Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Μελισσια

Αποφραξεις Μελισσια 210 68 52 718

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κρατήσετε το σύστημα αποχέτευσης της ιδιοκτησίας σας να λειτουργεί σαν καινούργιο, είναι να καθαρίζεται σε τακτική βάση. Ο καθαρισμός αποχέτευσης ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑκαι η διάγνωση με κάμερα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι οι αποχετεύσεις σας λειτουργούν σωστά. Αποφραξεις Μελισσια

Ο καθαρισμός αποχετεύσεων απαιτεί μόνο επαγγελματίες τεχνικούς. Η Αποφραξεις Μελισσια παρέχει στους πελάτες της έμπειρους τεχνικούς καθαρισμού. Εκτός από τον απόλυτο καθαρισμό των βουλωμένων αποχετεύσεων, θα είναι επίσης σε θέση να εντοπίσουν και να αναφέρουν προβλήματα τα οποία ενδεχομένως απαιτούν επισκευή αποχέτευσης.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Μελίσσια  είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Μελίσσια για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας, η Αποφραξεις Μελισσια παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στην αποχέτευση σας. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή, αν αφεθεί χωρίς να την ξεβουλώσετε. Η έγκαιρη θεραπεία είναι ζωτικής σημασίας για την ελαχιστοποίηση των ζημιών και του κόστους. Τα ακόλουθα συμπτώματα μπορεί να υποδεικνύουν ένα αποκλεισμένο σύστημα αποχέτευσης:

 • Ακούγονται γάργαροι ήχοι
 • Αργή αποστράγγιση σε νεροχύτες, τουαλέτες, κλπ
 • Δομικές βλάβες, όπως ρωγμές σε τοίχους και πατώματα
 • Πολύ άσχημες μυρωδιές

Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τον καθαρισμό αποχέτευσης και της διάγνωσης με κάμερα, καθώς και το πώς η σύγχρονη τεχνολογία μας βοηθά να έχουμε άριστα αποτελέσματα.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΙΑ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στα Μελίσσια

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα Μελίσσια

Καθαρισμός αποχέτευσης Μελίσσια

Η βασική ιδέα του καθαρισμού αποστράγγισης είναι να αφαιρούνται προληπτικά όλες οι βρωμιές που έχουν δημιουργηθεί στις σωληνώσεις σας προτού γίνει ένα θέμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα άσχημο μπλοκάρισμα. Ακόμη και σε οικίες όπου οι κάτοικοι είναι προσεκτικοί σχετικά με το τι πέφτει στην αποχέτευση, υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσουν στα τοιχώματα των σωληνώσεων λίπη, τρόφιμα η οτιδήποτε άλλο.

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Διάγνωση με κάμερα Μελίσσια

Χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία, με την διάγνωση με κάμερα, μπορούμε να κοιτάξουμε στο εσωτερικό των σωληνώσεων σας και να ελέγξουμε για συγκεκριμένα προβλήματα, όπως οι ρίζες δέντρων, σπασίματα και ραγίσματα, κατασκευαστικά προβλήματα, κ.α.

Η ιδέα πίσω από όλα αυτά είναι ότι με την προληπτική απομάκρυνση των απορριμμάτων και τον καθαρισμό των σωλήνων, μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα που θα αναπτυχθούν με την πάροδο του χρόνου.

Σε συνδυασμό με την υδροβολή υψηλής πίεσης και άλλες τεχνολογίες καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας, η διάγνωση με κάμερα προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας έναντι μελλοντικών προβλημάτων στο σύστημα αποχέτευσης σας.

Μελίσσια γενικά

Τα Μελίσσια είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη. Κατά την αρχαιότητα τα Μελίσσια ήταν αγροτική περιοχή που υπαγόταν στα διοικητικά όρια του αρχαίου Δήμου Αθμόνων. Οι εκτάσεις της περιοχής χρησιμοποιούντο για καλλιέργεια, κτηνοτροφία, αλλά και από μελισσοκόμους. Κατά τα ρωμαϊκά και βυζαντινά χρόνια η περιοχή ανήκε στην Ιερά Μονή Πεντέλης, ενώ κατά την τουρκοκρατία χρησίμευε ως κρυψώνα με τις σπηλιές της στους πρόποδες του πεντελικού, για τους κατοίκους του Αμαρουσίου.

Μετά το 1920, άρχισαν να οικοδομούνται οι πρώτες υποτυπώδεις κατοικίες, κυρίως εξοχικές για τους επισκέπτες της Ιεράς Μονής, ενώ μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 αρχίζει ο μαζικός εποικισμός των Μελισσίων, σε εκτάσεις που παραχωρούνται στους πρόσφυγες από την Ιερά Μονή (προς ανάμνηση αυτού δόθηκε σε γνωστό δρόμο η ονομασία των πρώτων εποικιστών Μελισσιωτών, η πλατεία δίπλα στο Ναό του Αγίου Γεωργίου ονομάζεται “Πλατεία Μικρασιατών”, λειτουργεί ο Σύλλογος Μικρασιατών Μελισσίων “Άγιος Γεώργιος Γκιούλ Μπαξέ” και πολιτιστικό κέντρο Ποντίων Μελισσιωτών στο κέντρο του δήμου).

Οι Μικρασιάτες πρόσφυγες που κατοίκησαν στην περιοχή, προέρχονταν από το Γκιουλμπαξε της Μικράς Ασίας (ένα χωριό των Βουρλών της ευρύτερης περιοχής της Σμύρνης) και έκτισαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου σε ανάμνηση του ομώνυμου Ναού που βρισκόταν στο Γκιουλμπαξε της Μικράς Ασίας. Την ίδια εποχή οικοδομούνται τα πρώτα νοσοκομεία-σανατόρια για όσους έπασχαν εκείνη την εποχή από φυματίωση και επέλεγαν την περιοχή ως τόπο διαμονής και ανάρρωσης για το καλό της κλίμα.
Με την παρέλευση των χρόνων αρχίζει δειλά δειλά να αυξάνεται ο πληθυσμός, ενώ οι κάτοικοι εργάζονται σε διάφορα ιδρύματα ή ασχολούνται με το μικροεμπόριο. Έτσι φτάνουμε στο 1990, όπου με την οικιστική πίεση πέριξ των Αθηνών, τα Μελίσσια αναγνωρίζονται ως δήμος.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στα Μελίσσια και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Μελίσσια
 • Απόφραξη Νεροχύτη Μελίσσια
 • Απόφραξη Υδροροής Μελίσσια
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μελίσσια
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Μελίσσια
 • Καθαρισμός Φρεατίων Μελίσσια
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Μελίσσια
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Μελίσσια

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 68 52 718!

Εκτός από τα Μελίσσια, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Βόρεια Προάστια

Top