Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Καντζα

Αποφραξεις Καντζα 210 68 52 718

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Εδώ στην Αποφραξεις Καντζα προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την αποχέτευσή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑΓια οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Κάντζα είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Κάντζα για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Κάντζα στην Κάντζα

Όλα αυτά τα χρόνια, στον τομέα της αποχέτευσης, έχουμε πραγματοποιήσει εργασίες για πολλούς και διαφορετικούς πελάτες, για πολλά και διαφορετικά οικήματα. Έχουμε συνεργαστεί και εργαστεί με κυβερνητικές υπηρεσίες, σχολεία, επιχειρήσεις, στρατόπεδα, νοσοκομεία, οικίες, εργοστάσια, πολυκατοικίες, δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις.

Έχουμε καλύψει όλες τις πτυχές της αποχέτευσης και των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων:

 • Αποφράξεις παντός τύπου και σημείου αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Διαγνώσεις με κάμερα
 • Καθαρισμοί αποχετεύσεων
 • Προληπτικές συντηρήσεις αποχετεύσεων

Με τα τόσα χρόνια εμπειρίας μας, ασχολούμαστε με τα ανεπιθύμητα και τα μη αναμενόμενα σε καθημερινή βάση. Διενεργούμε ζωτικής σημασίας εργασίες ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

Έχουμε ομάδες με υψηλή ειδίκευση και αφοσιωμένους μηχανικούς στην περιοχή της Κάντζας για να έρθουν σε εσάς άμεσα. Έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα για να σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε θα ολοκληρωθούν αποτελεσματικά και αξιόπιστα.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην Κάντζα

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην Κάντζα

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Κάντζα γενικά

Το Λεοντάριο (γνωστό και ως Κάντζα) είναι συνοικισμός της Παλλήνης. Η ονομασία της περιοχής προέρχεται από το Κτήμα Κάντζα όπου οικοδομήθηκε ο οικισμός πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου, γύρω από τον πευκόφυτο λοφίσκο, από τον ομώνυμο πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο των κατοίκων ΦΕΣ “Η ΚΑΝΤΖΑ”. Στην περιοχή λέγεται ότι έζησε στην αρχαιότητα ο διάσημος ρήτορας Δημοσθένης. H έκταση αποτελούσε για χρόνια σημείο τριβής μεταξύ των γειτονικών Δήμων Παλλήνης-Παιανίας.

Στο Λεοντάριο έχουν βρεθεί αρχαιότητες όπως ο μαρμάρινος Λέων ο οποίος ακόμη και σήμερα στέκει επιβλητικός στο προαύλιο του μεταβυζαντινού ναού του Αγίου Νικολάου. Ο ναός κτίστηκε πάνω στα ερείπια αρχαϊκού νεκροταφείου, που αποκαλύφθηκε μετά από ανασκαφές το 1986. Αποτελεί πλέον πόλο έλξης πολλών κατοίκων που αφήνουν το κέντρο της Αθήνας και την επιλέγουν ως τόπο μόνιμης εγκατάστασης, λόγω των πολλών και νέων συγκοινωνιακών έργων που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή και τη συνδέουν με το κέντρο της Αθήνας και το αεροδρόμιο. Επίσης, κατέστη γνωστή και από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που εδρεύουν στην περιοχή όπως ο Alpha και το γειτονικό MAD TV.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στην Κάντζα και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Κάντζα
 • Απόφραξη Νεροχύτη Κάντζα
 • Απόφραξη Υδροροής Κάντζα
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κάντζα
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κάντζα
 • Καθαρισμός Φρεατίων Κάντζα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Κάντζα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Κάντζα

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 68 52 718!

Εκτός της Κάντζας, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Ανατολικά Προάστια

Top