Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Ραφήνα

Αποφράξεις Ραφήνα 22990 48776

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Αποφράξεις Ραφήνα

Καθαρό σιφόνι από την Αποφράξεις Ραφήνα

Η Αποφραξεις Ραφηνα  22990 48776 διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή  Ραφήνας  για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Αποφράξεις αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας. Αποφράξεις Ραφήνα

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Ραφήνας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Ραφήνα για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Αποφράξεις Ραφήνας … είμαστε παρών στην περιοχή της Ραφήνας και διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ικανά να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης είτε αγωγού, είτε φρεατίου. Χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα ευρωπαϊκής τεχνολογίας που λύνουν το πρόβλημα χωρίς να προκαλούν φθορές στις σωλήνες. Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε την Αποφράξεις Ραφήνα στο 22990 48776.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Ραφήνα στην Ραφήνα

Κύριο μέλημα μας όταν αναλαμβάνουμε μια εργασία είναι:

 1. Να αφήνουμε τον χώρο πίσω μας καθαρό και έτοιμο προς χρήση.
 2. Το κόστος να συνάδει με την δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε.
 3. Το πρόβλημα να λυθεί μόνιμα.

Απόφραξη Νεροχύτη Ραφήνα επειδή:

Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, αποτελεί για εμάς πρόκληση. Μέτα το τέλος της απόφραξης του νεροχύτη σας θα σας δοθούν οδηγίες από τον τεχνικό σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέχετε και τα αιτία τα οποία οδήγησαν στην φραγή του αγωγού του νεροχύτη σας. Στις Αποφραξεις Ραφηνας εργαζόμαστε τις αργίες, εργαζόμαστε όλες τις ημέρες του χρόνου, εργαζόμαστε 24 ώρες τη μέρα γιατί για εμάς το συμφέρον των πελατών μας είναι να απολαμβάνουν εικοσιτέσερις ώρες το εικοσιτετράωρο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Προσβάσιμες υπηρεσίες με ένα απλό τηλεφώνημα στο 22990 48776.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

Καθαρισμός αποχέτευσης Ραφήνα

Ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών εγκαταστάσεων αποχετεύσεων, φροντίζουμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του νεροχύτη της κουζίνας. Έτσι εάν χρειάζεστε καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη κουζίνας, απλά τηλεφωνήστε στην Αποφράξεις Ραφήνα. Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και έκτακτης ανάγκης είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο για να διατηρήσετε την καθημερινότητά σας αδιατάρακτη. Εξυπηρετούμε όλα τα Μεσόγεια της Αττικής.

Οι βουλωμένοι νεροχύτες της κουζίνας είναι οι χειρότεροι. Το γράσο στερεοποιείται και συσσωρεύεται στο εσωτερικό των σωλήνων της αποχέτευσης. Αυτό παγιδεύει τα μικροσκοπικά σωματίδια τροφίμων και επιταχύνει τη διαδικασία έως ότου μπλοκάρει το μεγαλύτερο μέρος του σωλήνα. Ο νεροχύτης σας αποστραγγίζεται όλο και πιο αργά έως ότου ένα κομμάτι από τρόφιμα βουλώσει πλήρως την υπόλοιπη τρύπα και σας αφήνει με ένα νεροχύτη γεμάτο από βρώμικο νερό. Πολλές μέθοδοι καθαρισμού αποχέτευσης της κουζίνας αφήνουν πίσω λίγο λίπος και λάσπη, οπότε το επόμενο βούλωμα είναι θέμα χρόνου. Μερικές φορές ένα περιστροφικό μηχάνημα δημιουργεί μια τρύπα μέσα από τη συσσώρευση και αυτή η τρύπα ξαναγεμίζει γρήγορα ή ξαφνικά μπλοκάρει από ένα κομμάτι από τα συντρίμμια.

ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ

Κρατώντας τα λίπη, το γράσο και τα έλαια κάτω από την αποχέτευση νεροχύτη είναι η καλύτερη πρόληψη είναι να ρίχνεται πολύ ζεστό ή ακόμα και λίγο βραστό νερό ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, ειδικά σε παλαιότερα σπίτια, δυστυχώς, τα καθαριστικά υγρά απόφραξης δεν είναι αποτελεσματικά έναντι του γράσου και είναι επιβλαβή για τους σωλήνες της αποχέτευσης σας.

Έτσι καλέστε ένα ειδικευμένο τεχνικό της Αποφράξεις Ραφήνα για να καθαρίσει τους φραγμένους νεροχύτες της κουζίνα μία και καλή

Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί δικτύων αποχέτευσης της Αποφραξεις Ραφηνας μπορούν να ξεκινήσουν με ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα αλλά αν η αποχέτευση εξακολουθεί να μην έχει εντελώς ελεύθερη ροή, είναι καλή ιδέα στο επόμενο βήμα να καθαριστεί με υδροβολή. Ο προηγμένος εξοπλισμός μας χρησιμοποιεί πίδακες νερού υψηλής πίεσης για να απομακρύνουν με ασφάλεια όλα τα υλικά και να τα ξεπλύνουν από τα κανάλια αποχέτευσης. Αυτό αποκαθιστά τα πλήρη ποσοστά ροής και αφήνει το εσωτερικό των σωλήνων αποχέτευσης τόσο καθαρό όσο και όταν ήταν καινούργιο. Αυτά τα δύο μειώνουν σημαντικά τη συσσώρευση, έτσι ώστε με λίγη προσοχή ως προς το τι πηγαίνει κάτω από την αποχέτευση και τη διάθεση των απορριμμάτων, η αποχέτευση της κουζίνας σας θα πρέπει να είναι χωρίς προβλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα οφέλη της εταιρίας Αποφραξεις Ραφήνα

Αίτια προβλήματος στο αποχετευτικό δίκτυο

Τα φραξίματα μπορούν να προκληθούν από μια συσσώρευση λιπών, ελαίων, από σαπούνια ή λίπη, ακαθαρσίες, λάσπη, φύλλα, ρίζες ή ξένα αντικείμενα, δομικά ελαττώματα, όπως διάβρωση ή καθίζηση. Όποια και αν είναι η αιτία, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές: άσχημες μυρωδιές, μια συνεπτυγμένη σωλήνα αποχέτευσης ή μια τουαλέτα που ξεχειλίζει. Δεν προκαλούνται πάντοτε από λάσπη, λύματα και συντρίμμια. Συχνά είναι εύκολο ένα οικιακό αντικείμενο να αποτελεί την αίτια. Στην πραγματικότητα, πρόσφατα ευρήματα σε φραγμένες αποχετεύσεις, νεροχύτες, τουαλέτες και αποχετεύσεις περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσες, παιδικά παιχνίδια, κοσμήματα, ρολόγια, παιχνίδια, μαχαιροπίρουνα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Ενώ παρακολουθείτε αυτό, υπάρχουν 4 πράγματα που η Αποφράξεις Ραφήνα σας επισημαίνει ότι πρέπει να προσέξετε.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ

Ρίζες – Είναι φυσιολογικό οι ρίζες δέντρων να αναπτυχθούν σε μία γραμμή αποχέτευσης ενώ ψάχνουν για θρεπτικά συστατικά. Είναι επίσης φυσιολογικό για τους ανθρώπους να υποθέτουν ότι, όταν βλέπουν ρίζες στη γραμμή, σημαίνει ότι ολόκληρη η γραμμή πρέπει να αντικατασταθεί. Αυτό δεν είναι αλήθεια και δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ αν δεν είναι απαραίτητο. Με έναν καλό, επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης το πρόβλημα συνήθως επιλύεται.

Κοιλιές – Θυμηθείτε ότι ο φακός της κάμερας είναι πολύ μικρός, και κάνει τα πράγματα να φαίνονται μεγαλύτερα από ό, τι στην πραγματικότητα. Μια “κοιλιά” ή μικρή λακκούβα στη γραμμή, μπορεί να φαίνεται τρομερή. Υπάρχουν πολλές γραμμές αποχέτευσης με κοίλα σημεία που διατηρούνται εδώ και χρόνια.

Αρμοί – Μερικές φορές οι άνθρωποι συγχέουν τους αρμούς στις γραμμές αποχέτευσης με ρωγμές. Οι αρμοί είναι τεχνητοί και εμφανίζονται σε τακτά διαστήματα. Ωστόσο, οι ρίζες μπορούν να διαπεράσουν τις γραμμές των αρμών.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην Ραφήνα

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Ραφήνα

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Αποφράξεις Ραφήνας και Ανατολικής Αττικής

Η Ραφήνα είναι το λιμάνι των Μεσογείων, στις ακτές της Ανατολικής Αττικής. Καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 10.701 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Απέχει από την Αθήνα περίπου 25 χλμ. Σήμερα η Ραφήνα αποτελεί ουσιαστικά προάστιο της Αθήνας, χάρη στην Αττική Οδό που βελτίωσε την πρόσβαση από το κέντρο της πόλης. Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη, καθώς ολοένα και περισσότερες ακτοπλοϊκές γραμμές επιλέγουν το λιμάνι της.

πηγή: Wikipedia

Η Ραφήνα απέχει από την Αθήνα 28 χιλιόμετρα, 10 από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  και υπολογίζεται ότι έχει ξεπεράσει τις 16.000 μόνιμους κατοίκους με πολλαπλάσιο αριθμό κατοίκων κατά τη καλοκαιρινή περίοδο. Η γεωγραφική της θέση την έχει καταστήσει ένα πολυσύχναστο παραθεριστικό θέρετρο. Θεωρείται από τις σημαντικότερες πόλεις της Ανατολικής Αττικής αφού συνεχίζει να αποτελεί μόνιμο πόλο έλξης για τις όμορφες παραλίες της, το άφθονο πράσινο.

Το λιμάνι της έχει εξελιχθεί στο δεύτερο μετά τον Πειραιά επιβατικό λιμάνι προς Κυκλάδες και Εύβοια. Είναι το ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια στην Ελλάδα και ενώνει την Αττική εμπορικά και τουριστικά με πολλά νησιά ( Κυκλάδες, Λήμνος, Χίος, Μυτιλήνη κ.α.) ενώ πλησιέστερα βρίσκονται η Εύβοια, η Άνδρος, η Τήνος, η Μύκονος, η Πάρος και η Σκύρος.

apofraxeis rafina wordpress

Αποφραξεις Ραφήνα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

apo58

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στην Ραφήνα και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ραφήνα
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ραφήνα
 • Απόφραξη Υδροροής Ραφήνα
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ραφήνα
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ραφήνα
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ραφήνα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ραφήνα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ραφήνα

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 22990 48776!

Εκτός από την Ραφήνα, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Ανατολικά Προάστια

4 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

  Top