Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Κηφισια

Αποφραξεις Κηφισια 210 68 52 718

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Απομάκρυνση ριζών Κηφισιά

Αποφραξεις Κηφισια

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Τα δέντρα προσθέτουν ομορφιά και σκιά, αλλά οι ρίζες τους μπορεί να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές στις σωληνώσεις της αποχέτευσης. Οι ρίζες αναπτύσσονται μέσα στους σωλήνες, επειδή τους ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑαρέσει εκεί! Οι σωλήνες αποχέτευσης περιέχουν νερό, θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο, τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται τα δέντρα για να μεγαλώσουν. Οι ρίζες λοιπόν των δέντρων είναι από τους κύριους υπεύθυνους για τα προβλήματα στα αποχετευτικά μας δίκτυα. Αποφραξεις Κηφισια

Η ανάγκη παροχής υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης εμφανίζεται όταν η μπανιέρα, ο νεροχύτης ή η τουαλέτα σας βουλώσει ή είναι δύσκολο να στραγγίξει. Οι λόγοι μπορεί να είναι διαφορετικοί. ξεκινώντας από την επιδείνωση της κατάστασης των αποχετεύσεων ή των υπολειμμάτων τροφίμων, των τριχών και άλλων αντικειμένων που δεν μπορούν να φύγουν από τους σωλήνες. Το πρόβλημα μπορεί επίσης να είναι κάτι πέρα από τον έλεγχό σας, όταν υπάρχουν ρίζες δέντρων ή σπασμένοι σωλήνες κλπ. Σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά να καλέσετε την Αποφραξεις Κηφισιας.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Κηφισιά  είναι εδώ για να σας βοηθήσει

Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Κηφισιά για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Κάθε ιδιοκτήτης ενός οικήματος είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της αποχέτευσης. Επειδή οι σωλήνες είναι θαμμένοι, οι ιδιοκτήτες συνήθως δεν έχουν ενδείξεις και αντιλαμβάνονται ότι κάτι συμβαίνει όταν είναι πολύ αργά.

Το νερό ρέει προς το εσωτερικό των σωληνώσεων αποχέτευσης. Οι ρίζες βρίσκουν κάποια ρωγμή ή χαλαρή άρθρωση και αναπτύσσονται. Εκεί βρίσκουν τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται. Εκεί μέσα στους σωλήνες θα συνεχίσουν να αυξάνονται και αν δεν καθαριστούν, η αποχέτευση θα βουλώσει.

Σε κάποιες περιπτώσεις η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που λόγω της μεγάλης εισχώρησης των ριζών οι σωληνώσεις παρουσιάζουν σπασίματα, καταστρέφονται και χρήζουν άμεσης αντικατάστασης.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Τι μπορείτε να κάνετε αν έχετε ρίζες δέντρων στην αποχέτευση σας;

Η Αποφράξεις Κηφισιά έχει την απάντηση και για αυτό σας το πρόβλημα. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να προγραμματίσετε τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσης σας. Με τα ειδικά ριζοκοπτικά μας μηχανήματα θα εξαφανίσουμε μέχρι και το τελευταίο ριζίδιο. Πρέπει όμως να καταλάβετε ότι οι ρίζες θα αναπτυχθούν και πάλι. Για αυτό θα πρέπει να έχετε κάνει ένα πρόγραμμα ώστε να καθαρίζετε τις σωληνώσεις σας. Σε όποια περιοχή και αν ζείτε, η Αποφράξεις Κηφισιά θα φτάσει άμεσα στην ιδιοκτησία σας. Με λίγη προσοχή δεν θα αντιμετωπίσετε ξανά πρόβλημα με ρίζες.

Διάγνωση με κάμερα Κηφισιά

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα

Η Αποφράξεις Κηφισιά χρησιμοποιεί την λέξη της τεχνολογίας για να καταγράφει και να αναφέρει όλα τα ευρήματα στους αποχετευτικούς αγωγούς και να ανιχνεύει αποτελεσματικά τις περιοχές που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αυτές οι μικροσκοπικές, ψηφιακές κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν σε γραμμές αποχέτευσης και σωλήνες διαφόρων διαμέτρων με ευκολία, και μπορούν να δώσουν μια κρυστάλλινη εικόνα από τον σωλήνα για μια καλύτερη άποψη για το τι συμβαίνει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης ή για να προγραμματίσετε το προσωπικό σας ραντεβού μαζί μας, καλέστε την Αποφράξεις Κηφισιά τώρα.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην Κηφισιά

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Κηφισιά

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Κηφισιά γενικά

H Κηφισιά είναι δημοτική ενότητα και ιστορική έδρα του Δήμου Κηφισιάς στο Βόρειο Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου με 43.929 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001.

Η περιοχή είναι γνωστή για την εμπορική της αγορά, την άρτια ρυμοτομία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων, τους επιβλητικούς πυργίσκους και την αγάπη των κατοίκων της για την ανθοκομία. Το εμπορικό κέντρο καλύπτεται από ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και ο συνοικισμός απλώνεται από την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό έως το Πεντελικό.

Τμήμα της Κηφισιάς έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στην Κηφισιά και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Κηφισιά
 • Απόφραξη Νεροχύτη Κηφισιά
 • Απόφραξη Υδροροής Κηφισιά
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κηφισιά
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κηφισιά
 • Καθαρισμός Φρεατίων Κηφισιά
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Κηφισιά
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Κηφισιά

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 68 52 718!

Εκτός της Κηφισιάς, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Βόρεια Προάστια

Top