Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Γερακας

Αποφραξεις Γερακας 210 68 52 718

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Τακτική συντήρηση Γέρακας

Η προληπτική τακτική συντήρηση της αποχέτευσης είναι άκρως απαραίτητη. Η Αποφραξεις Γερακας σας προσφέρει αυτή την εργασία στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με τους καλύτερα εκπαιδευμένουςΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ τεχνικούς και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα.

Εσείς πόσο συχνά καθαρίζετε τις αποχετεύσεις στο σπίτι σας; Πόσο συχνά πρέπει να τις καθαρίσετε; Ποιες μέθοδοι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τον σωστό καθαρισμό της αποχέτευσης; Ο σωστός καθαρισμός αποχέτευσης είναι αναγκαίος για να λειτουργεί η αποχέτευση φυσιολογικά και να αποτρέψει μελλοντικά προβλήματα.

Η αμέλεια ενός φραγμένου ή κατεστραμμένου συστήματος αποχέτευσης μπορεί να γίνει οδυνηρή, εάν οδηγήσει σε υπερχείλιση των αποχετεύσεων στο σπίτι ή το υπόγειο. Για μικρές και μεσαίες οικογένειες, μια επιθεώρηση της αποχέτευσης από την Αποφράξεις Γέρακας μία φορά το χρόνο μπορεί να αποτρέψει οποιαδήποτε σοβαρή ζημιά και συσσώρευση.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Γέρακας στον Γέρακα

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα πιο σημαντικά οφέλη της τακτικής συντήρησης:

Μείωση – μηδενισμός των μπλοκαρισμάτων

Όταν καθαρίζετε τις αποχετεύσεις τακτικά, εμποδίζετε ένα νέο βούλωμα. Είναι πολύ ενοχλητικό να βουλώνει η αποχέτευση όταν κάνετε ντους ή χρησιμοποιείτε το νεροχύτη, αλλά όλο αυτό μπορεί να αφορά ένα σοβαρότερο πρόβλημα. Όταν στο σύστημα αποχέτευσης ξεκινούν να συσσωρεύονται διάφορα πράγματα, καταλήγει να βουλώσει. Αυτό όμως δεν θα συμβεί με την τακτική συντήρηση.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Δεν υπάρχουν μυρωδιές

Οι αποχετεύσεις μας, κάποιες φορές δημιουργούν μια απαίσια μυρωδιά. Είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτές τις οσμές αν δεν πραγματοποιούνται τακτικοί καθαρισμοί. Η άσχημη μυρωδιά είναι μια πρώτη σοβαρή ένδειξη ότι η αποχέτευση θα βουλώσει.

Καθαρό σπίτι

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, λέει ο σοφός λαός. Είναι πολύ σημαντικό η αποχέτευση μας να είναι καθαρή, γιατί σε μια αντίθετη περίπτωση, εκτός από τις άσχημες μυρωδιές μπορεί να συμβούν πολλά άσχημα πράγματα. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία στο αποχετευτικό σύστημα. Έτσι μπορεί να πλημμυρίσετε και να υπάρξουν σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία σας.

Μείωση εξόδων

Κρατώντας την αποχέτευσή σας καθαρή μπορεί να αποτρέψετε σοβαρά προβλήματα. Οι ρίζες δέντρων μπορεί να σας καταστρέψουν τις σωληνώσεις. Η αντικατάσταση του σωλήνα είναι δαπανηρή και απογοητευτική για πολλούς ανθρώπους, δεδομένου ότι χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθεί η δουλειά, και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αποχέτευση. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα περιττά έξοδα με τις έκτακτες καταστάσεις δεν θα υφίστανται πλέον. Ο προληπτικός καθαρισμός είναι η λύση για όλα.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στον Γέρακα

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων, αποφράξεις λεκανών, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις σιφωνιών, αποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων και  άντληση υδάτων. Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Γέρακα

Επικοινωνία για ένα συμβόλαιο απόφραξης

save-apofraxeis Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους με την εταιρεία μας και κερδίστε:

 • Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
 • Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
 • Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.

Γέρακας γενικά

Ο Γέρακας είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Παλλήνης, βρίσκεται στο Βόρειοανατολικό άκρο του Πολεοδομικου Συγκροτήματος της Αθήνας, και αποτελεί Προάστιο των Αθηνών. Ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 44.321 , η έκταση σε 11 τ.χμ. και η πυκνότητα σε 4.721 κατοίκους ανά τ.χμ. σύμφωνα με την απογραφή του 2012 . Γνωστές συνοικίες του Γέρακα είναι ο Γαργηττός, ο Σταυρός κι η Μπαλάνα.

wikipedia

Αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πιο σύνθετες εργασίες απόφραξης στον Γέρακα και σε όλη την Αττική

Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας θα σας βοηθήσουμε άμεσα να το λύσετε.

 • Αποφράξεις Φρεατίων Γέρακα
 • Απόφραξη Νεροχύτη Γέρακα
 • Απόφραξη Υδροροής Γέρακα
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γέρακα
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γέρακα
 • Καθαρισμός Φρεατίων Γέρακα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Γέρακα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Γέρακα

Για Αποφραξεις Γερακας, η apofrajeis.eu είναι εδώ! 210 68 52 718!

Εκτός του Γέρακα, η αποφραξεις.ευ πραγματοποιούν αποφράξεις και σε όλα τα υπόλοιπα Ανατολικά Προάστια

Top