Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Νεα Φιλαδελφεια

Αποφραξεις Νεα Φιλαδελφεια 6932 86 22 93

Πρόγραμμα Τακτικής Προληπτικής Συντήρησης, Αποφραξεις Νεα Φιλαδελφεια

Η Αποφράξεις Νέας Φιλαδέλφειας για να απαλλάξει τους εμπορικούς και επαγγελματικούς πελάτες της από την ταλαιπωρία και την αμηχανία των μπλοκαρισμένων αποχετεύσεων, των δυσάρεστων οσμών ή των κινδύνων για την υγεία, παρέχει προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης, που είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος για να διασφαλιστεί ότι οι αποχετεύσεις σας παραμένουν τόσο καθαρές όσο και η φήμη σας.

ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Τι είναι αυτό?
Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και προσφέρει προγραμματισμένη, τακτική, προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων και των αγωγών. Η ιδέα είναι να διατηρείται καθαρό το αποχετευτικό σύστημα, αποφεύγοντας έτσι τα προβλήματα που σχετίζονται με τα μπλοκαρίσματα και τη μειωμένη ροή.

Όλες οι σωληνώσεις είναι διαφορετικές και η συχνότητα και ο τύπος της απαιτούμενης υπηρεσίας εξαρτάται από την ποσότητα χρήσης που λαμβάνει το σύστημα. Επίσης, οι ουσίες που απορρίπτονται, το μέγεθος του κτιρίου και ο τύπος και το μέγεθος των σωληνώσεων αποτελούν παράγοντες που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα του συστήματος.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα;

Το πρώτο βήμα είναι ένας από τους τεχνικούς της Αποφραξεις Νεας Φιλαδελφειας να πραγματοποιήσει μια επιτόπια έρευνα και να αναλύσει προηγούμενα προβλήματα και θα απομονώσει τομείς που απασχολούν. Στη συνέχεια, θα συστήσουν ένα αρχικό καθαρισμό που θα επιστρέψει στις σωληνώσεις σας την πλήρη ροή και τη βέλτιστη απόδοση. Στη συνέχεια, εκπονείται λεπτομερές πρόγραμμα που δείχνει ποιο μέρος του συστήματος χρειάζεται καθαρισμό σε τακτική βάση. Στη συνέχεια, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης και σε χρόνο που σας βολεύει, οι τεχνικοί μας θα εκτελούν την προγραμματισμένη συντήρηση, εξασφαλίζοντας ένα ελάχιστο περιθώριο διακοπής της παροχής.

ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Τα οφέλη
Το προγραμματισμένο πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης συμβάλλει στην αποφυγή εμπλοκών που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στην ιδιοκτησία και τις εγκαταστάσεις, καθώς και τον πιθανό κίνδυνο για την υγεία από τις πλημμύρες και φυσικά τις ανεπιθύμητες και απρογραμμάτιστες δαπάνες.
Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Απλά καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και θα κανονίσουμε ένας από τους τεχνικούς μας να επικοινωνήσει μαζί σας, για να προγραμματιστεί ένα ραντεβού για να γίνει η αρχική εκτίμηση για τη δημιουργία του ειδικού προγράμματος, με βάση αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Η Αποφραξεις Νεα Φιλαδελφεια, είναι ένα τηλεφώνημα μακριά σας. Πάντα στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Είμαστε σε επιφυλακή για την επίλυση όλων των αποχετευτικών σας προβλημάτων όποια ώρα και αν μας καλέσετε.

Αποφραξεις Νεα Φιλαδελφεια. Ότι και αν κάνουμε ολοκληρώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι καθαροί, ευγενικοί και στην ώρα τους – κάθε φορά. Όλα θα παραμείνουν καθαρά και τακτοποιημένα αφότου φύγουμε.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Συντήρηση αποχέτευσης Νέα Φιλαδέλφεια

Η συντήρηση της αποχέτευσης είναι πάρα πολύ σημαντική για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να διατηρηθεί η δομική ακεραιότητα των συστημάτων αποχέτευσης τους. Οι αποχετεύσεις βουλώνουν πολύ συχνά και ο πιο απλό τρόπος για την απόφραξη τους είναι να καλέσετε επαγγελματίες τεχνικούς.

Η Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία συντήρησης, έτσι ώστε να μπορεί να διασφαλίσει την συνέχιση της ακεραιότητας της ιδιοκτησίας σας.

Η σημασία της συντήρησης αποχέτευσης

Η συντήρηση των συστημάτων αποχέτευσης μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα σε βραχυπρόθεσμο χρόνο. Με την τακτική προληπτική συντήρηση – σε τακτά χρονικά διαστήματα αναλόγως την κατάσταση, την παλαιότητα και την χρήση – μπορείτε αποτελεσματικά να φρουρήσετε την αποχέτευσή σας ενάντια σε μεγαλύτερα προβλήματα. Όπως καταλαβαίνετε τα έκτακτα ζητήματα είναι πολύ πιο ακριβά για την επίλυση τους.

Συμβουλές για μια καθαρή αποχέτευση Νέα Φιλαδέλφεια

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να αποφύγετε τις φραγμένες γραμμές αποχέτευσης της κουζίνας και του μπάνιου:

 • Οι τρίχες αιωρούνται πάντα στον αέρα, ειδικά αν έχετε κατοικίδια ζώα στο σπίτι σας. Οι καθημερινές δραστηριότητες στο μπάνιο, όπως το βούρτσισμα μαλλιών, το λούσιμο και το ξύρισμα, αυξάνουν τις πιθανότητες να βουλώσει ο νεροχύτης σας λόγω της συσσώρευσης τριχών. Ακόμα κι αν μαζεύονται λίγες τρίχες κάθε φορά, συσσωρεύονται και μπλέκονται μεταξύ τους μέχρι να φράξει ο νεροχύτης.
 • Το λίπος είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες των εμφράξεων στην κουζίνα. Όταν διοχετεύετε γράσο κατά το μαγείρεμα, με το χρόνο το λίπος θα στερεοποιηθεί και θα εμποδίσει τη δίοδο. Το γράσο θα στερεοποιηθεί γρηγορότερα εάν ρίξετε κρύο νερό κατά τη διάρκεια ή μετά την απόρριψη του στην αποχέτευση.
 • Τα τρόφιμα μπορεί επίσης να επιβραδύνουν τη ροή της αποχέτευσης σας. Υπολείμματα που κολλάνε στα πιάτα και ξεπλένονται, δημιουργούν μπλοκαρίσματα. Παρόλο που μπορεί να σκεφτείτε ότι τα μαλακότερα τρόφιμα δεν θα φράξουν την αποχέτευση, φτάνει μόνο ένα σκληρό κομμάτι φαγητού και θα προκαλέσει τα μαλακά σωματίδια τροφής να κολλήσουν μεταξύ τους και να μπλοκάρουν πλήρως το σωλήνα.
 • Τα ξένα αντικείμενα μπορούν επίσης να βρουν το δρόμο τους κάτω από την αποχέτευσή σας. Εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, ξέρετε πόσο περίεργα μπορούν να είναι. Δεν είναι ασυνήθιστο για τα παιδιά να δουν τι μπορεί να χωρέσει στη λεκάνη μιας τουαλέτας. Μπορεί επίσης να σας πέσει κατά λάθος ένα πλαστικό αντικείμενο ή ένα καπάκι από τα καλλυντικά κάτω από την αποχέτευση.
 • Ίσως η τουαλέτα ή το ντους σας να μην αποστραγγίζεται σωστά. Αυτό θα μπορούσε να είναι το σημάδι μιας φραγμένης αποχέτευσης.

Μια βουλωμένη αποχέτευση είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα

Εάν η αποχέτευση είναι φραγμένη, το νερό δεν έχει πού να πάει και πιθανότατα θα εξέλθει μέσα από τις υδραυλικές συσκευές σας. Όταν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας, δε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κανένα από τα υδραυλικά στο σπίτι σας μέχρι να αποκατασταθεί το μπλοκάρισμα.

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε εμπλοκή των φρεατίων, είναι σημαντικό να τα ξεβουλώσετε και να τα καθαρίσετε αμέσως.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Διάγνωση με κάμερα Νέα Φιλαδέλφεια

Η Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια προσφέρει αυτή τη μοναδική υπηρεσία για βουλωμένες και κατεστραμμένες αποχετεύσεις και αγωγούς. Η υψηλή ποιότητα της κάμερας μπορεί να εντοπίσει όλα τα ζητήματα που αφορούν το εσωτερικό των αποχετεύσεων, τα οποία αν αφεθούν θα οδηγήσουν σε πολύ σοβαρά και σημαντικά προβλήματα. Οι ρίζες είναι συνήθως λεπτές, αλλά μπορούν να αναπτυχθούν και να δράσουν ως δίχτυ για να πιάσουν άλλα συντρίμμια ή ακόμα και να σπάσουν μια γραμμή αποχέτευσης. Για τους λόγους αυτούς σας, στην Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια, προτείνουμε να τις καθαρίσετε. Οι ρίζες οδηγούν σε φθορές της γραμμής αποχέτευσης, δαπανηρές για επισκευή ή για να διορθωθούν και εξαιρετικά άβολες (φανταστείτε να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο σας για μια εβδομάδα).

Την διάγνωση με κάμερα την πραγματοποιεί ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Μπορούμε να ανακαλύψουμε:

  • Ραγισμένους σωλήνες αποχέτευσης,
  • Γραμμές που έχουν καθίζηση
  • Σπασίματα
  • Εισβολή ριζών δέντρων
 • Κατασκευαστικά προβλήματα, κ.α.

Η διάγνωση με κάμερα θα αποκαλύψει ποια είναι η αιτία των των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Η κάμερα θα προσδιορίσει ακόμη το βάθος και την ακριβή τοποθεσία του ζητήματος, η οποία διατηρεί και το κόστος των επισκευών χαμηλό.

save-apofraxeis Επικοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια γενικά

Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι έδρα του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ο οποίος εντάσσεται στην περιφέρεια του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας στην Αττική.

Η περιοχή μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1927 λεγόταν Ποδονίφτης, από το ομώνυμο ρέμα που τη διαρρέει. Τότε εγκαταστάθηκαν εκεί Μικρασιάτες πρόσφυγες από τα προσφυγικά των Αμπελοκήπων μετά από μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε τις παράγκες που έμεναν. Τους παραχωρήθηκαν καινούργια διαμερίσματα σε συνοικισμό που είχε κτιστεί εκεί. Το χτίσιμο του συνοικισμού ξεκίνησε το 1923 βάσει σχεδίου αγγλικής κωμόπολης και ολοκληρώθηκε σε τρία χρόνια. Τα σπίτια ήταν με κεραμοσκεπές και μικρό κήπο το καθένα. Τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε ρεύμα, ύδρευση, σχολεία, δρόμοι, πλατείες ούτε συγκοινωνία. Ο συνοικισμός χτίστηκε από το Υπουργείο κοινωνικής πρόνοιας σε απαλλοτριωμένη έκταση που ανήκε στον Πανάγιο Τάφο επονομαζόμενη Δονοράδες. Μέχρι την εγκατάσταση των προσφύγων, η περιοχή ήταν καταπράσινη με αμπελώνες και ελαιώνες, πολλές μικρές αγροικίες και ένα μικρό χωριό με 120 κατοίκους το 1920. Στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου υπήρχαν πολλοί μύλοι που τροφοδοτούνταν με νερό από τον Κηφισό.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Φιλαδέλφεια
 • Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Φιλαδέλφεια
 • Απόφραξη Υδροροής Νέα Φιλαδέλφεια
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Φιλαδέλφεια
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Φιλαδέλφεια
 • Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Φιλαδέλφεια
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέα Φιλαδέλφεια
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 6932 86 22 93!

Εκτός της Νέας Φιλαδέλφειας, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Δυτικά Προάστια

Top