Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις

Αποφραξεις 210 97 00 003

Αποφραξεις

Όλοι οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι γνωρίζουν άριστα την δουλειά τους. Η απόφραξη, ο καθαρισμός και η συντήρηση αποχετεύσεων αποτελεί τις κύριες δραστηριότητες μας και είμαστε περήφανοι για την προσφορά τεχνογνωσίας και  υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας.

Η εταιρία μας λόγω της εμπιστοσύνης που μας έχετε δείξει και της δικής μας σκληρής δουλειάς, έχει καθιερωθεί μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο των αποχετεύσεων και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε έγκαιρη και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων που μπορούμε να εκτελέσουμε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Προσφέρουμε δωρεάν εκτιμήσεις των υπηρεσιών και εγγύηση για την κάθε εργασία που μας αναθέτετε. Εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Επιπλέον για να αποφύγετε έκτακτες και δυσάρεστες καταστάσεις μπορούμε να σας προτείνουμε προγράμματα τακτικής προληπτικής συντήρησης.

Έχοντας στη διάθεση μας όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Αν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας καλέστε στο 210 97 00 003 και θα έρθουμε άμεσα με ειδικά πιεστικά μηχανήματα να δώσουμε λύση στο πρόβλημα μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στις αποφράξεις αποχετεύσεων μας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμα και την πιο δύσκολη περίπτωση.

Αν έχει βουλώσει η λεκάνη ή έχει φράξει ο νιπτήρας του μπάνιου σας και θέλετε άμεσα απόφραξη μη διστάσετε να μας καλέσετε. Με επαγγελματισμό και αξιοπιστία θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Στην εταιρεία μας  θα βρείτε λύση και σε θέματα ριζών. Αν έχουν φράξει οι αποχετευτικοί αγωγοί και οι σωληνώσεις από ρίζες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στη ροή των λυμάτων, έχουμε ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα που μπορούν να αποσυμφορήσουν τις σωληνώσεις. Αποφράξεις με προσήλωση στην ποιότητα, άμεσα στο χώρο σας. Αποφραξεις με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με το πιο έμπειρο προσωπικό. Αποφράξεις από το 1970 πάντα κοντά σας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Προσφορές για αποφράξεις

Αποφραξεις - ΚΕΡΔΙΣΤΕ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Είμαστε μια τοπική επιχείρηση απόφραξης και απολύμανσης. Ζούμε και αναπνέουμε χάρη σε εσάς, τους κάτοικους που τόσα χρόνια τώρα μας εμπιστεύεστε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για να σας ανταποδώσουμε την αγάπη και την στήριξη σας, πολυκατοικίες που βρίσκονται σε απόσταση λιγότερο από 20μ μεταξύ τους μπορούν να έχουν μια προνομιακή έκπτωση. Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη.

Εκτός από τις αποφράξεις αναλαμβάνουμε και συντήρηση της αποχέτευσης με τη βοήθεια των σύγχρονων πιεστικών μηχανημάτων μας. Αν έχει παρουσιαστεί δυσοσμία στα φρεάτια της αποχέτευσης μπορούμε να προβούμε σε προληπτικό καθαρισμό με ελεγχόμενη πίεση νερού. Με αυτόν τον τρόπο τα φρεάτια θα καθαρίσουν από το πουρί και τα λίπη.

Αποφραξεις αποχετεύσεων – Κάνε το μόνος σου

Αποφραξη Σιφωνίου, Κάν’ το μόνος σου – Οδηγίες Βήμα-Βήμα,

Αποφραξη Αποφραξη ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY),

Αποφραξη Αποχέτευσης ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY)

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στις αποχετεύσεις και τα αποχετευτικά δίκτυα στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο, είναι το φράξιμο των σωληνώσεων. Αποτέλεσμα της απροσεξίας μας ή της κακής χρήσης του δικτύου είναι η ροή του νερού να παρεμποδίζεται και κατά συνέπεια να δυσκολεύεται να απορροφηθεί από το σιφόνι μέχρι που θα φτάσει το σημείο της ολικής φραγής του δικτύου.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την προσφορά μας. Σε κάθε περίπτωση θα προτείνουμε την καλύτερη δυνατή και πιο οικονομική λύση στο πρόβλημά σας! Η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός αποκλείεται να αφήσουν άλυτο το πρόβλημα φραγής του αποχετευτικού σας δικτύου. Η εταιρία μας σημαίνει συνέπεια, επαγγελματισμός και οικονομική παροχή σωστών υπηρεσιών που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα και με τον μέγιστο επαγγελματισμό.

 Με μεγάλη εμπειρία, ειδικευμένο προσωπικό και λογικές τιμές είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη 365 μέρες το χρόνο 24ωρες το 24ωρο.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ EXEI ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 ΜΕ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΔΠ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

http://el.wikipedia.org

7 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

  1. Αποφράξεις φρεατίων στη Λυκόβρυση – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Λυκόβρυση | 12 Φεβρουαρίου, 2019
  2. αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων στο Περιστέρι – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Περιστέρι | 21 Μαρτίου, 2019
  3. Αποφράξεις στο Κεφαλάρι – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Άγιος Στέφανος | 12 Απριλίου, 2019
    Top