Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Μαρουσι

Αποφραξεις Μαρουσι 210 68 52 718

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Κανείς δεν έχει ξεχάσει την τελευταία μεγάλη νεροποντή που σημειώθηκε σε όλη την Αττική και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια. Δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε εκεί. Στην πρώτη σας κλήση, τα ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙεπανδρωμένα συνεργεία μας στάθηκαν δίπλα σας και βοήθησαν να ξεπεράσετε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Στην κουβέντα και την συζήτηση που κάναμε με όλους τους ανθρώπους που υπέστησαν τις ζημιές στην ιδιοκτησία τους, με απλά λόγια τους δώσαμε να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε όλοι μας το αποχετευτικό μας δίκτυο. Αποφραξεις Μαρουσι. Η φύση δεν μας ρωτάει, απλά επιτίθεται!

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η Αποφραξεις Μαρουσι είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης σε ολόκληρη την περιοχή στο Μαρούσι από το 1977. Με το στόλο των φορτηγών, του εξοπλισμού και των έμπειρων τεχνικών, παρέχουμε μία πλήρη σειρά υπηρεσιών για τα δίκτυα της αποχέτευσης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Η Αποφραξεις Μαρουσι μπορεί να εκτελέσει έναν έλεγχο του σωλήνα με κάμερα διάγνωσης, που μας επιτρέπει να εξετάσουμε και να βρούμε τα πιο ανεξήγητα αίτια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το πρόβλημα στην αποχέτευση. Αν χρειαστεί, θα μπορέσουμε να καθαρίσουμε την αποχέτευση με υδροβολή, που χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να καθαρίσει τις γραμμές αποχέτευσης.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Μαρούσι  είναι εδώ για να σας βοηθήσει

Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Μαρούσι για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Ο προληπτικός καθαρισμός και συντήρηση της αποχέτευσης, είναι η αρχή της πρόληψης. Δεν πρέπει να συμβεί το κακό για να καταλάβει κάποιος την αναγκαιότητα τους. Μαζί μας θα ανακαλύψετε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύετε και να διατηρείτε καθαρή και λειτουργική την αποχέτευσή σας. Και πιστέψτε μας, δεν θα σας προδώσει!

Καλέστε μας τώρα για να σας εξηγήσουμε και να σας προτείνουμε τους καλύτερους και οικονομικότερους τρόπους απαλλαγής από τα προβλήματα σας. Μην ψάχνετε άδικα και χωρίς ανταπόκριση. Μην φτάσετε στο σημείο να συμβεί το κακό για να κάνετε κάτι.

Με την διαθεσιμότητα μας να είναι 24ωρη, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και γιορτές, είναι πάντα η σωστή στιγμή για να καλέσετε την Αποφράξεις Μαρούσι! Από εμάς να περιμένετε καθαριότητα, γνώση, εμπειρία και ευγενική εξυπηρέτηση.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν:

 • Απόφραξη αποχέτευσης κουζίνας από σαπούνια, λίπη, υπολείμματα τροφίμων
 • Απόφραξη αποχέτευσης μπάνιου από τρίχες μαλλιών, χαρτιά, σαμπουάν, οδοντόπαστα
 • Διάγνωση όλων των προβλημάτων με κάμερα
 • Απόφραξη υδρορροών, κ.α.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο Μαρούσι

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Μαρούσι

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Μαρούσι γενικά

Το Μαρούσι, έδρα του Δήμου Αμαρουσίου, τοποθετείται στην καρδιά του Βορείου Τομέως, στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Καταλαμβάνει έκταση 13 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 72.333 κατοίκους.
Με ιστορική έδρα το αρχαίο Άθμονον που είχε ιδρύσει ο βασιλιάς Κέκροπας για να προστατέψει την Αθήνα από τις επιδρομές των βαρβάρων και διαρκή εποικισμό από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το Αμαρούσιο φημίζεται για την έφεση των κατοίκων του στις κεραμικές τέχνες και τη λατρεία της Αρτέμιδος, Θεάς του κυνηγιού, τον 7ο αιώνα π.Χ., τα πρώτα ωραία νεοκλασικά αλλά και την προαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, με διακεκριμένο αθλητή τον κανατά Σπύρο Λούη.
Ο σύγχρονος συνοικισμός αναπτύσσεται σε υψόμετρο 230 μέτρων, 2 χιλιόμετρα νότια της Κηφισιάς και 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου των Αθηνών, ενώ περιβάλλεται από τους περιφερειακούς δήμους της Πεντέλης, των Βριλησσίων, του Ψυχικού, της Νέας Ιωνίας, του Ηρακλείου, Χαλανδρίου και Πεύκης.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στο Μαρούσι και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Μαρούσι
 • Απόφραξη Νεροχύτη Μαρούσι
 • Απόφραξη Υδροροής Μαρούσι
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μαρούσι
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Μαρούσι
 • Καθαρισμός Φρεατίων Μαρούσι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Μαρούσι
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Μαρούσι

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 68 52 718!

Εκτός από το Μαρούσι, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Βόρεια Προάστια

Top