Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη 22990 48776

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Καθαρό σιφόνι από την Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία αποχετεύσεων που δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Έχοντας ως γνώμονα τους πελάτες μας, διασφαλίζουμε πάντα την επιτυχή διεκπεραίωση της κάθε εργασίας που μας έχετε εμπιστευτεί να αναλάβουμε. Να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφραξεις Πορτο Ραφτη  είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφραξεις Πορτο Ραφτη για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Η Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Εξυπηρετούμε οικίες, πολυκατοικίες, σχολεία, στρατόπεδα, νοσοκομεία, πλοία, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, κ.α. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε την σοβαρότητα ενός αποχετευτικού προβλήματος και είμαστε εδώ για σας βοηθήσουμε να ξεπεραστεί και πολύ γρήγορα να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη στο Πόρτο Ράφτη

Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακή και αργίες. Οι έμπειροι τεχνικοί μας με τα προηγμένης τεχνολογίας επανδρωμένα φορτηγά μας θα διορθώσουν κάθε θέμα στην αποχέτευσή σας που έχει αναστατώσει την ήρεμη ζωή σας.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και έχουμε πλέον καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων

Εργαζόμαστε με ζήλο και μεράκι και ο πιο βασικός μας στόχος είναι η 100% ικανοποίηση των πελατών μας.

Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε ημέρα και νύχτα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Αναλαμβάνουμε και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται αποκλειστικά από εμάς και εξειδικεύονται με τέτοιο τρόπο που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν. Παράλληλα η εταιρεία μας ανανεώνει συνεχώς τον εξοπλισμό των φορτηγών μας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Η Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη 22990 48776 διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή Πόρτο Ράφτη για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Μια επιχείρηση είναι ακριβώς όπως ένας καρχαρίας – χωρίς σταθερή ώθηση προς τα εμπρός, θα πεθάνει

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, γνωρίζετε ότι, εάν στο χώρο της εργασίας σας λάβει χώρα ένα πρόβλημα αποχέτευσης, θα χάσετε χρόνο και χρήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Όταν αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα υγείας, βλέπετε έναν γιατρό, όχι έναν φοιτητή ιατρικής. Κατά τον ίδιο τρόπο, γιατί παίρνετε το ρίσκο με μια άπειρη εταιρεία αποχετευτικών δικτύων, όταν μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη; Είμαστε αυτοί που θα καλέσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καταστροφής ή απλά προληπτικής συντήρησης. Με 35 χρόνια στον κλάδο, δημιουργήσαμε βαθιές ρίζες στην περιοχή, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών και σταθεροποιήσαμε τη φήμη μας λόγω της ειλικρίνειας και του επαγγελματισμού μας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο Πόρτο Ράφτη

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Πόρτο Ράφτη

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Επιθεώρηση με κάμερα Πόρτο Ράφτη

Αν έχετε βουλωμένη αποχέτευση και η αιτία της απόφραξης δεν είναι προφανής στους τεχνικούς μας, θα χρειαστεί να γίνει διάγνωση με κάμερα. Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία μπορούμε να σας παραδώσουμε εξωτερική μνήμη που θα σας δείχνει αναλυτικά την κατάσταση του συστήματος αποχέτευσης σας. Με την κάμερα, είμαστε σε θέση να δούμε στο εσωτερικό των αποχετεύσεων ανιχνεύοντας και καθορίζοντας την ακριβή θέση των προβλημάτων χωρίς να χρειαστεί να πραγματοποιηθούν οποιεσδήποτε δαπανηρές και αποδιοργανωτικές ανασκαφές.

Μια έρευνα με κάμερα μπορεί να αποκαλύψει μερικά από τα ακόλουθα:

 • Κατεστραμμένοι σωλήνες – Οι ραγισμένοι και σπασμένοι σωλήνες οδηγούν μόνο σε προβλήματα.
 • Αποχετεύσεις που έχουν καταρρεύσει – Η μακροχρόνια διαρροή μπορεί να οδηγήσει στην κατάρρευση των αποχετεύσεων.
 • Κακή κατασκευή και εγκατάσταση αποχέτευσης – Μερικές φορές συναντάμε συστήματα αποχέτευσης που δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά. Η διάγνωση με κάμερα θα μας δώσει στοιχεία που θα είναι σε θέση να σας δείξουμε όλα τα προβλήματα.
 • Ρίζες δέντρων – Οι ρίζες δέντρων είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα στις αποχετεύσεις. Τα δέντρα αναζητούν υγρασία και οι ρίζες τους θα βρουν οποιαδήποτε ρωγμή ή βλάβη και θα εισχωρήσουν.

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στο Πόρτο Ράφτη και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πόρτο Ράφτη
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πόρτο Ράφτη
 • Απόφραξη Υδροροής Πόρτο Ράφτη
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πόρτο Ράφτη
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πόρτο Ράφτη
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πόρτο Ράφτη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Πόρτο Ράφτη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πόρτο Ράφτη

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 22990 48776!

Εκτός από το Πόρτο Ράφτη, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Ανατολικά Προάστια

Top