Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Ντράφι

Αποφράξεις Ντράφι 210 68 52 718

Η Αποφραξεις Ντραφι απευθύνεται σε όλους εσάς που αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις αποχετεύσεις σας. Μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν αποφρακτικά προβλήματα, όσο σοβαρά και να είναι, μπορούν να απαλλαχτούν οριστικά. Έχοντας δώσει λύση και στις πιο δύσκολες καταστάσεις σας εγγυόμαστε πλήρη ικανοποίηση και ταχεία εξυπηρέτηση. Αποφράξεις Ντράφι

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφραξεις Ντραφι  είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Ντράφι για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

Οι εμπλοκές στις αποχετεύσεις πραγματοποιούνται επειδή, με την πάροδο του χρόνου, το πουρί, τα γράσα, τα απόβλητα και άλλα συντρίμμια συγκεντρώνονται και διακόπτουν σταδιακά τη ροή του νερού. Τα μπλοκαρίσματα δεν είναι μόνο άβολα, αλλά αν αγνοηθούν με την πάροδο του χρόνου, θα προκαλέσουν τελικά υπερχειλίσεις. Αυτές οι συσσωρεύσεις περιέχει υλικά από νεροχύτες, ντους και τουαλέτες και όχι μόνο είναι αηδιαστικές, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσουν τεράστια ζημιά στην ιδιοκτησία σας. Πιστέψτε μας όταν σας λέμε,ότι αυτό είναι το τελευταίο πρόβλημα που θέλατε να έχετε.

Στην Αποφράξεις Ντράφι, συνιστούμε σε όλους τους ιδιοκτήτες σπιτιών να έχουν έναν ετήσιο προληπτικό καθαρισμό των γραμμών της αποχέτευσης. Αυτός θα καθαρίσει τις ρίζες από τη γραμμή αποχέτευσης για να αποτρέψει την αποκατάσταση της και θα μειώσει τη συσσώρευση από τις εσωτερικές και δευτερεύουσες γραμμές.

Αποφράξεις Ντράφι

Η Αποφράξεις Ντράφι 210 68 52 718 προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και έχει πλέον καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων. Εργαζόμαστε με ζήλο και μεράκι και ο πιο βασικός μας στόχος είναι η 100% ικανοποίηση των πελατών μας.

Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε ημέρα και νύχτα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Αναλαμβάνουμε και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο και εξυπηρετούμε οικίες, πολυκατοικίες, σχολεία, στρατόπεδα, νοσοκομεία, πλοία, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, κ.α.

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται αποκλειστικά από εμάς και εξειδικεύονται με τέτοιο τρόπο που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν. Παράλληλα η εταιρεία μας ανανεώνει συνεχώς τον εξοπλισμό των φορτηγών μας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Διάγνωση με κάμερα από την Αποφράξεις Ντράφι

Το Ντράφι είναι γνωστή συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και νυν δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Ξεκίνησε με σκοπό τη στέγαση των δικαιούχων του συνεταιρισμού γεωργικών υπαλλήλων ” Ο ΠΑΝ”.Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως. Επιπλέον, υπάρχει περίπτερο για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Ντράφι Διώνη στο Ντράφι Διώνη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο Ντράφι

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Ντράφι

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Απόφραξη αποχέτευσης Ντράφι

Οι αποχετεύσεις μας είναι κάτι που σκεφτόμαστε ελάχιστα. Αυτό βέβαια υφίσταται μέχρι να συμβεί κάτι και να βουλώσουν. Μετά είναι το μόνο που θα σκέφτεστε!

Είναι βρώμικες. Είναι δύσοσμες. Ας το παραδεχτούμε, είναι ο απόλυτος εφιάλτης και είναι κάτι σε ένα σπίτι που δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς τις αποχετεύσεις!

Οι αποκλεισμένες και φραγμένες αποχετεύσεις είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί αργά ή γρήγορα. Η Αποφράξεις Ντράφι είναι παντού και πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει. Καλέστε μας τώρα για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία.

Οι αποχετεύσεις μας είναι ένα σύστημα που έχει συγκεκριμένες λειτουργίες και μας εξυπηρετεί στην καθημερινότητά μας. Το αποχετευτικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για να χειριστεί αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένο. Κάτι διαφορετικό δυσκολεύει την ομαλή λειτουργία του και εντέλει σταματά.

Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες είναι τα φύλλα και οι ρίζες, τα λίπη, τρόφιμα, χαρτιά, παιδικά παιχνίδια, σαπούνια και απορρυπαντικά και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στο Ντράφι και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ντράφι
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ντράφι
 • Απόφραξη Υδροροής Ντράφι
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ντράφι
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ντράφι
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ντράφι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ντράφι
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ντράφι

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 68 52 718!

Εκτός από το Ντράφι, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Ανατολικά Προάστια

Top