσετε πολλά χρήματα προκειμένου να αποκαταστήσετε τις ζημιές.

Η Αποφράξεις Βάρης, είναι κοντά σας να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί προκειμένου να γίνει αποκατάσταση της ζημιάς και να γλυτώσετε κόπο και χρήματα.

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΡΗΣ διαθέτοντας υπερσύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα προσφέρει 24ωρη συνεχή κάλυψη σε:

 • Αποφράξεις και καθαρισμό αποχετεύσεων, φρεατίων, υδρορροών.
 • Αποφράξεις και καθαρισμό νιπτήρων, μπανιερών, νεροχυτών, τουαλετών.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων.
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Άντληση υδάτων από υπόγεια και κάθε χώρο.

Επαγγελματική διάγνωση με κάμερα Αποφραξεις Βαρη

Βουλώνουν συνεχώς οι αποχετεύσεις σας; Έχετε δυσάρεστες οσμές στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας; Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Η Αποφραξεις Βαρη παρέχει επαγγελματικές εργασίες στις αποχετεύσεις σας σε όλη την περιοχή του Βάρη, όλο το εικοσιτετράωρο.

Η απόφραξη και ο καθαρισμός των αποχετεύσεων, ανήκουν σε έναν εξειδικευμένο τομέα και δεν είναι κάτι που θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε μόνοι σας. Υπάρχει πολλοί κίνδυνοι για την υγεία που συνδέονται με μια προβληματική αποχέτευση.

Τα προϊόντα που περιέχουν οξύ μπορούν να βλάψουν σοβαρά το σύστημα αποστράγγισης σας και επίσης να καταστρέψουν το περιβάλλον. Η εταιρεία μας αποτελείται από επαγγελματίες που έχουν υψηλή ειδίκευση σε ότι κάνουν. Μια από τις εργασίες που προσφέρουμε είναι και η επιθεώρηση με κάμερα. Έτσι μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να δείτε τις προβληματικές περιοχές σας. Μπορούμε ακόμη και να σας δώσουμε όλη την εργασία καταγεγραμμένη σε εξωτερική μνήμη.

Η Αποφραξεις Βαρη έχει πάντα ως στόχο την ικανοποίηση του πελάτη με βάση τον επαγγελματισμό

Ο εξοπλισμός μας, η εμπειρία και οι προσιτές μας τιμές, μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Η ανταπόκρισή μας είναι άμεση και είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ

Τα προβλήματα της αποχέτευσης προκαλούν άγχος, το καταλαβαίνουμε πολύ καλά όταν μας καλείτε για έναν βουλωμένο νεροχύτη, μια βουλωμένη μπανιέρα, ένα βουλωμένο φρεάτιο, μια βουλωμένη λεκάνη και οποιοδήποτε άλλο σημείο της αποχέτευσης. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε όταν έρθουμε είναι να σας ρωτήσουμε τι έχετε δει και τι έχει συμβεί. Αυτό μας βοηθά να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε το πρόβλημα, ώστε ο τεχνικός με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτει να το επιλύσει!

Όταν είναι να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα, ενδεχομένως να χρειαστεί να προηγηθεί και ο καθαρισμός της αποχέτευσης για να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση με την κάμερα. Όταν αυτό συμβεί, η κάμερα θα διοχετευθεί μέσα στις σωληνώσεις και θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Η διάγνωση με κάμερα είναι μια ιδιαίτερη εργασία και για να πραγματοποιηθεί απαιτεί εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό. Μην επιτρέπετε στον κάθε έναν να κάνει κάποια εργασία στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Μπορεί να δημιουργηθεί κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην Βάρη

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Βάρη

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Βάρη γενικά

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, που βρίσκεται 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στους νότιους ορεινούς όγκους του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στον Αττικό Δήμο Αναγυρούντος. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε).

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στην Βάρη και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Βάρη
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βάρη
 • Απόφραξη Υδροροής Βάρη
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βάρη
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Βάρη
 • Καθαρισμός Φρεατίων Βάρη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βάρη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Βάρη

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 96 15 255!

Εκτός της Βάρης, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Νότια Προάστια

Top