Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Νέα Μάκρη

Αποφράξεις Νέα Μάκρη 22990 48776

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία αποχετεύσεων που δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Έχοντας ως γνώμονα τους πελάτες μας, διασφαλίζουμε πάντα την επιτυχή διεκπεραίωση της κάθε εργασίας που μας έχετε εμπιστευτεί να αναλάβουμε. Να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. Αποφράξεις Νέα Μάκρη

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Νέα Μάκρη  είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Νέα Μάκρη για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Αποφράξεις Νέα Μάκρη

Η Αποφράξεις Νέας Μάκρης είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Εξυπηρετούμε οικίες, πολυκατοικίες, σχολεία, στρατόπεδα, νοσοκομεία, πλοία, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, κ.α. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε την σοβαρότητα ενός αποχετευτικού προβλήματος και είμαστε εδώ για σας βοηθήσουμε να ξεπεραστεί και πολύ γρήγορα να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακή και αργίες. Οι έμπειροι τεχνικοί μας με τα προηγμένης τεχνολογίας επανδρωμένα φορτηγά μας θα διορθώσουν κάθε θέμα στην αποχέτευσή σας που έχει αναστατώσει την ήρεμη ζωή σας.

Η Αποφραξεις Νεα Μακρη 22990 48776  διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή  του Νέα Μάκρη για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Η Νέα Μάκρη συνορεύει βόρεια με τον Μαραθώνα, νότια με τη Ραφήνα, δυτικά με τον ορεινό όγκο του Πεντελικού, ενώ βρέχεται ανατολικά από το Νότιο Ευβοϊκό σε μήκος ακτών 10 χλμ. περίπου. Το κέντρο της πόλης απέχει από την Αθήνα 32 χλμ. μέσω των Λεωφόρων Μεσογείων και Μαραθώνος. Από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέχει 12 χλμ. μέσω της Λεωφόρου Μαραθώνος και Αττικής Οδού. Προσβάσεις έχει ακόμα από την Παλαιά Πεντέλη μέσω της Λεωφόρου Πεντέλης και από Κηφισιά και Εκάλη μέσω της Λεωφόρου Διονύσου.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στη Νέα Μάκρη

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στη Νέα Μάκρη

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Απόφραξη αποχετεύσεων Νέα Μάκρη

Εάν βρεθείτε στην ανάγκη να χρειάζεστε εταιρεία αποφράξεων, τότε δεν έχετε παρά να καλέσετε την Αποφράξεις Νέα Μάκρη. Οι ειδικοί της Αποφράξεις Νέα Μάκρη διαθέτουν την τελευταία λέξη της υδροηλεκτρικής τεχνολογίας στη θέση των παραδοσιακών μεθόδων και φεύγοντας από την ιδιοκτησία σας δεν αποφράσσουν απλά την αποχέτευση αλλά την αφήνουν και καθαρή.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Νέα Μάκρη στην Νέα Μάκρη

Εργαζόμαστε οργανωμένα, με ασφάλεια και πολύχρονη εμπειρία για να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.

Είτε πρόκειται για μια κατάρρευση, σπάσιμο, ράγισμα, μια συσσώρευση ξένου υλικού ή ρίζες δέντρων που επηρεάζουν το αποχετευτικό σας σύστημα, θα διορθώσουμε το πρόβλημα εξασφαλίζοντας και το μικρότερο κόστος.

Με το ικανό και έμπειρο προσωπικό μας, είμαστε σίγουροι ότι από τη στιγμή που οι τεχνικοί μας θα φτάσουν στην οικία ή την επιχείρηση σας, με τις ικανότητες και τον αέρα του επαγγελματισμού που μας διακρίνει θα επαναφέρουμε την αποχέτευσή σας και θα την κάνουμε να λειτουργεί σαν καινούρια.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη μπανιέρας
 • Διάγνωση με κάμερα
 • Άντληση υδάτων
 • Απόφραξη φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη υδρορροών
 • Απόφραξη σιφονιού

Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Μάκρη – 22990 48776
Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Μάκρη – 22990 48776
Απόφραξη Υδρορροής Νέα Μάκρη – 22990 48776
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Μάκρη – 22990 48776
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Νέα Μάκρη – 22990 48776
Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Μάκρη – 22990 48776
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέα Μάκρη – 22990 48776
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Μάκρη – 22990 48776

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στη Νέα Μάκρη και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Μάκρη
 • Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Μάκρη
 • Απόφραξη Υδροροής Νέα Μάκρη
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Μάκρη
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Μάκρη
 • Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Μάκρη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέα Μάκρη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Μάκρη

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 22990 48776!

Εκτός από τη Νέα Μάκρη, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Ανατολικά Προάστια

3 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

  Top