Pin It
Publisher Profile

Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

Αποφραξεις Νεα Ερυθραια 210 68 52 718

Αποφραξεις Νεα Ερυθραια 210 68 52 718

Η εταιρία μας με το λογότυπο Αποφράξεις Νέα Ερυθραία εδώ και τριάντα χρόνια δίνει λύσεις σε κάθε είδους αποχετευτικό πρόβλημα που σας προκύπτει. Με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από βλάβη ή βούλωμα των σωληνώσεών σας ή του αποχετευτικού σας δικτύου. Η Αποφρακτική Νέα Ερυθραία είναι δίπλα σας 365 μέρες τον χρόνο. Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Μεγάλη ρίζα, δίπλα σε μια σκάλα που έβγαλε η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία στη Νέα Ερυθραία

Ξέρουμε ότι έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για υπηρεσίες των συστημάτων αποχέτευσης, οπότε όταν μας επιλέξετε δεν το θεωρούμε δεδομένο. Είτε είστε για πρώτη φορά μαζί μας είτε είστε πελάτης εδώ και πολύ καιρό, μπορείτε πάντα να περιμένετε την ίδια σταθερή ποιότητα. Τα ζητήματα των αποχετεύσεων δεν είναι διασκεδαστικά, αλλά είναι ακόμη χειρότερα όταν μένουν στην τύχη τους. Αν παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα, αντιμετωπίσετε το επιτόπου. Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες τεχνικούς της Αποφραξεις Νεα Ερυθραια που φροντίζουν για εσάς και ζητήστε ένα άμεσο ραντεβού μαζί τους σήμερα. Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Για οποιαδήποτε απόφραξη που αφορά την αποχέτευσή σας, η Αποφράξεις Νέα Ερυθραία είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάντα δίπλα σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Νέα Ερυθραία για απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σωληνώσεων, αφαίρεση ριζών με ριζοκοπτικά μηχανήματα, κ.α. Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

 

Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία

Αποφράξεις αποχετεύσεων Νέα Ερυθραία – 210 68 52 718

Γνωρίζουμε την περιοχή και δρούμε έχοντας μεγάλη εμπειρία στις ιδιαιτερότητες της. Έχοντας τεράστια εμπειρία και σύγχρονα μηχανήματα σας απαλλάσσουμε από όλες τις δυσλειτουργίες των αποχετεύσεων σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας… Αποφράξεις στην Νέα Ερυθραία 365 το χρόνο. Άμεσα και υπεύθυνα δίπλα σας. Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

 

Η Εταιρεία Αποφράξεις Νέα Ερυθραία apofrajeis.eu

Οι Αποφράξεις Νέα Ερυθραίαειδικεύεται στις Αποφράξεις, Απολυμάνσεις, Αντλήσεις Υδάτων, Καθαρισμούς Αποχετεύσεων, Διάγνωση με κάμερα και Συντηρήσεις Αποφράξεων στην Νέα Ερυθραία.

Οι Αποφράξεις apofrajeis.eu, εξειδικευμένη στις αποφράξεις από το 1970, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να λύνει αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στην περιοχή σας και στο Δήμο Νέας Ερυθραίας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αποφραξεις:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους στην Νέα Ερυθραία
 • Αποφράξεις ομβρίων υδάτων – υδρορροών στην Νέα Ερυθραία και στις γύρω περιοχές
 • Αποφράξεις σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών στην Νέα Ερυθραία

Επίσης αναλαμβάνουμε αποφραξεις:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Νέα Ερυθραία
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Νέα Ερυθραία
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Νέα Ερυθραία

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στην Νέα Ερυθραία για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στη Νέα Ερυθραία και σε όλη την Αττική, 24 ώρες, 365 ημέρες! Αποφραξεις Νεα ΕρυθραιαΑποφραξεις Νεα Ερυθραια

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία – 210 68 52 718

Η εταιρία μας εκτός από τα απλά αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτει, ανάλογα με την περίπτωση, χρησιμοποιεί και ειδικά πιεστικά αποφρακτικά συστήματα. Το πιεστικό μηχάνημα για δύσκολες αποφράξεις με ελεγχόμενη εκτόξευση νερού και φαρμάκου, εκτός από την απομάκρυνση των αντικειμένων που έχουν προκαλέσει τη φραγή, καθαρίζει το πουρί και τα λίπη.
Αποφράξεις Νέα Ερυθραία είναι η λύση στο αποφρακτικό σας πρόβλημα. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο παρέχουμε τις αποφρακτικές μας υπηρεσίες για να έχετε φυσιολογική ροή υδάτων στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Με την Αποφρακτική Νέας Ερυθραίας θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για οποιαδήποτε ζημιά σας προκύψει ακόμα και την πιο ακατάλληλη στιγμή της ημέρας. Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

Η εταιρία αποφραξης apofrajeis.eu εκτός από τα ειδικά πιεστικά αποφρακτικά σύγχρονα συστήματα που χρησιμοποιεί, κατά περίπτωση εφαρμόζει απόφραξη χωρις πιεστικο για διάφορους λόγους. Το ξεκαθαρίζουμε γιατί δεν είναι συνηθισμένη πρακτική και εφαρμόζετε σε αγωγούς και αποχετευτικά δίκτυα που δεν θα άντεχαν το πιεστικό μηχάνημα. Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

Αποφραξεις Νέα Ερυθραία για κάθε είδους πρόβλημα

Σε περίπτωση που προκύψει οπουδήποτε πρόβλημα με το αποχετευτικό σας σύστημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των κάτοικων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει άμεσα να σας εξυπηρετήσει και να αντιμετωπίσει όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

drain unblocking for our non Greek customers

and some text for our non Greek customers in nea erythraia Attica.

We won’t leave until you’re satisfied either, because our reputation depends on our customers being happy with our work. All we ask is that you complete a feedback form afterwards, so that you can tell us exactly what you think of us!

We have depots right across the country, each working to the same high standards, so you’re never too far away to call about drain-unblocking services and technical drain expertise.

Size drain unblocking doesn’t matter

Our extensively-trained drain unblocking teams are on call to deal with your blocked drains quickly and cost effectively, 24-hours a day, 7-days a week, 365-days a year. We are experts at clearing and unblocking pipes, whatever the diameter, from toilets, sinks and baths to any size of drain or sewer. Believe us, we’ve done it all.

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία και στα Βόρεια Προάστια

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Βόρεια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε ακολουθεί παρακάτω.

Αποφράξεις Βορεια Προαστια 32
Αποφράξεις Προάστια ΧΑΡΤΗΣ

Αποφράξεις Προάστια ΧΑΡΤΗΣ

Νέα Ερυθραία

Η Νέα Ερυθραία είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Κηφισιάς μαζί με την Κηφισιά και την Εκάλη. Οι πρώτοι εποικιστές της περιοχής ήταν πρόσφυγες από την Ερυθραία της Ιωνίας στη Μικρά Ασία το 1923, εξ ου και η ονομασία της “Νέα” που αρχικά υπαγόταν στη κοινότητα Κηφισιάς. Το 1928 αριθμούσε 1844 κατοίκους. Από 1/1/2011 η Ν. Ερυθραία είναι πλέον Δημοτική Ενότητα του Καλλικράτειου Δήμου Κηφισιάς.

Συνοπτική ιστορία

Η Νέα Ερυθραία ιδρύθηκε από Έλληνες πρόσφυγες από την περιοχή της Ερυθραίας χερσονήσου της Μικράς Ασίας και συγκεκριμένα από τα χωριά Λυθρί, Βουρλά , Αλάτσατα, Τσεσμέ, Σιβρισάρι, Καράμπουρνα, Μελί κ.α., οι οποίοι κατέφυγαν στην Κηφισιά μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 . Οι πρώτες κινήσεις για τη δημιουργία της Νέας Ερυθραίας άρχισαν με την ίδρυση του Σωματείου Προσφύγων Κηφισιάς (1923) που είχε ως μέλημα την αστική αποκατάσταση. Τα πρώτα οικήματα εμφανίζονται το 1925 όταν το Υπουργείο Πρόνοιας απαλλοτριώνει 152 στρέμματα τα οποία μοιράζονται σε 364 οικογένειες μέλη του Συλλόγου. Ακολουθούν κι άλλες απαλλοτριώσεις περίπου 900 στρεμμάτων.

Έτσι ο δήμος Νέας Ερυθραίας αρχίζει να λειτουργεί κατ’ αρχήν ως οικισμός του δήμου Αθηναίων το 1925. Το Σεπτέμβριο του 1927 θεμελιώνεται ο ιερός ναός της Ευαγγελίστριας και το κτίριο του 1ου δημοτικού σχολείου. Το 1ο δημοτικό σχολείο συνδέεται άμεσα με την ιστορία της Νέας Ερυθραίας και είναι σημείο αναφοράς για όλους τους Ερυθραιώτες. Στεγάστηκε σε μια ξύλινη παράγκα, που ήταν δύο αίθουσες και ένα δωμάτιο για το δάσκαλο, στο χώρο μπροστά από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και σ΄ αυτό το χώρο λειτούργησε ως το 1931 που η κυβέρνηση Ε. Βενιζέλου με υπουργό Παιδείας τον Γ. Παπανδρέου έχτισε το κτίριο που στεγάζεται το σημερινό σχολείο.

Δήμος Νέας Ερυθραίας

Υπό την ασφυκτική πίεση των βιοτικών αναγκών το 1934 ο δήμος Νέας Ερυθραίας κατορθώνει να γίνει Κοινότητα με πρώτο πρόεδρο τον Γεώργιο Γεωργιάδη. Το πρώτο κοινοτικό συμβούλιο υπέδειξε το σήμα της σφραγίδας της Κοινότητας Νέας Ερυθραίας. Είναι αρχαίο νόμισμα με επιγραφή και πρόσωπο της Σίβυλλας της Ερυθραίας . Στην απογραφή του 1928 οι κάτοικοι της πόλης είναι 1544 ενώ οι τεράστιες δυσχέρειες σε βασικούς τομείς όπως η ύδρευση και η καθαριότητα, δυσκολεύουν στο έπακρο το έργο του Κοινοτικού Συμβουλίου. Η οικονομική δραστηριότητα των πρώτων κατοίκων της Ν. Ερυθραίας άρχισε με την καλλιέργεια γης με κρασοστάφυλλα κλήματα, με την τέχνη και το μεράκι των ανθρώπων της Μ.Ασίας.

Στις 14-12-37 η Κοινότητα καταργείται και η Κηφισιά εντάσσει την Νέα Ερυθραία στα διοικητικά της όρια προκειμένου να γίνει δήμος. Το καθεστώς αυτό συντηρείται ως το 1948 που η Ερυθραία αποσπάται από την κυριαρχία της Κηφισιάς και ξαναγίνεται Κοινότητα με πρόεδρο τον Δημήτρη Αναγνώστου. Η πόλη τότε αριθμεί 4225 κάτοικους (απογραφή 1951). Μετά την απελευθέρωση αρχίζει σταδιακά η περίοδος της ανόδου. Υπάρχουν πλέον δρόμοι, φωτισμός, καθαριότητα και κυρίως νερό, στοιχεία απαραίτητα όχι μόνο για την καλή διαβίωση αλλά και για την ίδια την επιβίωση. Αργότερα η Κοινότητα γίνεται Δήμος, οι υπηρεσίες εκσυγχρονίζονται και οι πληγές από το κακό παρελθόν επουλώνονται συν τω χρόνω.

Περιοχές δήμου Νέας Ερυθραίας

Η προέλευση των πρώτων κατοίκων του δήμου και η μετέπειτα πορεία τους συνοδεύονται με αγώνες, τόσο εναντίον των συνεπειών της ιστορικής συγκυρίας (1922) όσο και εναντίον σκληρών ιδιωτικών συμφερόντων. Η δύσκολη αυτή διαδρομή δεν επέτρεψε στους πρώτους κάτοικους και στους κοινοτικούς άρχοντες έως και την εποχή ανασυγκρότησης του λεκανοπέδιου Αττικής (1959-1960) να θέσουν την ανάπτυξη της περιοχής σε πιο στέρεες βάσεις. Αναμφισβήτητα λοιπόν στις ελλείψεις εκείνης της εποχής οφείλεται ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και σήμερα ο δήμος.

Τα τελευταία χρόνια ο δήμος έχει επιδείξει μια σημαντική δραστηριοποίηση με την ανάπτυξη πολιτιστικών, κοινωνικών δραστηριοτήτων και με την κατασκευή έργων υποδομής ή κοινής ωφέλειας. Σήμερα , σύμφωνα με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο ο οικιστικός ιστός του Δήμου Ν. Ερυθραίας συγκροτείται από 5 πολεοδομικές ενότητες

 • Περιοχή Συνοικισμού
 • Περιοχή Αναπήρων Πολέμου
 • Περιοχή ΚαστρίΠολιτείας
 • Περιοχή Μορτερό
 • Περιοχή Τριγώνου Εθνικής Αντίστασης

Τα τελευταία χρόνια πυκνοδομείται το Καστρί, η Πολιτεία ενώ το Μορτερό δομείται και αναπτύσσεται μετά την ένταξη του στο Σχέδιο Πόλεως.
Αποφραξεις Νεα ΕρυθραιαΝέα Ερυθραία

Δημογραφικά και Στατιστικά Στοιχεία

Ο δήμος Ν. Ερυθραίας έχει συνολική έκταση 6500 στρέμματα. Εξ’ αυτών τα 5000στρ. αποτελούν την νομοθετημένη περιοχή σχεδίου πόλης, ενώ τα υπόλοιπα 1500στρ. είναι σήμερα εκτός σχεδίου.

Η λεωφόρος Κηφισίας-Μαραθώνα διασχίζει την Ερυθραία και αποτελεί τον κύριο άξονα οδικής προσπέλασης. Από το κέντρο της πόλης διέρχεται η λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου , σε μήκος 1,5 χλμ. , ενώ στο δυτικό τμήμα του δήμου διέρχεται η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας σε μήκος 2 χλμ. περίπου. Μάλιστα είναι από τους πρώτους δήμους εκατέρωθεν της εθνικής οδού.

Η ενότητα των δήμων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας αρχίζει από τις πλάγιες της Πεντέλης και με συνεχείς κατωφέρειες, στην αρχή πιο απότομες και μετά ήπιες , καταλήγει στον Κηφισό ποταμό. Η περιοχή τέμνεται από το ρέμα Κοκκιναρά – Πύρας, το οποίο διασχίζει ολόκληρο το δήμο Κηφισιάς και συγκλίνει δυτικά με το Κηφισό ποταμό. Στον ίδιο ποταμό καταλήγουν επίσης μικρότερα ρέματα, είτε απ’ ευθείας, είτε μέσω του ρέματος Κοκκιναρά. Τα υψώματα της Πεντέλης καλύπτουν ανατολικά την περιοχή και η Πάρνηθα αποτελεί τον βόρειο ορίζοντα της. Νότια και δυτικά ο ορίζοντας προς το Λεκανοπέδιο της Αθηνάς είναι ελεύθερος. Στο Καστρί (ανατολικά της λεωφόρου Βενιζέλου) το έδαφος είναι λοφώδες, ενώ στο υπόλοιπο μέρος του δήμου -κατά βάση- πεδινό.

πηγή: Wikipedia

Συντήρηση Αποχέτευσης Νέα Ερυθραία

Εκκενώσεις βόθρων Νέα Ερυθραία … με συνέπεια και χαμηλές τιμές!!!

Εκκενώσεις βόθρων Νέας Ερυθραίας στις καλύτερες τιμές επί 24ωρου βάσεως και για 365 ημέρες τον χρόνο. Καλέστε το εξειδικευμένο συνεργείο μας για απόφραξη – άδειασμα – εκκένωση βόθρου… και ερχόμαστε άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο της Νέας Ερυθραίας με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΕΚΑΝΗΣ Νέα Ερυθραία

Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας μια τοπική και γρήγορη απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό σας δίκτυο

Αποφράξεις Φρεατίου Νέα Ερυθραία

Αποφράξεις Φρεατίου Νέα Ερυθραία
Αποφράξεις Φρεατίου Νέα Ερυθραία
Αποφράξεις Φρεατίου Νέα Ερυθραία
Αποφράξεις Φρεατίου Νέα Ερυθραία
apofraxeis freatiou nea erythraia
apofraxeis freatiou nea erythraia

Αποφράξεις Νεροχύτη Νέας Ερυθραίας

αποφράξεις νεροχύτη Νέα Ερυθραία
αποφράξεις νεροχύτη Νέα Ερυθραία
αποφράξεις νεροχύτη Νέα Ερυθραία
αποφράξεις νεροχύτη Νέα Ερυθραία
apofraxeis neroxuti nea erythraia
apofraxi neroxuti nea erythraia

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νΑποφραξεις Νεα Ερυθραιαερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Αυτό το δίκτυο θα ήταν καλό να συντηρείται δύο φορές το χρόνο, το φθινόπωρο και την άνοιξη, γιατί πέφτουν φύλλα, μανταλάκια και διάφορα μικροαντικείμενα από τα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι υδρορροές. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους. Ο χειρότερος εφιάλτης σε ένα σπίτι είναι υγρασία και κατεστραμμένοι τοίχοι και πατώματα. Το κόστος αποκατάστασης συνήθως ακόμα και στις περιπτώσειςς που η ζημιά έγινε εγκαίρως διακριτή είναι τεράστιο και κυμαίνεται εύκολα στην τάξη των 2000 ευρώ και πάνω. Μια σωστή συντήρηση απαλείφει τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Υπηρεσίες

Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Ερυθραία210 68 52 718
Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Ερυθραία210 68 52 718
Απόφραξη Υδροροής Νέα Ερυθραία210 68 52 718
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Ερυθραία
210 68 52 718
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Ερυθραία – 210 68 52 718
Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Ερυθραία – 210 68 52 718
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέα Ερυθραία210 68 52 718
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Ερυθραία – 210 68 52 718

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ Νέα Ερυθραία

Αποφραξεις Νεα Ερυθραια

save-apofraxeis-nea erythraia

Επωφεληθείτε από τα νέα συμβόλαια της εταιρείας μας. Δώστε στο σπίτι σας, στην επιχείρηση σας ή στην πολυκατοικία σας μια οικονομική ανάσα. Κλείστε ένα συμβόλαιο έτους και κερδίστε:

Δωρεάν απόφραξη φρεατίου όποτε χρειαστεί.
Μια δωρεάν απολύμανση τον χρόνο.
Δωρεάν συντήρηση φρεατίου κάθε εξάμηνο.
Και φυσικά περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας.

Αποφράξεις Νέα Ερυθραία για οικονομία και ποιότητα στις αποφράξεις σας. Η Νέα Ερυθραία εδώ και 20 χρόνια δίνει στους κατοίκους της περιοχής την δυνατότητα να κάνουν αποφράξεις με πιεστικό μηχάνημα ή με ατσαλίνα χωρίς υπέρογκα ποσά και χωρίς επιπλέον χρεώσεις από τις προσυμφωνημένες. Γι’ αυτό λοιπόν για Αποφράξεις Νέα Ερυθραία μόνο η εταιρεία Αποφράξεις Νέα Ερυθραία θα σας καλύψει πλήρως.

Προσφορες απόφραξης Νέα Ερυθραία

Αποφραξεις Νεα Ερυθραια ΚΕΡΔΙΣΤΕ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Είμαστε μια τοπική επιχείρηση απόφραξης και απολύμανσης στην Νέα Ερυθραία. Ζούμε και αναπνέουμε χάρη σε εσάς, τους κάτοικους της Νέας Ερυθραίας που τόσα χρονιά τώρα μας εμπιστεύεστε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για να σας ανταποδώσουμε την αγάπη και την στήριξη σας, πολυκατοικίες στην Νέα Ερυθραία που βρίσκονται σε απόσταση λιγότερο από 20μ μεταξύ τους μπορούν να έχουν μια προνομιακή έκπτωση.

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη.

Αποφραξη Νέα Ερυθραία – Κάνε το μόνος σου

Αποφραξη Σιφωνίου, Κάν’ το μόνος σου – Οδηγίες Βήμα-Βήμα,

Αποφραξη Αποφραξη ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY),

Αποφραξη Αποχέτευσης ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY)

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στις αποχετεύσεις και τα αποχετευτικά δίκτυα είτε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο είναι το φράξιμο των σωληνώσεων. Αποτέλεσμα της απροσεξίας μας ή της κακής χρήσης του δικτύου είναι η ροή του νερού να παρεμποδίζεται και κατά συνέπεια να δυσκολεύεται να απορροφηθεί από το σιφόνι μέχρι που θα φτάσει το σημείο της ολικής φραγής του δικτύου.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την προσφορά μας. Σε κάθε περίπτωση θα προτείνουμε την καλύτερη δυνατή και πιο οικονομική λύση στο πρόβλημά σας! Η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός αποκλείεται να αφήσουν άλυτο το πρόβλημα φραγής του αποχετευτικού σας δικτύου. Αποφράξεις Νεα Ερυθραια σημαίνει συνέπεια, επαγγελματισμός και οικονομική παροχή σωστών υπηρεσιών που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ EXEI ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 ΜΕ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΣΔΠ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

http://el.wikipedia.org

Αποφραξεις Νεα Ερυθραια – 210 68 52 718

Η Αποφρακτική Νέα Ερυθραία 210 68 52 718 είναι η συνειδητή επιλογή των πελατών μας στον τομέα των αποφράξεων. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες δρουν με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και την οριστική αποκατάσταση των βλαβών του αποχετευτικού τους δικτύου. Αποφράξεις Νέα Ερυθραία σημαίνει οικονομική και οριστική λύση στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρία μας 40 χρόνια στο χώρο της απόφραξης είναι από τις ελάχιστες πλέον αποφρακτικές εταιρίες που σας εγγυάται άμεση και σίγουρη εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε όλη την Αττική. Με μεγάλη εμπειρία, ειδικευμένο προσωπικό και λογικές τιμές είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη 365 μέρες το χρόνο, 24ωρες το 24ωρο.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

  Top