Pin It
Publisher Profile

Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Αποφράξεις Γλυκά Νερά 210 68 52 718

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣΑποφράξεις Γλυκά Νερά

Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για περισσότερα από 40 χρόνια σε ολόκληρο την ανατολική Αττική, τα Μεσόγεια και τις γύρω περιοχές. Με άριστη φήμη για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών τόσο στους επαγγελματικούς, όσο και στους οικιακούς χώρους, ελάτε σε επαφή με την Αποφραξεις Γλυκα Νερα για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και έμπειροι σε όλες τις περιπτώσεις των αποχετευτικών εγκαταστάσεων και τα προβλήματα έκτακτης ανάγκης. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις πτυχές των αποχετευτικών σας δικτύων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε τακτική βάση. Όλες οι προγραμματισμένες συντηρήσεις μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες, στο χρονικό διάστημα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ για μια γρήγορη απάντηση

Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προσωπικές σας απορίες και να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Βουλωμένη τουαλέτα, νιπτήρας ή ντουζιέρα και τα φρεάτια που εξυπηρετούν τις συσκευές του μπάνιου όπως την τουαλέτα, το λουτρό, το νιπτήρα και το ντους προκαλούνται κυρίως από τα απορρυπαντικά, τα μαλλιά και άλλα πράγματα που δεν θέλαμε ποτέ να εμφανιστούν κάτω από την αποχέτευση. Αυτός ο τύπος μπλοκαρίσματος μπορεί συχνά να καθαριστεί με ένα έμβολο. Όταν αυτό δεν λειτουργεί, χρησιμοποιείται ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα. Αυτά τα μηχανήματα προωθούν ένα μεταλλικό ελατήριο, διαμέσου των αποχετευτικών σωληνώσεων, διασπώντας, απομακρύνοντας και ξεμπλοκάροντας, το δρόμο για την εκροή των λυμάτων.

Οι βουλωμένες υδρορροές, τα φρεάτια και άλλες σωληνώσεις μέσα και γύρω από την κουζίνα, συνήθως προκαλούνται από το συνδυασμό απορρυπαντικών και υπολειμμάτων τροφίμων. Αυτά αναμειγνύονται μαζί στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων και με την πάροδο του χρόνου περιορίζουν και στη συνέχεια μπλοκάρουν εντελώς τη ροή του νερού και των λυμάτων. Αυτός ο τύπος μπλοκαρίσματος μπορεί να καθαριστεί επίσης με ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα ή ένα πιεστικό υδροβολής της Αποφράξεις Γλυκά Νερά.

Για πάνω από δύο δεκαετίες έχουμε καταφέρει να παρέχουμε αξιόπιστες, προσιτές υπηρεσίες στα αποχετευτικά σας δίκτυα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και έχουμε εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες αποχετεύσεων.

Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά είναι εδώ για να σας βοηθήσει

Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Γλυκά Νερά για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

Η Αποφραξεις Γλυκα Νερα – αποφρακτικό μηχάνημα ξεκίνησε την παροχή υπηρεσιών απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στον τομέα μας. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την δική μας οικογενειακή επιχείρηση, προσφέροντας μιας πρώτης τάξεως υπηρεσίες σε αποδοτικές τιμές.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλες τις εργασίες που ολοκληρώνουμε, καθώς πάντα έχουμε υψηλές προσδοκίες για την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στην επίτευξη των υψηλότερων περιβαλλοντικών προτύπων κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας. Οι τεχνικοί μας είναι υψηλά εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι αποκλειστικά από εμάς και στην διάθεση τους έχουν μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε για να μπορέσουμε να σας αποδείξουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων και την άριστη εξυπηρέτηση.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Γλυκά Νερά στα Γλυκά Νερά

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στα Γλυκά Νερά

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα Γλυκά Νερά

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

 

Διάγνωση με κάμερα Γλυκα Νερα

Στην Αποφράξεις Γλυκά Νερά, θα εκτελέσουμε την επιθεώρηση της αποχέτευσης μόνο εάν υπάρχει ένας σοβαρός λόγος, επειδή πρόκειται για ένα πρόσθετο για εσάς κόστος. Ωστόσο, σας προσφέρουμε μια δεύτερη ματιά σε βίντεο που σας παρέχονται από άλλες εταιρείες. Θυμηθείτε, είμαστε σε θέση να είμαστε εντελώς αντικειμενικοί. Δεδομένου ότι δεν σας πωλούμε μια αντικατάσταση γραμμής, δεν υπάρχει κανένα όφελος για εμάς. Ως αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση να σώσουμε τους πελάτες μας από χιλιάδες ευρώ συστήνοντας ένα απλό καθαρισμό αποχέτευσης αντί για μια δαπανηρή αντικατάσταση γραμμών. Θυμηθείτε, “καθαρίζουμε σωλήνες, όχι τραπεζικούς λογαριασμούς“.

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά 210 68 52 718 διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή  Γλυκών Νερών για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Απόφραξη με πιεστικό μηχάνημα από την Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Τα Γλυκά Νερά (παλαιότερα Λυκάνουρα) στην αρχαιότητα αποτελούσαν έκταση του αττικού Δήμου Παλλήνης της Αντιοχίδος φυλής, που απλωνόταν στις βορειοανατολικές πλαγιές του Υμηττού. Σήμερα συνιστούν σύγχρονο και αναπτυσσόμενο προάστιο της Βόρειας Μεσογαίας και ταυτόχρονα πέρασμα προς το Λεκανοπέδιο των Αθηνών.

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στα Γλυκά Νερά και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Γλυκά Νερά
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γλυκά Νερά
 • Απόφραξη Υδροροής Γλυκά Νερά
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γλυκά Νερά
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γλυκά Νερά
 • Καθαρισμός Φρεατίων Γλυκά Νερά
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Γλυκά Νερά
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γλυκά Νερά

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 68 52 718!

Εκτός τα Γλυκά Νερά, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Ανατολικά Προάστια

Top