Pin It
Publisher Profile

Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Καλώς ήρθατε στις υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων στην Αττική

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση ελέγχου των παρασίτων που μπορείτε βασίζεστε. Είμαστε περήφανοι για την προσφορά επαγγελματικής και αποτελεσματικής λύσης. Η υπηρεσία ελέγχου, η οποία πραγματοποιείται από έμπειρο, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό θα σας απαλλάξει από τις σκοτούρες και τα προβλήματα σας, σε αυτό τον τόσο σημαντικό τομέα όπως η αστική υγιεινή. Απολυμάνσεις

Προσπαθούμε να παρέχουμε ένα αξιόλογο και ολοένα πιο ευρύ φάσμα παροχής υψηλής ποιότητας όσον άφορα τις υπηρεσίες ελέγχου των παρασίτων. Το πρόγραμμα που εφαρμόζουμε έχει σχεδιαστεί για την εξάλειψη των προβλημάτων των παρασίτων και προσφέρει θωράκιση υπηρεσιών για τη διατήρηση των επιβλαβών οργανισμών, χωρίς όρους.Απολυμάνσεις - κατσαρίδες

Παρέχουμε υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων των επιχειρήσεων και κατοικιών, τόσο σε έκτακτες καταστάσεις και μεμονωμένα, αλλά και στις περιπτώσεις σύναψης συμβάσεων με επιχειρήσεις.

Εξολοθρεύουμε:

 • Αρουραίους και ποντίκια
 • Κατσαρίδες
 • ψύλλους και κοριούς
 • Μυρμήγκια, σκαθάρια και κάθε παράσιτο

  Η υπόσχεση στους πελάτες μας

 • Ειδικευμένοι τεχνικοί του ελέγχου των παρασίτων
 • Δωρεάν επιθεώρηση
 • Υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων
 • Εγγυημένα αποτελέσματα
 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης

Περιοχές που καλύπτουμε

Καλύπτουμε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής

Απολυμάνσεις - απολυμαντής

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Με τον όρο Μικροβιοκτονία εννοούμε την μείωση του πληθυσμού μικροοργανισμών (παθογόνων & μη) σε αποδεκτά επίπεδα. Τέτοιοι μικροοργανισμοί είναι οι ιοί, τα βακτήρια και κάποιοι μύκητες, οι οποίοι απειλούν την υγεία του ανθρώπου. Είναι γνωστό ότι οι μικροοργανισμοί πολλαπλασιάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς ειδικά όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές (υψηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία).

Με την εφαρμογή της μικροβιοκτονίας ψεκάζονται όλες οι προσβεβλημένες επιφάνειες (αφού έχουν πρώτα καθαριστεί) με ψεκαστήρες προπιέσεως και εκνεφωτήρες θερμού ή ψυχρού νέφους. Σαν απολυμαντικά μέσα χρησιμοποιούνται διοξείδιο του χλωρίου, τεταρτοταγή άλατα αμμωνίου, μείγματα αλδεϋδών κ.α. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο, φιλικά προς το περιβάλλον, δεν λεκιάζουν, δεν αλλοιώνουν τις επιφάνειες και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τον ΕΟΦ.

 Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με ασφάλεια από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό με βάση τις προδιαγραφές του συστήματος H.A.C.C.P. και υπό την επίβλεψη του ειδικού επιστήμονα.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς και γι’ αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου να είναι προσαρμοσμένο στους παρασιτολογικούς κινδύνους που αντιμετωπίζετε.

Για παράδειγμα, κάποια παράσιτα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα είδη επιχειρήσεων: Οι σκώροι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο τα ρούχα και γενικότερα υφάσματα, οι κατσαρίδες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και οι κοριοί για τα ξενοδοχεία. Βεβαιωθείτε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης καλύπτει τις συγκεκριμένες απειλές που αντιμετωπίζετε.

Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με τους κινδύνους που αυτά ενέχουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες και το είδος της επιχείρησής σας.

Για παράδειγμα, ένα ποντίκι σε εργοτάξιο-οικοδομή αποτελεί ενόχληση, ενώ ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση, προκαλώντας φθορές στις εγκαταστάσεις, ακόμη και οδηγώντας σε ποινική δίωξη τους υπευθύνους και την επιχείρηση. Διασφαλίστε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης στοχεύει στο δικό σας επίπεδο κινδύνου.
Τα τρωκτικά όπως ποντίκια και αρουραίοι στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η απολύμανση επιβάλλεται μετά την επιδρομή τρωκτικών και κατσαρίδων που τόσα μικρόβια φέρουν. Για απολυμάνσεις – αποσμήσεις σε κατοικημένους χώρους και χώρους παρασκευής τροφίμων χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα χωρίς δυσάρεστη οσμή καθώς επίσης και απολυμαντικά που δεν αποτελούνται από διαβρωτικό διαλύτη.

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα παράσιτα, για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες.

Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε: κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, μέλισσες, σκορπιούς, σκόρους, ψαράκι, ψαλίδα, σκαθάρι κ.α.
Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός, παρέχοντας πάντα πιστοποιητικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο αποχετευτικό δίκτυο να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια. Μία έξυπνη κίνηση είναι να συνδυαστεί η απολύμανση με την ταυτόχρονη απόφραξη ή καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου.

See more at: http://kalantzisbros.gr/index.php/2013-11-19-08-54-29.html#sthash.UfVnYwTW.dpuf

Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Μυοκτονίες στην Αττική

Καλώς ήλθατε στην apofrajeis.eu, αποτελούμε μια επιχείρηση που ξεκινήσαμε πριν από 40 χρόνια με κύρια δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών σε απολυμάνσεις – απεντομώσεις και μυοκτονίες σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής. Έκτοτε έως και σήμερα δηλώνουμε πιστοί οπαδοί της εξέλιξης της τεχνολογίας, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να διαθέτουμε ίσως τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό εξοπλισμό στην εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας, αρτίων καταρτισμένων τεχνικών-απολυμαντών, που υπό την αυστηρή επίβλεψη υπεύθυνου Γεωπόνου επιστήμονα δίνουν καθημερινά αξιόπιστες, ασφαλείς και κυρίως αποτελεσματικές λύσεις. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως εγκεκριμένα από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εξασφαλίζοντας την επιθυμητή δράση αποτελεσματικότητας αλλά και ταυτόχρονα την πλήρη ασφάλεια  όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία από οποιονδήποτε κίνδυνο.

Δίνουμε μόνιμη και οριστική λύση στην απαλλαγή από ποντίκια και ανεπιθύμητα έντομα (μυρμήγκια – κατσαρίδες – ψύλλους – κοριούς- τερμίτες κλπ) και μάλιστα όχι μόνο για αυτά που υπάρχουν στον χώρο σας τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά και όλων αυτών που πιθανώς θα ”εισέλθουν” στην περιοχή  και μετά την παρέλευση αρκετού χρονικού διαστήματος.

Έτσι τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουμε συνοψίζονται στα ακόλουθα:

 • 100% αποτελεσματική δράση διαρκείας
 • Εφαρμογές πλήρως φιλικές προς το περιβάλλον και απολύτως ακίνδυνες για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια
 • Άμεση διεκπεραίωση χωρίς χρονοτριβές
 • Δεν απαιτείται απομάκρυνση από πράγματα που πιθανώς υπάρχουν, εκτός από μερικές μόνο περιπτώσεις
 • Τιμές ασυναγώνιστες
 • Παροχή ειδικού πιστοποιητικού

Εξυπηρετούμε όλες τις συνοικίες του Λεκανοπεδίου Αττικής και αρκεί ένα απλό τηλεφώνημα ώστε οποιοσδήποτε ΄΄εισβολέας” σας δημιουργεί πρόβλημα να εκτοπιστεί αποτελεσματικά από τα τεχνικά συνεργεία μας, είτε αφορά οικία είτε επαγγελματικό χώρο.

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις για οποιονδήποτε χώρο μπορεί να έχει πρόβλημα ”εισβολέων” όπως:

 • Διαμερίσματα – μονοκατοικίες (συρτάρια – ντουλάπες – κουζίνες – μπάνιο κλπ)
 • Αποθήκες – Υπόγεια
 • Κοινόχρηστους χώρους
 • Αποχετευτικούς αγωγούς ( χρήσιμο είναι να συνδυάζεται απολύμανση μαζί με απόφραξη αγωγών ταυτόχρονα)
 • Δημόσιες Υπηρεσίες – Οργανισμούς
 • Σχολικές Μονάδες
 • Πλοία – Θαλαμηγούς

 

2 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Άγιος Στέφανος – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Άγιος Στέφανος | 12 Φεβρουαρίου, 2019
 2. αποφράξεις αποχετευτικών δικτύων στο Περιστέρι – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Περιστέρι | 21 Μαρτίου, 2019
  Top