Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφραξεις Αργυρουπολη 210 96 15 255

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργούμε και δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των αποφράξεων, αυτό που θέλουμε και προσπαθούμε να επιτύχουμε είναι να μας εμπιστεύεστε. Και το έχουμε καταφέρει,ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ αφού η Αποφράξεις Αργυρούπολη σας προσφέρει άμεσα και άριστα αποτελέσματα, πάντα με εχεμύθεια, ειλικρίνεια και τιμιότητα. Αποφραξεις Αργυρουπολη

Η Αποφραξεις Αργυρουπολη παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στα νότια προάστια της Αθήνας. Έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στον εξοπλισμό μας. Είμαστε υπερήφανοι που γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες και ο εξοπλισμός μας είναι οι πιο προηγμένες που μπορείτε να βρείτε.

Προσφέρουμε πλήρη έλεγχο βίντεο και καταγραφή της θέσης για να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για να βρούμε την πηγή της βουλωμένης αποχέτευσης σας και να την κάνουμε να λειτουργήσει ξανά άριστα.

Διάγνωση με κάμερα που φαίνονται οι ρίζες από την Αποφράξεις Αργυρούπολη

Διάγνωση με κάμερα που φαίνονται οι ρίζες από την Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αν λοιπόν η αποχέτευσή σας έχει βουλώσει, ελάτε σε επαφή μαζί μας και δεν θα το μετανιώσετε. Κοντά σας για την δική σας εξυπηρέτηση, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Εκτός από τα πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά μας, διαθέτουμε μια πλήρη σειρά εξοπλισμού για να διευκολύνουμε τον σωστό καθαρισμό των γραμμών αποχέτευσης οποιουδήποτε μεγέθους.

Προσφέρουμε επίσης επιθεωρήσεις των σωλήνων με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης.

Αν έχετε απογοητευτεί από τους ερασιτέχνες και το μόνο που έχουν δημιουργήσει στο σπίτι σας είναι αναστάτωση και χειρότερα προβλήματα από ότι είχατε, τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Ένας επαγγελματίας της Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι αυτό που χρειάζεστε.

ΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΗΛΙΝΗ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΗΛΙΝΗ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Είμαστε ειδικοί ακόμη και στα πιο επίμονα και περίπλοκα βουλώματα. Χρησιμοποιούμε μόνο τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, διατηρώντας παράλληλα όλα το σπίτι σας καθαρό και προστατευμένο.

Πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε:

 • Βουλωμένα φρεάτια
 • Βουλωμένος νεροχύτης κουζίνας
 • Βουλωμένος νιπτήρας μπάνιου
 • Βουλωμένη λεκάνη
 • Βουλωμένη υδρορροή
 • Βουλωμένο σιφόνι
 • Βουλωμένη μπανιέρα και ντους
 • Προβλήματα με ρίζες
 • Σπασίματα και ραγίσματα
 • Κατασκευαστικά προβλήματα

Για υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης, καλέστε Αποφραξεις Αργυρουπολη σήμερα στο 210 96 15 255 για συμβουλές ή να προγραμματίσετε την επίσκεψή μας.

ΦΡΕΑΤΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΦΡΕΑΤΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Δεν έχει σημασία πού (τουαλέτα, κουζίνα, μπάνιο, ντους) ή πότε έχετε φράξει, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Αποφραξεις Αργυρουπολη θα είναι έτοιμη να σας παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση αποστράγγισης. Γνωρίζουμε ότι οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή, αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων καταστάσεων. Χωρίς να το καταλάβετε, το νερό θα ρέει και πάλι και οι αποχετεύσεις σας θα λειτουργούν σαν καινούργιες!

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην Αργυρούπολη

Η εταιρεία Αποφράξεις στην Αργυρούπολη, με πάνω από 40 έτη πείρα

Αναλαμβάνει για εσάς την λύση σε κάθε πρόβλημα που αφορά:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων, υδρορροής, φρεατίου, σιφονιών, λεκανών,μπανιέρων, νιπτήρων, κάθετης κουζινών και κάθετης τουαλετών.
 • Καθαρισμούς αποχετευτικών δικτύων και άντληση υδάτων από κάθε χώρο.
 • Επιθεώρηση με κάμερα.

Κοντά σας μόλις σε λίγα λεπτά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Αργυρούπολη

Διάγνωση με κάμερα Αποφραξεις Αργυρουπολη

Δεν χρειάζεται να ψάξετε όταν η οικία ή η επιχείρησή σας έχει ανάγκη από μια πεπειραμένη και αξιόπιστη εταιρεία για να χειριστεί ένα πρόβλημα. Οι τεχνικοί της Αποφραξεις Αργυρουπολη είναι σε θέση να ασχοληθούν με την αποχέτευσή σας, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την πρακτική εκπαίδευση που αποκτώνται μέσω της εμπειρίας και της πείρας στον τομέα των αποχετεύσεων.

Φτάνοντας στον χώρο σας, αυτό που θα κάνει πρώτα το συνεργείο είναι να αξιολογήσει το πρόβλημα. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να γίνει αυτό είναι η επιθεώρηση της γραμμής με κάμερα. Η διάγνωση με κάμερα έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τον ακριβή προσδιορισμό της πηγής του προβλήματος στις σωληνώσεις.

Βασικά ο τεχνικός της Αποφραξεις Αργυρουπολη θα εισάγει μέσα στον σωλήνα ένα ευέλικτο καλώδιο οπτικών ινών με μια υψηλής ανάλυσης αδιάβροχη κάμερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ρίζα των προβλημάτων θα αποκαλυφθεί!

Φτάνοντας στον χώρο σας, αυτό που θα κάνει πρώτα το συνεργείο είναι να αξιολογήσει το πρόβλημα. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να γίνει αυτό είναι η επιθεώρηση της γραμμής με κάμερα

Η διάγνωση με κάμερα έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τον ακριβή προσδιορισμό της πηγής του προβλήματος στις σωληνώσεις.

Βασικά ο τεχνικός της Αποφραξεις Αργυρουπολη θα εισάγει μέσα στον σωλήνα ένα ευέλικτο καλώδιο οπτικών ινών με μια υψηλής ανάλυσης αδιάβροχη κάμερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ρίζα των προβλημάτων θα αποκαλυφθεί!

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο τεχνικός θα βλέπει από την οθόνη το εσωτερικό των σωληνώσεων και μπορεί επίσης να σας το παραδώσει και αποθηκευμένο σε εξωτερική μνήμη.

Τακτική προληπτική συντήρηση Αργυρούπολη

Ψάχνετε για μια λύση για να διώξετε τα προβλήματα της αποχέτευσης σας; Η προληπτική συντήρηση διατηρεί την φυσιολογική λειτουργία της αποχέτευσης σας, απαλλαγμένη από λίπη, τρίχες μαλλιών, συσσωρευμένα τρόφιμα και άλλα πράγματα που αναπόφευκτα καταλήγουν στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η προληπτική συντήρηση θα αποτρέψει την συσσώρευση των αιτιών που βουλώνει η αποχέτευση και θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των σωλήνων και της αποχέτευσης σας.

Η λύση είναι ένα τηλεφώνημα μακριά! Εδώ είναι μερικά σημάδια μιας φραγμένης αποχέτευσης:

 • Εάν παρατηρήσετε να ανεβαίνει η στάθμη του νερού στην λεκάνη για παράδειγμα, τότε δώστε άμεση προσοχή.
 • Αργή αποστράγγιση. Τα ύδατα παίρνουν περισσότερη ώρα να απομακρυνθούν από τα σιφόνια.
 • Παράξενες μυρωδιές. Όταν αντιλαμβάνεστε ότι κάτι μυρίζει άσχημα, τότε να περιμένετε ότι κάτι θα συμβεί.
 • Δώστε μας την ευκαιρία να σας αποδείξουμε την ποιότητα των εργασιών μας.

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Αργυρούπολη Γενικά

Η Αργυρούπολη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, 9 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Χωροταξικά η πόλη έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η Αργυρούπολη και το Ελληνικό έχουν αναδειχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλή προάστια εξαιτίας της προνομιακής θέσης τους θέσης πάνω στο βουνό και δίπλα στη θάλασσα (τα όρια της Αργυρούπολης φτάνουν μέχρι την αρχή του δάσους όπου η οικιστική ανάπτυξη συνεχίζει ομαλά και υπάρχουν υποδομές, σχολεία και χώροι άθλησης και αθλητισμού, ενώ τα όρια του Ελληνικού φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αθλητικό κέντρο “Άγιος Κοσμάς” και το παλιό αεροδρόμιο).

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στην Αργυρουπολη και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Αργυρούπολη
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αργυρούπολη
 • Απόφραξη Υδροροής Αργυρούπολη
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αργυρούπολη
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αργυρούπολη
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αργυρούπολη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Αργυρούπολη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αργυρούπολη

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 96 15 255!

Εκτός της Αργυρουπολης, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Νότια Προάστια

Top