Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη 210 68 52 718

Αποφράξεις Ντράφι ΔιώνηΜεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Ντράφι Διώνη στο Ντράφι Διώνη

Η Αποφραξεις Ντραφι Διωνη 210 68 52 718 διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή  Ντράφι – Διώνη για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Στην Αποφράξεις Διώνη, διαχειριζόμαστε προβλήματα αποχέτευσης από το 1980. Αντί να χρησιμοποιήσουμε χημικές ουσίες που μπορούν να διαβρώσουν τους σωλήνες σας και είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον, είχαμε μια καλύτερη ιδέα. Χρησιμοποιούμε μια μηχανή καθαρισμού αποχέτευσης που είναι εφοδιασμένη με ένα καλά τυλιγμένο καλώδιο με αιχμηρές λεπίδες στο άκρο. Γυρίζει με υψηλό ρυθμό ταχύτητας μέσω της γραμμής αποστράγγισης, καθαρίζοντας την πλήρη περιφέρεια της γραμμής και πιέζοντας πίσω ή καταστρέφοντας το μπλοκάρισμα.

Η Αποφράξεις Διώνη έχει προσφέρει καθαρισμό αποχετεύσεων σε πολλά σπίτια και επιχειρήσεις στην ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια για περισσότερα από 40 χρόνια.

Γνωρίζουμε την επιχείρησή μας και έχουμε έμπειρους, εξειδικευμένους και επαγγελματίες τεχνικούς για να φροντίζουμε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης. Είμαστε διαθέσιμοι για κανονικές και επείγουσες κλήσεις αποχετευτικών υπηρεσιών. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για τα προβλήματα των αποχετευτικών σας δικτύων . Είτε έχει βουλώσει ο νεροχύτης, η μπανιέρα σας, οι τουαλέτες, οι αποχετεύσεις δαπέδων ή οι δευτερεύοντες και κύριοι αποχετευτικοί αγωγοί, έχουμε την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για την παροχή αποτελεσματικής, οικονομικής, γρήγορης και αποτελεσματικής μεθόδου καθαρισμού και συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΩΝΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΩΝΗ

Καλέστε έναν τεχνικό της Αποφραξεις Διωνη για να καθαρίσει το μπλοκάρισμα. Ο τεχνικός μας θα εντοπίσει το πρόβλημα στο σύστημα αποχέτευσης και θα προσπαθήσει να ξεβουλώσει την αποχέτευσή σας χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα ή ένα πιεστικό υδροβολής. Εάν ο τεχνικός δεν μπορεί να βρει το πρόβλημα, θα σας προτείνει μια επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα. Οι τεχνικοί μας συμβουλεύουν τους πελάτες να ζητούν από τις εταιρείες που προσφέρουν την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα, να προσπαθήσουν πρώτα να ξεμπλοκάρουν την αποχέτευση σας.

Τα δέντρα παρέχουν σκιά και προσθέτουν ομορφιά στο τοπίο. Ωστόσο, εάν φυτεύονται κοντά σε αποχετευτικά δίκτυα, οι ρίζες τους μπορούν να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές

Οι ρίζες των δέντρων τελικά βρίσκουν το δρόμο, όπου βρίσκονται οι αποχετεύσεις. Οι ρίζες των δέντρων προσελκύονται από την υγρασία. Οι ατμοί διαφεύγουν από το ρέον ζεστό νερό μέσα στους σωλήνες αποχέτευσης στο ψυχρότερο χώμα γύρω τους. Αυτό προσελκύει τις ρίζες δέντρων. Συχνά η πηγή ατμού μπορεί να είναι από μια χαλαρή άρθρωση ή μια ρωγμή στους σωλήνες. Μόλις η ρίζα του δέντρου φτάσει σε αυτό το απειροελάχιστο άνοιγμα, θα αναπτυχθεί μέσα από αυτό για να αποκτήσει πρόσβαση στο νερό και τα θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται μέσα. Αν αφεθούν ανενόχλητες οι ρίζες των δέντρων θα γεμίσουν τον αγωγό. Στο τέλος, θα είναι σαν ένα κόσκινο, που συσσωρεύει τρίχες, λίπη, χαρτί υγείας, έλαια, γράσο και άλλα απορρίμματα που ξεπλένονται κάτω από τους σωλήνες αποχέτευσης.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ διαθέτει ισχυρά ριζοκοπτικά μηχανήματα ικανά να κόψουν κι τις πιο ισχυρές ρίζες δέντρων και να τις απομακρύνουν μέσω των αγωγών της αποχέτευσης, αποτελεσματικά και οριστικά.

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Ντράφι Διώνη  είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Ντράφι Διώνη για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Η Αποφράξεις Ντράφι Διώνη λειτουργεί εξυπηρετώντας οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες

Είμαστε περήφανοι για την εταιρεία μας και αυτό γιατί εκτός από την σκληρή δουλειά που κάνουμε, η επιτυχία μας οφείλεται σε εσάς, τους πελάτες μας που χρόνια τώρα μας έχετε εμπιστευτεί.

Δυστυχώς ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο μπορεί να συμβεί την πιο ακατάλληλη στιγμή και ώρα και να σας κάνει να νιώσετε τρομερά άβολα. Εσείς όμως για αυτό δεν θα πρέπει καθόλου να ανησυχείτε. Μπορούμε άμεσα να βρεθούμε στον χώρο σας ημέρα και νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όποτε εσείς μας χρειαστείτε.

Μην επιχειρήσετε ποτέ να κάνετε κάποια προσπάθεια να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Άθελα σας το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα και να επιβαρυνθείτε οικονομικά πολύ περισσότερο. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 68 52 718.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

Το Ντράφι είναι γνωστή συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και νυν δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Ξεκίνησε με σκοπό τη στέγαση των δικαιούχων του συνεταιρισμού γεωργικών υπαλλήλων ” Ο ΠΑΝ”.Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως. Επιπλέον, υπάρχει περίπτερο για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο Ντράφι Διώνη

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο Ντράφι Διώνη

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Επιθεώρηση με κάμερα Ντράφι Διώνη

Η Αποφράξεις Ντράφι Διώνη διενεργεί έρευνες με κάμερες υψηλής ευκρίνειας για να μάθετε ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που σας προκαλεί την αναστάτωση. Η αποχέτευση κάθε κτιρίου είναι κρυμμένη και για αυτό δεν δίνουμε την ιδιάζουσα σημασία. Αν χρειάζεστε επιθεώρηση με κάμερα, με την διαδικασία αυτή μπορούμε να διαγνώσουμε οποιοδήποτε είδος προβλήματος, και την ακριβή του θέση επίσης. Οι κάμερες αυτές έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που μας δίνουν ακριβή και πεντακάθαρα πλάνα του εσωτερικού της αποχέτευσης.

Με την πάροδο του χρόνου, η λειτουργία της αποχέτευσης μπορεί να επιδεινωθεί και εντέλει να σταματήσει. Η επιθεώρηση με κάμερα είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε σαφή και καθαρή εικόνα των σωληνώσεων.

Η επιθεώρηση με κάμερα λοιπόν μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα όπως κακή κατασκευή, ραγίσματα και σπασίματα, σωλήνες που έχουν καταρρεύσει, εισβολή ριζών, κ.α. Αν θέλετε με την ολοκλήρωση της εργασίας μπορούμε να σας δώσουμε ότι έχουμε καταγράψει σε εξωτερική μνήμη.

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στο Ντράφι Διώνη και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ντράφι Διώνη
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ντράφι Διώνη
 • Απόφραξη Υδροροής Ντράφι Διώνη
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ντράφι Διώνη
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ντράφι Διώνη
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ντράφι Διώνη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ντράφι Διώνη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ντράφι Διώνη

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 68 52 718!

Εκτός από το Ντράφι Διώνη, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Ανατολικά Προάστια

Top