Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Χολαργος

Αποφραξεις Χολαργος 210 68 52 718

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Επιλέξτε την Αποφραξεις Χολαργος με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας. Η  Αποφράξεις Χολαργός έχει καθιερωθεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣΓια οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Χολαργός  είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Χολαργός για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Ο εξοπλισμός πιεστικών υδροβολής χρησιμοποιεί πεπιεσμένο νερό για τον καθαρισμό των φραγμένων αποχετεύσεων ή σωλήνων. Η Αποφραξεις Χολαργος ειδικεύεται στις υπηρεσίες καθαρισμού υδροβολής των αποχετεύσεων. Είναι μια πιο αποτελεσματική και αποδοτική μέθοδος καθαρισμού για τα αποχετευτικά συστήματα, από ότι με το συμβατικό, ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα. Οι τεχνικοί μας είναι γρήγοροι και αποτελεσματικοί στις εργασίες καθαρισμού αποχέτευσης και μπορούν να χειριστούν μία φραγμένη αποχέτευση κουζίνας, βουλωμένους αγωγούς και όλα τα άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την αποχέτευση.

Το ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Αποφράξεις Χολαργός, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων, δίνοντας οριστική λύση ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής διαθέτοντας έμπειρους και άριστα εξειδικευμένους τεχνικούς και άρτια τεχνολογικό εξοπλισμό και σας εγγυόμαστε τάχιστη εξυπηρέτηση, άριστες υπηρεσίες, αποτελεσματικές άλλα και οριστικές λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε:

 • σπίτια
 • επιχειρήσεις
 • πολυκατοικίες
 • εμπορικά κέντρα
 • δημόσιες υπηρεσίες
 • σχολεία
 • νοσοκομεία κλπ

Αναλαμβάνουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα στα αποχετευτικά σας δίκτυα μεταξύ των οποίων: επαγγελματικούς καθαρισμούς, αντλήσεις υδάτων, προληπτικές τακτικές συντηρήσεις, επιθεωρήσεις των αποχετευτικών γραμμών με κάμερα διάγνωσης και αποφράξεις κάθε τύπου.

ΦΡΕΑΤΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

ΦΡΕΑΤΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Όλες οι εργασίες μας εκτελούνται από εξειδικευμένα και έμπειρα τεχνικά συνεργεία που εκπαιδεύονται με αποκλειστικά έξοδα της Αποφράξεις Χολαργού, για να είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα ξεπεράσουν αυτά που αναμένετε. Δεν υπάρχει πρόβλημα που δε μπορούμε να λύσουμε, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη σοβαρότητά του, καθώς έχουμε στη διάθεσή μας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία που φροντίζουμε να συντηρούμε άριστα και να ανανεώνουμε συνεχώς.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Σε όλα τα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής βρίσκεται κάποιο όχημα του στόλου μας, εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα μέσα και τους καλύτερους τεχνικούς του κλάδου, για να μπορούμε να βρεθούμε στο χώρο σας άμεσα, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Όταν θα καλέσετε την Αποφραξεις Χολαργος έχετε τη σιγουριά και την εγγύηση ότι τα προβλήματά σας θα αποτελέσουν οριστικό παρελθόν, αφού όταν θα φύγουμε από το χώρο σας, θα νιώθετε ότι ποτέ δεν είχατε αντιμετωπίσει το παραμικρό.

Κανένας πελάτης μας δεν περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς όλοι αντιμετωπίζονται με τη δέουσα προσοχή και τον επαγγελματισμό που τους αξίζει, γι’ αυτό να είστε βέβαιοι πως θα λάβετε τις καλύτερες υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων, είτε σας απασχολεί μία απλή εμπλοκή στην αποχέτευσή σας, είτε κάποιο πολυσύνθετο πρόβλημα.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ θα σας προσφέρει την ίδια εξυπηρέτηση, με την υψηλότερη ποιότητα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, άμεσα και γρήγορα.

Η Αποφράξεις Χολαργός είναι η εταιρεία που εξασφαλίζει την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της αποχέτευσή σας. Τόσο απαραίτητο για την ηρεμία στην ζωή σας.

Η Αποφράξεις Χολαργός τα κάνει όλα απλά για εσάς.

Παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες, απαράμιλλη ποιότητα με φιλικό και ευγενικό τρόπο.

Μπορείτε να ρωτήσετε τους πελάτες μας, να σας πουν για εμάς.

Υπάρχει λόγος που πάντα καλείτε την Αποφράξεις Χολαργός

Η σωστή διαχείριση του αποχετευτικού δικτύου ξεκινά με το τηλεφώνημά σας. Συνεχίζει με την εμπιστοσύνη σας προς τα εμάς, με την προσοχή και την ευγένεια που σας αξίζει. Εκεί ακριβώς υπερέχουμε! Κάθε φορά που εξυπηρετούμε ένα σπίτι η πρακτική μας είναι:

 • Φτάνουμε στην ώρα μας
 • Κρατάμε τον χώρο σας καθαρό
 • Είμαστε φιλικοί και εξυπηρετικοί
 • Σας ενημερώνουμε πως θα κινηθούμε

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή Χολαργός

Πώς λειτουργεί η υδροβολή;

Τα πιεστικά μηχανήματα διαθέτουν διάφορα είδη ακροφυσίων, που λειτουργούν υπό διάφορες γωνίες για αποτελεσματική ώθηση και ισχύ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε αποτελεσματικά να στοχεύσουμε και να καθαρίσουμε τα εμπόδια που δεν μπορούν να φτάσουν άλλα συμβατικά εργαλεία.

Ο εξοπλισμός μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να πιέζει και να διασπά συσσωρευμένα υλικά όπως φύλλα, τρίχες, λίπη και άλλα απορρίμματα μέσα σε γραμμές αποχετευτικών αγωγών και σωλήνες. Αυτά τα ισχυρά μηχανήματα μπορούν να φτάσουν σε πολύ υψηλές πιέσεις για να κάνουν τη δουλειά σωστά. Ένας τεχνικός της Αποφράξεις Χολαργός μπορεί ακόμη να επιλέξει περιστρεφόμενες κεφαλές για τα ακροφύσια μας, πράγμα που επιτρέπει τον τύπο διείσδυσης και καθαρισμού που χρειάζεστε σε κάθε είδους βουλωμένων αποχετεύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες υδροβολής, ή για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού, καλέστε την Αποφραξεις Χολαργος.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στον Χολαργό

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Χολαργό

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Χολαργός γενικά

Ο Χολαργός είναι δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Η έκτασή του ανέρχεται σε 3,95 τ.χμ. και ο πληθυσμός του σε 30.840 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.
Ο οικισμός αναπτύχθηκε από αγροτικό συνεταιρισμό στα όρια της παλαιάς Κοινότητος Χαλανδρίου από την οποία αποσπάστηκε το 1930. Το 2011 συγκρότησε μαζί με τη δημοτική ενότητα Παπάγου τον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, προσελκύοντας τα τελευταία χρόνια αστικό και στρατιωτικό πληθυσμό των Αθηνών λόγω των γειτονικών διοικητικών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων στα σύνορα με τον Κεντρικό Τομέα του λεκανοπεδίου.
Αποτελεί το νοτιότερο δήμο του συγκροτήματος και περιβάλλεται από τις δυτικές δασόφυτες πλαγιές του Υμηττού.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στον Χολαργό και σε όλη την Αττική

 • Αποφράξεις κέντρου Αθήνας
 • Αποφράξεις Ανατολικών Προαστίων
 • Αποφραξεις Βορεια Προαστια
 • Αποφράξεις Δυτικών Προαστίων
 • Αποφραξεις Νοτια Προαστια
 • Αποφράξεις περιοχής Πειραιά

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Χολαργός
 • Απόφραξη Νεροχύτη Χολαργός
 • Απόφραξη Υδροροής Χολαργός
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Χολαργός
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Χολαργός
 • Καθαρισμός Φρεατίων Χολαργός
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Χολαργός
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Χολαργός

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 68 52 718!

Εκτός του Χολαργού, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Βόρεια Προάστια

Top